Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben şahsen vermiyorum canım benden özür dilerlerse tamam barışırım ama haksızlık varsa kesin özür yoksa olmaz ama tabi sen bilirsin
Bunlar özür diler mi kendilerini haklı çıkarmaktalar hala..Sen de eğitimciymişsin hocam.Benim yeni tanıştığım öğretmen arkadaşımın bile ağzında eltinle sorun yaşamışsın diyor.aynı sitede oturuyorlar.Arkadaşıma bile tuhaf anlatmışlar beni.Ben aniden hoşçakal demeden gitmişim,hiç bir sorun yokken.arkadaşım böyle diyor...Eltime neden hala arkamdan konuşuyorsun,arkadaşlarıma hakkımda bişeyler söylüyorsun,yapma böyle desemm yine anlamaz bu kız benle kavga etmeye geldi der arkamdan bu sefer bukadar cahil kendisi,dış kapıyı örterdim yüzüme kapıyı vurdu dermiş arkamdan:)
Böyle eltinin bayramda evine gidilmez ama illaki çok gitmenizi istiyorlarsa saçını, başını yolmaya gidebilirsiniz. :kedi:
Böylesi daha makbul.:mymeka:
Eşin çabuk pes ettiğini çözmüş beni seviyorsan diye yolunu buluyor anladığım kadarıyla
Öyle dediği zaman peki sen beni sevmiyormusun aşkım biliyorsun bize yaşattıklarını de
O kırılır biraz. teselli edersin
Azcık sokulur şirinlik yaparsın keyiflenir
Ama senin namusuna onuruna edilen lafları yutmamış olursun.
O rezilliklere boyun eğmemiş olursun
Bende eşimi sevmesem kına gecesi hayınpederin yediği haltı öğrenir öğrenmez ordan çeker giderdim
Hiiiç ne derler demezdim azcık gözüm karadır
Aşk insana neler yaptırıyor demi. Ama hep sen yaparsan olmaz çok üzülürsün
Onun kalbi kırılıyor senin onurun namusun gururun
Hangisi daha önemli
Ben 1 yıldır evliyim arkadaşlar.Eltimle altlı üstlü oturduk 5 ay boyunca bir sitede.Yakın olmanın sıkıntılarını yaşadım.Bana eşim iş seyehatindeyken eve erkek aldığımı ima eden laflar söyledi.Şok oldum.Sonradan farkettim.Yoksa cevabını verirdim.Bana hiçbir yardımı olmadığı gibi sürekli dedikodumu yapmış komşulara,kapıyı örtsem yüzüme kapattı ,gibi en ufak hareketten yanlış manalar çıkardı.Sonunda oradan taşındık.Taşınma günü hiç kapımı çalmadı,yanıma uğramadı,Oysa ben yaptığı dedikodulara rağmen hep yüzüne güldüm,görmemezlikten geldim.Sorun çıkmasını istemedim.Taşınırken gelmediği için ben de ona hoşçakal demeden gittim.Sonra tlf ederim diye düşündüm.Bu seferde bana alahaısmarladık demedi ben ona ne yaptım ki diyerek tüm akrabaları aramış.Millet beni suçlu sanıyor.Kimse bilmiyoki o hep arkamdan iş çeviriyordu.Üstelik annesi, ben nişanlı iken çıplak bir kadın resmini kayınpedere gösterip onun ben olduğumusöylemiş ve böyle gelin alınmaz demiş.Kayınpeder de yaşlı olduğundan ben sanmış.Yani nişanımızı attırmaya çalışmış.Ben eltimi anlayamadım.üstelik 45 yaşında ben 27.Sizce bayramda onu ziyaret etmeli miyim?Gitmezsem eşimi kırmış oluyorum.Gıdersem onun suratını görmüş olucam offf neyapsam kızlar?:bbo:
canım konus bence esınle gıtme.bende kaynımı sevmıyorum o da benı sevmez.hatta geçen cadaloz karısı hatalıydı.eltim eşime küfretti o....çocugu dedı.kaynımda karısına bişey demeyıp benı kötuledi.işte ben çok sinsiymisim içten pazarlıklı imişim falan.eşimde demiş oglum senın karın hatalı benım esım sana saygısızlık yapmadı.bundan sonra senın abın yok kapıma da gelme dedı.altlı ustlu oturdugumuz halde 1,5aydır gorusmuyoruz.kaynanama da kaynım abım sana kufrettı anne dıye anlatmıs.herkese bızı kotu gosterıyorlar.ammaaan umurumda degıl.ben kac senelık gelınım herkes bılıyor.bence sende esınle gorus ıkna et gıtme...
hiç vallaCADIARZUal benden de o kadar.
konu sahibi arkadaşa sesleniyorumkafamçokkarıştı
sen kaynına eltine bilmem kime kızacağına asıl çok seviyorum dediğin kocana kız.
bu nasıl bir kocaki, abisinin eşi karısının namusuna dil uzatacak,konuştuğu yetmiyormuş gibi çıplak fotoğrafları olduğunu iddia edecek,abisi karısı hakkında atıp tutacak ve o koca hala "gidelim ayıp olur" diyecek.kafamçokkarıştı
valla bana böyle bişey teklif eden,namusuma dil uzatan insanlara tavır koyacağına gidelim diyen adamı bırak sevmek, bırak yatağıma almak, 1 km. ötemden geçirmem.
bi daha yüzümü göremez.
ya bu konuda bi tuhaflık var ya da senin eşinde:umursamaz:
arkadaşım kusura bakma ama madem kaynına saygı duyuluyor, bu nasıl bir kayın ki, evin küçük gelinin namusuna bile dil uzatan karısına, yapma etme diyemiyor, hadi diyelim kadın çok dominant ondan sesi çıkmıyor, şahsen ben o kaynın yerinde olsam, çocuklar gelmeyin yengenizi biliyosunuz derdim ben kırılmam siz yormayın kaafanızı derdim, bence kaynınla eltin aynı şeyleri düşünüyor olabilir
her türlü bi hesap hatası var bu işte
Eşimle biraz önce bu konuyu konuştum..Kesin olarak gitmek istemediğimi söyledim tamam ben giderim dedi..Yine de canım yanıyor çünki eşim üzülüyor.Gitsem bi türlü gitmesem bi türlü..Ama gitmicem kesin olarak.canım senin yaşadıkların daha bir kötüymüş.Bence saygı olsa tüm bu sorunlar yaşanmaz.Ben saygıdan başka bişey istemiyorum sevmesinler önemli diil
CHESS bunu bana mı yazdın:? :)anlayamadım da