Bayram degil zehir oldu

Anadolu1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2017
54
54
3
Nerden baslasam bilmiyorum suan o kadar kotuyum ki esim olacak o varlik yine bosanma laflari yine seni istemiyorum ve cocuk icin sabrediyorumlar. Akliniza gelebilecek turlu hakaretler. Artik bu gelgitlerden o kadar yoruldum ki daha 3 yasindaki ogluma bile belli etmemekte zorlaniyorum artik. Beni uzgun gormek agladigimi gormek onu da etkilemeye basladi. Suan ne yapacagimi bilmiyorum cekip gitmek istiyorum ama bi anda bunu yapamiyorum eger gidersem donusu asla olmaz. Oglumu uzmek ailemi uzmek istemiyorum ama herkesten saklamaktan artik biktim. Pisman olmaktan da korkuyorum kendimi de sorguluyorum ben mi bu kadar uzerine gittigim icin bu laflari duyuyorum diye. Kafam karmakarisik ve agliyorum sadece. Ogluma da belli etmeyeyim derken daha da kotu oluyorum ve bana bunu yasattigi icin nefret ediyorum ondan

Sorununuz tam olarak ne bunu açıklarsanız daha iyi yorumlarda bulunabiliriz. Allah kolaylik versin bayram bayram üzülmüşsünüz

Suan kafam hic yerinde degil. Kendimi cok ifade edemedim. Sadece artik koptuk birbirimizden sanirim en ufak seyler kavgaya donusuyor ve onun tarafindan haraketler havada ucusuyor. Bende bu kriz aninda nasil davrancagimi bilemiyorum. Oglum etkilensin istemiyorum sadece ama basaramiyorum

Allah yardımcınız olsun inşallah. Uzmeyin kendinizi. Dilerim gecer sıkıntılarınız

Ne çekiyorsun ki böyle bi adamın kahrını madem boşanmak istiyor koy kapının önüne gitsin...
Senin ayrılayamacağını biliyor havası ondan...

Kocan sa kocan niçin cekiyor sun hakeretlerini onuda yazsan.eğer çocuk için çekiyorum diyorsan ,yarın o çocuğun sana diyecegi.lafı diyeyim ben mi çek dedim der.dünyaya bir kere geliyorsun evlat için koca cekilmez.

Kavgada öfkeliyken ;hersey söyleniyor maalesef.bunu surekli yapıyorsa;altında baska neden olabilir mi?baska biri gibi?
Eger biri yoksa;bir dersi hakediyor aslında.gidin bir muddet sonra ;siz ve çocuğu olmadan yasiyabiyor mu?

Baska biri oldugunu dusunmuyorum. Ofkeliyken gozu birsey gormez ve agzina gelen herseyi sayar. Simdiye kadar sabretmem de hareketlerini ofkesine baglamam. Aileme oglumla tatil amacli gittigimizde bir kac gun gecmeden ozledim siz olmadan evin tadi yok demeye baslar. Ama cekip gidersem sanmiyorum ki burnu surtsun. Bende gidersem donmemek uzere giderim. Ama baska bi yolu olmali ne yapmaliyim hic bilmiyorum bu kavgalar ardindan birsey olmamis gibi devam etmek herseyden sogutuyor beni

İşte sebebi bilinmeyen bir bağlılık, yapmaya cesaret edemediğimiz şeyler, veremediğimiz kararlar,,,neden hep biz çekip gitmeyi düşünüyoruzv?? Allah yardımcın olsun kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…