- 28 Şubat 2018
- 1.307
- 4.299
- 133
- 32
- Konu Sahibi Kirmizi krizantem
-
Üzülme herkesin bir derdi var.. kendince de laf olsun diye seçenek sunuyor.. biraz durgun olunca insan normal zamanda umursamayacağı cümleleri takıyorÖncelikle herkesin bayramı mübarek olsun. Bayramın bitmesini bekleyen tek kadin ben miyim diye merak ettim. Temizliğiydi misafire hizmetiydi derken tövbe estağfirullah bayramlardan gıcık kapmaya başladım. Hele bu bayram işsizim ki sormayın. 2 haneli sayıları hesap makinesi olmadan toplayamayan şahıslar akıl verip duracak. Pöffff
Bayramda sabah 6 da kalkıp kocamı nöbete uğurladim. Annemden babamdan kardeşlerimden uzaktayım. Hamileyim gerginim ruh halim çok değişik şuan bazen ağlayıp duruyorum. Açım halsizlikten kalkıp yemek yapamiyorum.. diyeceklerim bu kadar....Öncelikle herkesin bayramı mübarek olsun. Bayramın bitmesini bekleyen tek kadin ben miyim diye merak ettim. Temizliğiydi misafire hizmetiydi derken tövbe estağfirullah bayramlardan gıcık kapmaya başladım. Hele bu bayram işsizim ki sormayın. 2 haneli sayıları hesap makinesi olmadan toplayamayan şahıslar akıl verip duracak. Pöffff
Dışardan söyleBayramda sabah 6 da kalkıp kocamı nöbete uğurladim. Annemden babamdan kardeşlerimden uzaktayım. Hamileyim gerginim ruh halim çok değişik şuan bazen ağlayıp duruyorum. Açım halsizlikten kalkıp yemek yapamiyorum.. diyeceklerim bu kadar....
Akıl veren para versin de bi işine yarasın.Öncelikle herkesin bayramı mübarek olsun. Bayramın bitmesini bekleyen tek kadin ben miyim diye merak ettim. Temizliğiydi misafire hizmetiydi derken tövbe estağfirullah bayramlardan gıcık kapmaya başladım. Hele bu bayram işsizim ki sormayın. 2 haneli sayıları hesap makinesi olmadan toplayamayan şahıslar akıl verip duracak. Pöffff
Dışardan söyle
Dışardan söyle
Bayramdan dolayı her yer kapalı. Zaten deprem bölgesi normalde de disardan yemek söylemek zor oluyor biraz.Dışardan söyle
Dışardan söyle
Dışardan söyle
Bayramdan dolayı her yer kapalı. Zaten deprem bölgesi normalde de disardan yemek söylemek zor oluyor biraz.Dışardan söyle
Öncelikle herkesin bayramı mübarek olsun. Bayramın bitmesini bekleyen tek kadin ben miyim diye merak ettim. Temizliğiydi misafire hizmetiydi derken tövbe estağfirullah bayramlardan gıcık kapmaya başladım. Hele bu bayram işsizim ki sormayın. 2 haneli sayıları hesap makinesi olmadan toplayamayan şahıslar akıl verip duracak. Pöffff
Mesajımda küçümseme emaresi olduğunu yazınızı okuyunca farkettim. Ne kadar ifrit olduysam yazarken farketmemişim.Herkesin bir derdi var, bayramda algıladığı farklı şeyler var, bu sabah 6 da eşimi işe uğurladım, tek başıma kahvaltı yaptım. Annem babam rahmetli ses seda yok, kardeşlerim hepsi ilk gün yoğunlar anca telefonla görüştük. İnsanları küçümsemeyin, hor görmeyin çok yakışıksız bu düşünceniz. Bayramlar birlikte olmak için güzel fırsatlar zaten elimizde de bir bu kaldı geleneklerden, olumlu yanından bakmaya gayret edin, sizi ve ailenizi sevip sayıyorlar ki evinize geliyorlar, yorucu oluyor evet ama vücut yorgunluğu nedir ki uyursunuz geçer gider, dertlenmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?