Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz de gidiyoruz taaa 12saatlik yol. ve benim ailem de orda. ailemi 5aydır görmüyorum. eşimde tutturmuş hep onlarda kalcakmışız. söz ver dedim 8günlük iznimiz var. en az 3gün annemlerde kalcaz dedim. bu onun karakterine uygun değilmiş kaynana evinde kalmak
eğer kalmazsak o abinle yengene bide 6aylık o yeğnine soğuk davranırım. suratımla döverim onları dedm. sonuçta sevmediğim insanlarada güleryüz göstermek benim karakterime uygun değil dedim.
en güzel cevap: cevap vermemek ve gülüp geçmektir. siz kv.nizin vurduğu lflr bi gülüp geçin bklım sürdürecek mi o huyunu. için dert olup kalsın da görsün bakalım.
biz de gidiyoruz taaa 12saatlik yol. ve benim ailem de orda. ailemi 5aydır görmüyorum. eşimde tutturmuş hep onlarda kalcakmışız. söz ver dedim 8günlük iznimiz var. en az 3gün annemlerde kalcaz dedim. bu onun karakterine uygun değilmiş kaynana evinde kalmak
eğer kalmazsak o abinle yengene bide 6aylık o yeğnine soğuk davranırım. suratımla döverim onları dedm. sonuçta sevmediğim insanlarada güleryüz göstermek benim karakterime uygun değil dedim.
en güzel cevap: cevap vermemek ve gülüp geçmektir. siz kv.nizin vurduğu lflr bi gülüp geçin bklım sürdürecek mi o huyunu. için dert olup kalsın da görsün bakalım.
Tecrübelerime dayanarak söylüyorum, laf vurmalarına karşılık laf söylersen mutlu oluyor bunlarçünkü niyetleri o zaten , siz laf söyleyeceksin ki duygu sömürüsü yapmaya, timsah gözyaşı dökmeye fırsat doğmuş olacak
Ne mi yapacaksın,inadına gülümseyeceksin, evet evet gülümseyeceksin ama sinsice. Bu sinsi gülümsemeyi sadece kadınlar anlar unutma, erkekler bunu ayırt edecek kapasitede değil
mesaj yerine ulaşacak sonuçta.
Sen her şeye gülümse ve hatta gülerken hafif bir ''hıh'' deyip umursamadığını göster. Bırak kendi içi içini yesin
Ailene giderken de hoşçakalııııııın de salla elini git.
Şimdi laf söylesen, sonrasında ''keşke şunu da deseydim'' diyeceksin. o keşkeleri bitiremeyecesin. ama kendilerinin umursanmadığını farkedince onların yüzünde göreceğin o ifade senin içini rahatlatacak inan
Bir kere dene olur mu![]()
ay nekadar da önyargılısınız böyle ya,duyan okuyanda birinci dünya harbine hazırlanıyorsunuz sanacak,ay birazcık insaflı olun ne var yani yaşlı insanlar bugün varlar yarın yoklar,birazcık oluruna gidip yüzlerine gülseniz,iki hizmet edip hayır dualarını alsanız fenamı olur?ayrıca biraz düşünün bakalım siz kayınvalide olunca kendiniz gibi gelinleriniz olsun istermiydiniz acaba
hayırlı akşamlar k.k. üyeleri evet bir çoğumuz derdi kesin banada dert oldu bu yıl bayram geliyor ve ben kaynanamın yanına gitmek istemiyorum ama eşim gidelim falan dedi son olaylarımı hatırlayan vardır kaynanamın arkamdan konuşmaları eşimi doldurmaları son olan olay ise kaynanamın bana hiç bişey yapmayıp görümceme herşeyi yaptırması zaten bu bilindik bişey kaynanam çocuklarını evlendirirken hep karşı tarafa yıkar borçları bolcada takı taktırmak huyudur kızlarına :) şimdi gelelim konuma ben bayrama gitmek istemiyorum ama eşimin ailesiyle ailem aynı şehirde yaşıyor ailem gelmemi istiyor bayrama lakin kaynanamda kalacağımız için ben gitmek istemiyorum kaynanamın laf vurmalarına tahammül edemem kızlar ne yapacam ben bana fikir verin allah aşkına(
merhaba cnm;
baktım da bayramda kaynanama gitmek istemiyorum demişsin, yani bu sıkıntın sadece bayramda seni rahatsız ediyor...
cnm ben 8 yıldır aynı evde değil altlı üstlü ama birlikteyiz,her bayram önce kayınvalidemlerle kahvaltı ederiz ve o günü onlarla geçiririz...
en büyük özlemim ne biliyor musun?
bir gün kayınvalideme gitsem mi gitmesem mi düşüncesi yaşayabilecekmiyim???:26:
o kadar içiçe bir yaşamı seçtiki eşim...asla bu şansım olmadı..:26: