- 25 Temmuz 2014
- 66
- 26
- 48
- Konu Sahibi yesilsever34
-
Sevgili arkadaslarim;yeni evli biri olarak gurbet ellerde yasamaktayim.kayinvalidem ve ailem ayni sehirde..ben bayram tatilim de kendi ailemde kalmak istiyorum.aileme duskunlugumun disinda,kayinvalidemin evi cok kucuk ustelik kizi ve torunlari da bu bayram onda kalacaklar.Annemlerin evi ise triplex.en ust katta kullanilmayan yatak odasi-tuvalet ve banyo var.Annemler de kalsak daha rahat edecegiz.Sizce nasil bir yol izlemeliyiz? 2 gun kayinvalidem 2 gun annemler de mi kalsak? ayri ayri herkes kendi annesin de mi kalsa?(ki esim kabul etmez bunu) yoksa annemler de mi kalsak?Hic bir bayramin ilk sabah kahvaltisini annemlerden uzak gecirmemistim.en cok bu koycak bana
esim sen nasil istersen oyle yapalim diyor.ama ben de esimi ailesine karsi zor duruma dusurmek istemiyorum.kayinvalidemin kizi var kendi evinden cikmaz.bana laf soylemeye de aslinda haklari yok.ama hic istemiyorum kalmak
eğer iki günde olsa kayınvalde de kalmazsanız içiniz huzursuz olacak hep.esim sen nasil istersen oyle yapalim diyor.ama ben de esimi ailesine karsi zor duruma dusurmek istemiyorum.kayinvalidemin kizi var kendi evinden cikmaz.bana laf soylemeye de aslinda haklari yok.ama hic istemiyorum kalmak
Sevgili arkadaslarim;yeni evli biri olarak gurbet ellerde yasamaktayim.kayinvalidem ve ailem ayni sehirde..ben bayram tatilim de kendi ailemde kalmak istiyorum.aileme duskunlugumun disinda,kayinvalidemin evi cok kucuk ustelik kizi ve torunlari da bu bayram onda kalacaklar.Annemlerin evi ise triplex.en ust katta kullanilmayan yatak odasi-tuvalet ve banyo var.Annemler de kalsak daha rahat edecegiz.Sizce nasil bir yol izlemeliyiz? 2 gun kayinvalidem 2 gun annemler de mi kalsak? ayri ayri herkes kendi annesin de mi kalsa?(ki esim kabul etmez bunu) yoksa annemler de mi kalsak?Hic bir bayramin ilk sabah kahvaltisini annemlerden uzak gecirmemistim.en cok bu koycak bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?