bayram geliyor iken..

yesilsever34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
66
26
48
Sevgili arkadaslarim;yeni evli biri olarak gurbet ellerde yasamaktayim.kayinvalidem ve ailem ayni sehirde..ben bayram tatilim de kendi ailemde kalmak istiyorum.aileme duskunlugumun disinda,kayinvalidemin evi cok kucuk ustelik kizi ve torunlari da bu bayram onda kalacaklar.Annemlerin evi ise triplex.en ust katta kullanilmayan yatak odasi-tuvalet ve banyo var.Annemler de kalsak daha rahat edecegiz.Sizce nasil bir yol izlemeliyiz? 2 gun kayinvalidem 2 gun annemler de mi kalsak? ayri ayri herkes kendi annesin de mi kalsa?(ki esim kabul etmez bunu) yoksa annemler de mi kalsak?Hic bir bayramin ilk sabah kahvaltisini annemlerden uzak gecirmemistim.en cok bu koycak bana

annenizde kalırsanız kayınvaldeniz alınganlık yapar.
bence eşit paylaşın
ya da kayınvaldenize yatacak yer yoksa sıkıntı vermeyelim annemde kalalım biz deyin.
eşiniz ne düşünüyor

esim sen nasil istersen oyle yapalim diyor.ama ben de esimi ailesine karsi zor duruma dusurmek istemiyorum.kayinvalidemin kizi var kendi evinden cikmaz.bana laf soylemeye de aslinda haklari yok.ama hic istemiyorum kalmak

bdv nin değişmez konularındandır bu bayramlar yaklaşırken

bence iki gün iki gün bölmekte fayda var yoksa çok problem oluyor, yaşananlarda unutulmuyor, idare et derim

esim sen nasil istersen oyle yapalim diyor.ama ben de esimi ailesine karsi zor duruma dusurmek istemiyorum.kayinvalidemin kizi var kendi evinden cikmaz.bana laf soylemeye de aslinda haklari yok.ama hic istemiyorum kalmak

valla böyle diyen bi eşin varsa onun hatrına kalınır canım

eğer iki günde olsa kayınvalde de kalmazsanız içiniz huzursuz olacak hep.
acaba ne dediler kötü düşünürler mi vs aklınızda hep bir huzursuzluk olacak.
o yüzden mecburi görevi yerine getirin hem siz rahat edin hem eşinize haksızlık olmasın.

3gece annende son gece k.validede kalin ama bayramin ilk gunu ziyarete gidin
Yada ilk gece k.validede kalan gunler annenlerde kalin

Arkadasim bence esinin dusunceside onemli o ne diyor iki gun orda iki gun ailende kalirsanda mantikli yada ailenin evinde yatar kalkar gunduzleri kayinvaldenlerdede gecirebilirsin

AH CNAIM ECER EVLİ ERKEGİNDE HALİ BASKA OLUO İLRDE İNŞALLAH HAYIR BENİM ANNEMGİLDE KALINACAK DEMEZ BU ARADA CNM BENCE EŞİT KALIN

Bence git annenlerde rahat rahat kal madem ortam daha müsait. Hatta orda kaldığınız halde kahvaltıyı kvlerde yapabilirsiniz tabi evler çok uzak değilse. Ben mi şanslıyım bu konuda bilmiyorum ama ne eşim ne de ailesi böyle şeyleri çok dert etmez. Ben de oldukça rahatım. O yüzden sorun göremiyorum. Eşiniz de seçimi size bırakmış zaten.

ahh canım ne sorunlar görüyoruz, evin küçüklüğünü dert etme.bayramdır gönüllerini hoş tut.eşinle ortak karar alın ama direterek değil de tatlı dille.inan boşu boşuna sorun yaşamaya değmiyor.sonrası gelmiyor.en iyisi hee dee geç

Kv lere gidersin akşaama kadar vakit geçirip annenlerde kalırsın..gerek yok tıkış tıkış

bayramları bölüşün
bu bayram seninkinde diğerinde benimkinde kalırız diye
ayrıca madem
kv denlerin evi küçük
gittiğin zaman
söyle anne diğer çocuklarında gelicek
biz de sıkıştırmak istemiyoruz sizi
... vs
bir ağzını ara bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…