- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
- Konu Sahibi yesilsever34
-
Adaletli davranmakta fayda var. Eşit kalın derim ben bende böyle yapıyorum hem iki tarafında gönlü oluyor çok sıkıntı çıkmıyor.Sevgili arkadaslarim;yeni evli biri olarak gurbet ellerde yasamaktayim.kayinvalidem ve ailem ayni sehirde..ben bayram tatilim de kendi ailemde kalmak istiyorum.aileme duskunlugumun disinda,kayinvalidemin evi cok kucuk ustelik kizi ve torunlari da bu bayram onda kalacaklar.Annemlerin evi ise triplex.en ust katta kullanilmayan yatak odasi-tuvalet ve banyo var.Annemler de kalsak daha rahat edecegiz.Sizce nasil bir yol izlemeliyiz? 2 gun kayinvalidem 2 gun annemler de mi kalsak? ayri ayri herkes kendi annesin de mi kalsa?(ki esim kabul etmez bunu) yoksa annemler de mi kalsak?Hic bir bayramin ilk sabah kahvaltisini annemlerden uzak gecirmemistim.en cok bu koycak bana
İki gün sizinkilerde iki gün karşı tarafta mecburen. Böyle olmalı.Sevgili arkadaslarim;yeni evli biri olarak gurbet ellerde yasamaktayim.kayinvalidem ve ailem ayni sehirde..ben bayram tatilim de kendi ailemde kalmak istiyorum.aileme duskunlugumun disinda,kayinvalidemin evi cok kucuk ustelik kizi ve torunlari da bu bayram onda kalacaklar.Annemlerin evi ise triplex.en ust katta kullanilmayan yatak odasi-tuvalet ve banyo var.Annemler de kalsak daha rahat edecegiz.Sizce nasil bir yol izlemeliyiz? 2 gun kayinvalidem 2 gun annemler de mi kalsak? ayri ayri herkes kendi annesin de mi kalsa?(ki esim kabul etmez bunu) yoksa annemler de mi kalsak?Hic bir bayramin ilk sabah kahvaltisini annemlerden uzak gecirmemistim.en cok bu koycak bana
Bayramın birinci gunu kahvaltıyı kv yapın orada kalın diğer uç gunu kendi annenizde kalın. İlk gün kv de olunursa kimse laf etmez. Kırılmaz.
bayram geldi gelinleri telaşe aldı
bu bayramda çekişmeli geçecek....
hadi kızlar sıkın dişinizi 9 ay bayram mayram yok .....
2 raunt biri ramazan biri kurban bayramıKv vs gln
Start!
2 raunt biri ramazan biri kurban bayramı
Gecen bayram ilk kez annemlersiz kahvaltı yaptim kayinvalidemdeydik ama inanin lokmalar bogazima dizildi hicbirsey yiyemedim. Gerçekten ilk anda zor gelior allahim nabtim diorsunuz. Allahtan esim anlayislida halimi anlayınca kahvalti biter bitmez hemen gittik bizimkilere. Sizin için en mantiklisi bolusturmek sanırım. Mutlu bayramlar:-DSevgili arkadaslarim;yeni evli biri olarak gurbet ellerde yasamaktayim.kayinvalidem ve ailem ayni sehirde..ben bayram tatilim de kendi ailemde kalmak istiyorum.aileme duskunlugumun disinda,kayinvalidemin evi cok kucuk ustelik kizi ve torunlari da bu bayram onda kalacaklar.Annemlerin evi ise triplex.en ust katta kullanilmayan yatak odasi-tuvalet ve banyo var.Annemler de kalsak daha rahat edecegiz.Sizce nasil bir yol izlemeliyiz? 2 gun kayinvalidem 2 gun annemler de mi kalsak? ayri ayri herkes kendi annesin de mi kalsa?(ki esim kabul etmez bunu) yoksa annemler de mi kalsak?Hic bir bayramin ilk sabah kahvaltisini annemlerden uzak gecirmemistim.en cok bu koycak bana
Bayram sabahi kahvaltida aglamasam bariGecen bayram ilk kez annemlersiz kahvaltı yaptim kayinvalidemdeydik ama inanin lokmalar bogazima dizildi hicbirsey yiyemedim. Gerçekten ilk anda zor gelior allahim nabtim diorsunuz. Allahtan esim anlayislida halimi anlayınca kahvalti biter bitmez hemen gittik bizimkilere. Sizin için en mantiklisi bolusturmek sanırım. Mutlu bayramlar:-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?