bayram geliyor iken..

Adaletli davranmakta fayda var. Eşit kalın derim ben bende böyle yapıyorum hem iki tarafında gönlü oluyor çok sıkıntı çıkmıyor. Kahvaltı konusuda inanın hiçbiryerde bulamıyorsun baba evinin bayram sabahındaki kahvaltısını o ortamı o güzelliği. O yüzden alışmak lazım anı yaşamak lazım eşinin baba evindeki kahvaltıyada alışmak lazım onda da bir güzellik bulmak lazım.

Böyle diretmelere öyle sinir oluyorum ki.İsteyen istediği yerde kalsın,gönüller bir olsun,saygı sevgi olsun yeter.
Asla bu şekilde isteklerimiz olmadi kardeşimin eşinden.

Bence eşit kalmanız doğru olan.
Ama kayınvalidede kalacak yer yoksa ve eşin birşey demiyorsa annende kalırsınız.
Bence hoş olmaz ama yer yoksa mecbur.

Ilk gün kahvaltıyı esinizin tarafinda yaoarainiz aksam yemegine kendi ailenize gecersiniz. Sonrasını ise esinizinle istişare edin ancak unutmayin siz kadar o kadar ailesinden uzakta bayram gecirmis olacak.
birlikte karar verebilirsiniz ama illa benim ailemde gecirelim demeyin küçük olsa dahi o sizin yeni aileniz birlikte daha cook vakit gecireceksiniz :) iyi bayramlar..

İki gün sizinkilerde iki gün karşı tarafta mecburen. Böyle olmalı.

Bayramın birinci gunu kahvaltıyı kv yapın orada kalın diğer uç gunu kendi annenizde kalın. İlk gün kv de olunursa kimse laf etmez. Kırılmaz.

Katılıyorum, hatta kayınvalidesine "Anne senin başın zaten kalabalık bir de biz çıkmayalım, annemlerde kalalım yine uğrarız" derse tadından yenmez.

bu tür misafirliklerde konfordan önemli değerler vardır,
adil olmak, gönül almak, sevindirmek
olaya bu yönden bakın bence

eğer ayni sehirdelerse bayramin ilk günü kahvaltiyi kaynananizda yapin geceleri kalmaya annenize gidin kaynananiza aciklamanizi yapin bir şekilde. Diğer zamanlari da iki tarafa eşit dagitin.

Keşke herkes rahat düşünceli olsa bu konuda.
Şartlara göre eşinin ailesnin evi kücük ve kalmak icin odanız olmayacak vs vs
aynı sehirde senin ailenin evinde size ayrıca yatacak ve rahat edecek bir oda var.
Gündüz gidin görüşün kahvaltı vs ama yatmaya vs annenlerde olun derim.
Ayrıca bunda kızacak küsecek birşey olmamalı

Gecen bayram ilk kez annemlersiz kahvaltı yaptim kayinvalidemdeydik ama inanin lokmalar bogazima dizildi hicbirsey yiyemedim. Gerçekten ilk anda zor gelior allahim nabtim diorsunuz. Allahtan esim anlayislida halimi anlayınca kahvalti biter bitmez hemen gittik bizimkilere. Sizin için en mantiklisi bolusturmek sanırım. Mutlu bayramlar:-D

Ben kimseyi uzmek kirmak istemem.kimsenin hakkina da girmek istemem.ev kucuk fakat kayinvalidemler kendi yatak odalarini bize veriyorlar.bir de esim 5 gun kalacak memlekette sonra ise gidecek.ben ise bayram haftasini birlestirip 4 gun daha kalacagim.Egeden kiz alma anasinin evinden cikmaz derler bizim oralarda :) ben aileme cok duskunum,esim ise pek duskun degildir.haftada bir o da benim hatirlatmamla ailesini arar.ona kalsa pek sorun etmez..

Bayram sabahi kahvaltida aglamasam bari hayir kendi kizi da kayinvalidesinde olsa neyse de..o zaman derim bu is boyle..neyse sizlere de iyi bayramlar :)

İlk gün genellikle hep erkeğin evinde olur bayramlaşmalar klasik evliliklerde. İl gün orda kalınıp diğer günler annende kalsanız çok rahat edersiniz bence. Kimsenin alınmaya hakkı yok ki sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…