Bayram gelmis neyime???

Bayramların diğer günlerden farkı ne? Hiç bir şeye değnek değmiyor. Mutsuz insan yine mutsuz. Karakterler aynı, hayat aynı.
Şuraya bugün tonla bayram konusu açıldı. Bayramlardan ne bekliyorsunuz, neyin hincini bayramlardan çıkarıyorsunuz anlamıyorum. Sizin mutsuz hayatınızın sorumlusu bayram değil ki, bugün her şeyin adını "bayram" koyuyorsunuz.

Evet bu forum bayramlarda ekstra çekilmiyor. Benim başlıklardan bile içim şişti.

Bence gidin yatağınıza uyuyun, bayramı öyle bitirin.

Su bayramlardan tek nefret eden ben miyim acaba...

Bu ne sıkıcı ne gıcık bi gun yahuuu
Halinizi soran evinize gelen insanlar varsa, yalnız bırakılmıyosanız, beraber gülebildiğiniz insanlar varsa sevin bayramları...
Bizim gibi yapayalnızsanız ozaman nefret etmekte haklısınız.
Ben tiksiniyorum bayramlardan insanların kalabalık mutluluğunu faceten yada camda izlemekten:KK42:

Bayramların diğer günlerden farkı ne? Hiç bir şeye değnek değmiyor. Mutsuz insan yine mutsuz. Karakterler aynı, hayat aynı.
Şuraya bugün tonla bayram konusu açıldı. Bayramlardan ne bekliyorsunuz, neyin hincini bayramlardan çıkarıyorsunuz anlamıyorum. Sizin mutsuz hayatınızın sorumlusu bayram değil ki, bugün her şeyin adını "bayram" koyuyorsunuz.

Evet bu forum bayramlarda ekstra çekilmiyor. Benim başlıklardan bile içim şişti.

Bence gidin yatağınıza uyuyun, bayramı öyle bitirin.
Asıl siz neyin hıncını konu sahibesinden çıkarıyorsunuz? Burası adı üstünde dertli insanların derdini paylaştığı bir yer. İçiniz şiştiyse okumayın, bayramınızı mutlu mutlu geçirin.

Konu sahibesi belki yalnız, belki yanındakilerden memnun değil, belki başkalarının bayram planlarına gıpta ediyor, belki sadece mutsuz. Kendi gibi biri daha var mı diye boşluğa el uzatmış. Birkaçımız anladık, elini tuttuk. Asıl siz gidip uyuyun, ona buna çatmayın.

Akrabalarınız uzaktaysa, arkadaşlarınız memleketlerine gittilerse ve bulunduğunuz yerdeki insanlardan çok haz etmiyorsanız bayramlar işkence gibi geliyor gerçekten.
Yalnız değilsiniz.
Bence bayramları sevmeyenler olarak seneye Ramazan'da buluşup birer kahve içelim. En güzeli..
:KK45:

biraz seviyorum biraz da sevmiyorum.. Aslında seviyorum da, bayramda pek gidicek kimsemiz yok ailede. Bu yüzden buruk geçiyor.

Su bayramlardan tek nefret eden ben miyim acaba...

Bu ne sıkıcı ne gıcık bi gun yahuuu
Ben bayramlara kızamıyorum. Kendi bayramım böyle diye kızıyorum. Kime kızıyorum dersen onu bilmiyorum. Ama bir yandan da gelecek bayram çok güzel olacak diye hayal kuruyorum. Seni sevgiyle kucaklıyorum.

Asıl siz neyin hıncını konu sahibesinden çıkarıyorsunuz? Burası adı üstünde dertli insanların derdini paylaştığı bir yer. İçiniz şiştiyse okumayın, bayramınızı mutlu mutlu geçirin.

Konu sahibesi belki yalnız, belki yanındakilerden memnun değil, belki başkalarının bayram planlarına gıpta ediyor, belki sadece mutsuz. Kendi gibi biri daha var mı diye boşluğa el uzatmış. Birkaçımız anladık, elini tuttuk. Asıl siz gidip uyuyun, ona buna çatmayın.
Ne hıncı, ne çatması Allah aşkına? Herkes siz değil. Farklı görüşteyim sadece. Esas siz millete saldıracak yer aramayın. Kime kızıyorsanız ona saldırın. Hadi işinize.

Son düzenleme:
Ben vçoçok seviyorum. 30 gun boyunca oruc tuttum ve Rabbim bugunu bana armagan etti.
Sevdiklerimizle vakit gecirmek gibisi var mi? Hele o bayram namazi kilindigi zaman eve dolan tekbir sesleri bir harika. Balkondan, erkeklerin en guzel kıyafetlerini giymis halde camiye gitmelerini izlemek, esinizi giydirip camiye namaza gondermek gibisi var mi?
Tek tek akrabalari aramak sonra gitmek bayramlasmak?
Yepyeni kiyafetler giymis cocuklarin kapiya gelip "bayraminiz kutlu olsun" demesi, annelerimizin baklava acmasi. Seker yemekten midenize agrilar girmesi kadar mutlu bir sey yok.
Bugun benim bayramim ve benim gibilerin bayrami.
Bayramin anlamini idrak etmek lazim.
Herkese tekrar mutlu bayramlar. . :KK68::KK68::KK68:

Ben vçoçok seviyorum. 30 gun boyunca oruc tuttum ve Rabbim bugunu bana armagan etti.
Sevdiklerimizle vakit gecirmek gibisi var mi? Hele o bayram namazi kilindigi zaman eve dolan tekbir sesleri bir harika. Balkondan, erkeklerin en guzel kıyafetlerini giymis halde camiye gitmelerini izlemek, esinizi giydirip camiye namaza gondermek gibisi var mi?
Tek tek akrabalari aramak sonra gitmek bayramlasmak?
Yepyeni kiyafetler giymis cocuklarin kapiya gelip "bayraminiz kutlu olsun" demesi, annelerimizin baklava acmasi. Seker yemekten midenize agrilar girmesi kadar mutlu bir sey yok.
Bugun benim bayramim ve benim gibilerin bayrami.
Bayramin anlamini idrak etmek lazim.
Herkese tekrar mutlu bayramlar. . :KK68::KK68::KK68:

Sanada mutlu bayramlar :KK68:

Ne hıncı, ne çatması Allah aşkına? Herkes siz değil. Farklı görüşteyim sadece. Esas siz millete saldıracak yer aramayın. Kime kızıyorsanız ona saldırın. Hadi işinize.
Bana verdiğiniz cevap bir türlü içinize sinmedi. Üç keredir değiştiriyorsunuz. Zahmet etmeyin, ben ne demek istediğinizi çok iyi anladım.

Bana verdiğiniz cevap bir türlü içinize sinmedi. Üç keredir değiştiriyorsunuz. Zahmet etmeyin, ben ne demek istediğinizi çok iyi anladım.
Evet, aynen öyle. Bekledikçe bir şeyler eklemek istiyorum ve ekliyorum. Anladıysanız sorun yok.

Ben de nefret ederim bayramlardan
Sansima da bayrami akraba ziyaretlerini cok seven koca buldum iyi mi :KK66:

X