• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayram gelmis neyime???

Bende aynı düşünüyorum..ama bu benim yalnızlığımıdan kaynaklanıyor.

Annem evde kalabalık istemediği için tatile kaçıyoruz.hatta sırf bu yuzden konu acıcaktım.konu sahibine tesekkür ederim.

Ben yalnızlıktan bıktım.annem istemediği için akrabalarımızla ilişiğimiz kesik.Neymiş ne iyilik görmüşüz,kaldıramazmış kalabalığı..2 bayramdır böyle kacıyoruz.

Gelelim tatil yerine.şuan sıkıntıdan patlıcam.tanıdık kimse yok.yalnızlıktan bıktım.Keske evde olsaydımda bin kişiye cay pasta koysaydım..İnanın yorulmazdım..ruhum ac kalmış akrabaya konuşmaya,dertlesmeye..

Teyzelerim akrabalarım hep birbirlerinde ..cok kıskanıyorum.hele evli olup eşiyle bayram ziyareti yapanlara cok imreniyorum.

Hala ailem nereye ben oraya..evde kıyamet kopartıyorlar..

İnsandan uzak,hal hayır soracağım tek insan yok..yalnızlık..bu da benim bayramım.neresini seveyim..
Bizim çevre geniş ama koptuk kimse kimseyi istemiyo yapayalnız bırakıldık. Tek başımıza oturuyoruz evde. Bayram böyle bişey değilki. Seni anlıyorum ben

nekadar yannıs bır cumle..Rabbım oruc tutan kullarını bayramla odullendırır.kurban da Allah yoluna kan akıtmak ıcındır..kusura bakmayın ama sızı KINIYORUM......

Ne seninle ayni seyi sevmek zorundayim ne de ayni inanca sahip olmak zorundayim... Ben su bayram niye var nesini seviyosunuz diye sevenlere laf etmedim ben sevmiyorumu belirttim ve yalniz olmadigimi gordum.. Sen tuttugun orucun kestigin kurbanin bayramini yap engel olan yok ben sevmiyorum arkadasim zorla mi... Beni kinamak sana arti sevap kazandirdiysa ne mutlu sana.. İyi bayramlar

Ne seninle ayni seyi sevmek zorundayim ne de ayni inanca sahip olmak zorundayim... Ben su bayram niye var nesini seviyosunuz diye sevenlere laf etmedim ben sevmiyorumu belirttim ve yalniz olmadigimi gordum.. Sen tuttugun orucun kestigin kurbanin bayramini yap engel olan yok ben sevmiyorum arkadasim zorla mi... Beni kinamak sana arti sevap kazandirdiysa ne mutlu sana.. İyi bayramlar

Msjin sonunda hala iyi bayramlar diyebiliosun komiksin arkadas.wala bak.yo tabiki bnimle ayni seyi dusunmek zorunda diilsin..sewap falanda kazanmadim.neye inanmiosun merak ettim ????

Msjin sonunda hala iyi bayramlar diyebiliosun komiksin arkadas.wala bak.yo tabiki bnimle ayni seyi dusunmek zorunda diilsin..sewap falanda kazanmadim.neye inanmiosun merak ettim ????

Senin inandigin hicbiseye..koskoca bir yil boyunca sadece bir ay o da belli bi saat ac kalarak aclari anlamaya inanmiyorum ornegin, brbim inandigim yaratici beni ne kadar seviosun hadi oglunu kurban et diyecek kadar gaddar da degildir her kurbanda toplu et kesip sadece akrabalarin birbirine dagittigi bi bayrami da kabul etmiyorum... Kurani hic okumamis sen ve senin gibilerin din alimi kesilmesine inanmiyorum... Kisacasi yavrum brn srnin inandigin cocukken beynimize kazinmis ama arastirma geregi duymadigin hicbiseye inanmiyorum... Oku.. Bak bu ilk emirdir ornegin... Lutfen biraz oku ve arastir... Tekrar iyi bayramlar dilerim cunku senin inanvinda bayram kutlamasi var ve ben buna saygi duyuyor ve bayramini kutluyorum sen yadirgasanda.. Asen ve senin gibilerle aramizdaki fark hep bu olacak ben ve benim gibiler size saygiliyken siz allah allah nidalariyla saldiriya gececeksiniz...

Bir derdin varmış ta bayramdan zevk alamamışsın sandım başlığı okuyunca.
Buraya sırf insanlarla tartışmak için konu açmışsın canının sıkıntısı geçsin diye.

Bir derdin varmış ta bayramdan zevk alamamışsın sandım başlığı okuyunca.
Buraya sırf insanlarla tartışmak için konu açmışsın canının sıkıntısı geçsin diye.

Aynen arkadasim sana katiliorum.arkadas inanmiomus.bizle ayni inanci paylasmadigi icin sacma geliomus bayramlar ona.bana yazdigi msj hemen ust tarafta

Senin inandigin hicbiseye..koskoca bir yil boyunca sadece bir ay o da belli bi saat ac kalarak aclari anlamaya inanmiyorum ornegin, brbim inandigim yaratici beni ne kadar seviosun hadi oglunu kurban et diyecek kadar gaddar da degildir her kurbanda toplu et kesip sadece akrabalarin birbirine dagittigi bi bayrami da kabul etmiyorum... Kurani hic okumamis sen ve senin gibilerin din alimi kesilmesine inanmiyorum... Kisacasi yavrum brn srnin inandigin cocukken beynimize kazinmis ama arastirma geregi duymadigin hicbiseye inanmiyorum... Oku.. Bak bu ilk emirdir ornegin... Lutfen biraz oku ve arastir... Tekrar iyi bayramlar dilerim cunku senin inanvinda bayram kutlamasi var ve ben buna saygi duyuyor ve bayramini kutluyorum sen yadirgasanda.. Asen ve senin gibilerle aramizdaki fark hep bu olacak ben ve benim gibiler size saygiliyken siz allah allah nidalariyla saldiriya gececeksiniz...

Ah arkadasim benim sana ne diyeyim ben smdi :( inan su yazdiklarin icimi dagladi..ben din alimi dglim.olamamda.kolay diil olmak.kurani kerimi okumadigimi nerden biliosun ?arastirmadigimi nerden biliosun?sen suna ben ateistim desene..bana ozel msj at kismindan yazarsan sewinirim.seninle knusmak istiyorum.......

Bayramı seviyorum ama sevmedikleri de var. Akrabaların laf sokması densiz.konuşmaları hasta ev sahibesine ve evdeki 2/küçük bebeğe rağmen her bayram evlerinden AC çıkıp bize yemeğe gelen akrabalara samimiytsi amca hala ve kuzenleri kokan amca ve ailesine her bayram milletin çocuğuna harçlık dağıtan kendi evladına para vermeyip bekleyen babama, amca torunlarının kendi evlerinde uslu olup bizim evde apartmanı yıkmasına rağmen bayramı biraz seviyorum.

Back
X