Zor işin haklısın ama kendini bukadar yormadan daha iyi olur.Bırak olduğu kadar olsun.Sana yazık. Ailenin olmaması da zor ama bunu bilerek evlenmissin kendini uzmeyeceksin canım.
Sevmediğim insan gelince kapıyı açmıyorum. Geldik evde yoktunuz derlerse de biz de geziyorduk diyorum. Püf noktası telefonun sesini duymak ki aradıklarında içeriden çalmasın. Tavsiye sadece...
Bbu kadar kotu oluyosan katılma ortama. Ne derlerse desinler...
başka program yaptım falan de. Oyle içindeki herşeyi belli etmene gerek yok..Onu da denedim, kimse ustune alinmiyor, onun psikolojisi bozulmus yazik yalniz birakmayalim diyip ya kapima.geliyorlar ya biktirana kadar ariyorlar. Bir de dedim ya, is arkadaslari.
Herkes aynı değil yapan yapsın ,benden bu kadar de,bunu hissettir.Unutma annen bile olsa mutlu edemezsin hep daha çok isterler. Sen kendinı dusuneceksin bırak pis beceriksiz desinler.Zaten el diyarlarindasin birde psikolojin bozulma daha mı iyi olur,all korusun.Olduğu kadarrrrrrBizim de cocugumuz vardi, ben sunu da yapardim bunu da yapardim derler
başka program yaptım falan de. Oyle içindeki herşeyi belli etmene gerek yok..
Bizim akrabaların bir kısmı bayramda sen 3 gün içinde dön dolaş birbirine gitmekten sıkılıp ortak karar alarak tek buluşma yapıyorlardı. Dışarıda bir yerde toplanıp yiyip içip topluca bayramlaşıp ayrılıyorlardı.
Teklif edebilirsiniz bence, başka şikayetçi olanlar da vardır 40-50 kişinin hepsi mi memnun bu düzenden?
naasil bi yer orasi oyleMemnunlar bence. Yani burasi cok skici bir yer, bi de belli kisiler olunca, birbirimizden baska kimimiz var diyip birbirlerine gidiyorlar. Garip olan, aslinda kendi iclerinde herkes birilerine.kirgin ama.idare ediyor. Aslinda bu biraz guzel, hani iliskiyi koparmak yerine birbirini Allah icin sevmek, ama ben idare edemiyorum, disardan ediyormus gibi gozuksem de, icimde frtinalar kopuyor, bayramlari sinir kupu oluyorum. Simdi cocuklar bayrami kotu hatirlamasin diye.kendimj tutuyorum, ama...
Valla bir keresinde modum epey düşüktü, mutsuzdum. Kendimi çekemiyorum o derece, misafir geldi. Ama kendime gülemezken onlara da gülmedim tabi.Şu başkaları için huzur bozmayı, beden ve beyin yorgunluğunu hiç bir zaman anlamayacağım.
Açmam kapıyı!
Kim ne derse desin!
Çok da fifi!!!
Şu başkaları için huzur bozmayı, beden ve beyin yorgunluğunu hiç bir zaman anlamayacağım.
Açmam kapıyı!
Kim ne derse desin!
Çok da fifi!!!
naasil bi yer orasi oyle
40-50 kisiyi kahvalti için nasil buuluyorusnuz :) bence orasi hiçde kuçuk deil
nerdesin?
bende yurt disindayima ama yaptigim tatliyi sadeece biz yiyrouz kuçuguz fazlada kimeyi tanimiuyoruz kimse gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?