- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
Yine bayram geldi. Ailemden uzaktayim, yurtdisinda.Cocuklar durmuyor gunduz. Gece 2lerde tatli yapiyorum. Turk arkadaslar bir suru cesit yapiyor. Ben o kadar sey nasil yaparim ki. Temizligi var bi de. Kum firtinalarindan eve dolan, esyalara adeta yagan kumu temizle. Sen temizlerken bir yandan yagsin, dokulsun her sey, kirilsin bi seyler, aglasin cocuklar. Azcik uykuyla sabahin nurunda kalk, ortak kahvaltiya git, cok mutluymus gibi yap, herkese gulumse. Ayy ne guzel beraberiz, insan ailesinin yoklugunu hissetmiyor desinler, evet de. Aslinda cogu gorusmek istemedigim insanlar,olsun, sen idare et. En az 40 50 kisi gelir her bayram. Bazen ayni gun. O kadar kisiye hizmet ederken, bi yandan emzir, uyut, altina, yerlere, haliya, koltuga cis yapan varsa onu temizle. Eş nerde, calişiyor, olsun napalim, gorevi sonucta, kabullen.
En acisi tek basina olmak. En acisi hep rol yapmak.
Bayramlari sevmiyorum!
Oh be, soyledim rahatladim.
nerede oturuyorsunuz çölde mi?
burdada çok turk ama herkes kendi sazini çaliyorYeri soylemiyim ama baya turk var, ah keske oyle olsa, cekirdek ailemle mutlu bir bayram gecirsem. Ben mi asosyalim anlamiyorum. Surdaki o kadar insandan gorusmek istedigim 2 3 kisi ancadir. Uyusamiyorum.
açip dunya ahrtitasini bakicam simdi avrupada deilsin o zman nerdeisn ozelden yaz bari :)Yeri cok soylemek istemiyorum ama hem pis bi yer hem de okyanus var, ordan geliyo kumlar
Iyi de eşinin sana kıyamaması gerek.Lafa gelince ay cay koysan yeter derler, ama sonra konusuluyor, bi de esim cok beklentiye giriyor, aslinda.galiba biraz.esim benden memnun olsun diye de.yapiyorum.
Iyi de eşinin sana kıyamaması gerek.
Yetişemediğini, yorulduğunu söylersen anlar bence.
Yorgunluktan hasta olsan ne olacak?
Ben azıcık ayakta dursam hemen fenalaşırım.
Sen nasıl dayanıyorsun?
Yazık, günah sana da...
O zmn biraz kabuguna cekil. Herkesi agirlamk derdinde değilsin ki. Hemde sevmediğin kisilermis .Yine bayram geldi. Ailemden uzaktayim, yurtdisinda.Cocuklar durmuyor gunduz. Gece 2lerde tatli yapiyorum. Turk arkadaslar bir suru cesit yapiyor. Ben o kadar sey nasil yaparim ki. Temizligi var bi de. Kum firtinalarindan eve dolan, esyalara adeta yagan kumu temizle. Sen temizlerken bir yandan yagsin, dokulsun her sey, kirilsin bi seyler, aglasin cocuklar. Azcik uykuyla sabahin nurunda kalk, ortak kahvaltiya git, cok mutluymus gibi yap, herkese gulumse. Ayy ne guzel beraberiz, insan ailesinin yoklugunu hissetmiyor desinler, evet de. Aslinda cogu gorusmek istemedigim insanlar,olsun, sen idare et. En az 40 50 kisi gelir her bayram. Bazen ayni gun. O kadar kisiye hizmet ederken, bi yandan emzir, uyut, altina, yerlere, haliya, koltuga cis yapan varsa onu temizle. Eş nerde, calişiyor, olsun napalim, gorevi sonucta, kabullen.
Bayramlari sevmiyorum!
Yine bayram geldi. Ailemden uzaktayim, yurtdisinda.Cocuklar durmuyor gunduz. Gece 2lerde tatli yapiyorum. Turk arkadaslar bir suru cesit yapiyor. Ben o kadar sey nasil yaparim ki. Temizligi var bi de. Kum firtinalarindan eve dolan, esyalara adeta yagan kumu temizle. Sen temizlerken bir yandan yagsin, dokulsun her sey, kirilsin bi seyler, aglasin cocuklar. Azcik uykuyla sabahin nurunda kalk, ortak kahvaltiya git, cok mutluymus gibi yap, herkese gulumse. Ayy ne guzel beraberiz, insan ailesinin yoklugunu hissetmiyor desinler, evet de. Aslinda cogu gorusmek istemedigim insanlar,olsun, sen idare et. En az 40 50 kisi gelir her bayram. Bazen ayni gun. O kadar kisiye hizmet ederken, bi yandan emzir, uyut, altina, yerlere, haliya, koltuga cis yapan varsa onu temizle. Eş nerde, calişiyor, olsun napalim, gorevi sonucta, kabullen.
Bayramlari sevmiyorum!
Tariflerinizden yola çıkarak bir afrika ulkesinde yasadiginiz kanisina vardimAah ah, o kismi ne sen sor ne ben soyliyim. Bi de kansizlik var bende. Gunduz geneldr ac gezdigim icin kan hapini duzenli alamiyorum. Surekli basim donuyor. Esim annesin olcak o kadar diyor yoruluyorum dedigimde. Dinlen canim diyor, yatiyor. Cocuklara kim bakcak peki , hic. Amaan yap bi tatli gec diyor, sonra da sadece tatli mi var diyor. Bilmem kim kocasina.cok iyi bakiyomus, baklava istese yapiyomus, su boregi istese yapiyomus falan. Ben yemegi zor yapiyorum. Elini hicbi seye surmez, hicbir seye
seye. Ben de cok is beklemiyorum zaten, yogun calisiyor diye. Sadece yoruldugunu anlayip arada benk rahatlatsin istiyorum. Zorlaninca hizmetci tut diyor, burda ucuz. Ama cok pisler. Disarda.ciplak ayak geziyor eve giriyor. Ayagini yika diyorum, bazen yikat bazen yikamaz, yemekleri elleriyle yiyolar, tuvaletten.sonra.yikiyor my onu bile bilmiyorum, sadece supurup sildiriyorum, ben.nasil ona bulasik yikatayim camasir yikatayim, yemek falan zaten bilmez. Temizligi ogret diyor esim. Ne yapcam banyo mu yaptircam. Yani ona gore hep abartiyorum, nasil olsa evdeyim calismiyorum aksama kadar yatiyorum diye duaunuyir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?