Bayram günüm eşim ve ailesi yüzünden zehir oldu

XsevdeX

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
147
0
46
Kayseri
Arkadaşlar hayırlı bayramlar sizlere..Konuma gelince eşimin ailesine dayanamıyorum artık neden mecburuz onlara neden zorlanıyoruz bu kadar onlarla muhatap dahi olmak istemiyorum.Sabah bayramlaşmak için kardeşi aradı sonra telefonu diğer kardeşi aldı bayramlaştılar sonra anne babası sıra ile hepsi tek tek eşimle bayramlaştı zoruma giden aslında takmamak lazımda eşim evin en büyüğü ben yengeleriyim beni isteyip bayramlaşmaya tenezül dahi etmediler bu böyle olur durur kandillerdede aynı şekil,eşime kızdım senin eşine değer verilmiyor sen nasıl bu kadar candan konuşuyosun her defasında aynı cevap sen ara onları onlar seni aramak zorunda değillerki dedi.Saat 9,00 dan beri ağlıyorum zoruma çok gitti.Zoruma giden onların beni araması aramaması değil ama eşim abi olarak onlara beni saydırmadı ve kardeşlerini pohpohlamasından bıktım beni eziyor her daim onları yüceltiyor.Bugün hakikaten anladımki eşim beni sevmiyor seven insan şu güzel günde sevdiğini üzermi birde suçlu ben oldum anlamış değilim keşkeler hayatımızda hep varlar bende keşke ilk tanıştığımız güne gitsem diyorum şuan çok sevsemde eşimi asla olmamasını isterdim o ve ben diye bişeyin olmamasını,bunuda bana dedirttiya ne diyem keşke böyle şansımız olsa.....

Arkadaşlar hayırlı bayramlar sizlere..Konuma gelince eşimin ailesine dayanamıyorum artık neden mecburuz onlara neden zorlanıyoruz bu kadar onlarla muhatap dahi olmak istemiyorum.Sabah bayramlaşmak için kardeşi aradı sonra telefonu diğer kardeşi aldı bayramlaştılar sonra anne babası sıra ile hepsi tek tek eşimle bayramlaştı zoruma giden aslında takmamak lazımda eşim evin en büyüğü ben yengeleriyim beni isteyip bayramlaşmaya tenezül dahi etmediler bu böyle olur durur kandillerdede aynı şekil,eşime kızdım senin eşine değer verilmiyor sen nasıl bu kadar candan konuşuyosun her defasında aynı cevap sen ara onları onlar seni aramak zorunda değillerki dedi.Saat 9,00 dan beri ağlıyorum zoruma çok gitti.Zoruma giden onların beni araması aramaması değil ama eşim abi olarak onlara beni saydırmadı ve kardeşlerini pohpohlamasından bıktım beni eziyor her daim onları yüceltiyor.Bugün hakikaten anladımki eşim beni sevmiyor seven insan şu güzel günde sevdiğini üzermi birde suçlu ben oldum anlamış değilim keşkeler hayatımızda hep varlar bende keşke ilk tanıştığımız güne gitsem diyorum şuan çok sevsemde eşimi asla olmamasını isterdim o ve ben diye bişeyin olmamasını,bunuda bana dedirttiya ne diyem keşke böyle şansımız olsa.....
canm mübarek bayramın kutlu olsun........çok üzücü durum..........daha önce bunu eşinle konuştunmu hiç....

her insan tabiki önemsenmek,değerli olduğunu hissetmek ister...
eşine çok kızdım sen ara onlar seni aramak zorunda değillerki demesi çok yanlış kocanı aramışlar 2 dk tlf isteyip kutlayamıyorlarmıydı ???

senin kardeşleriyle aran bozuk mu onlar neden tlf yemgemi verde konuşalım demediler?guclubacismile

cnm öncelikle iyi bayramlar
boşver ya aramazlarsa aramsınlar
ama eşin onların eşini arayıp özel günlerde konuşuyor kayınlarında seni aramıyolarsa asıl sorun burda işte

Ben sadece güzel arkadaşım şunu biliyorum ailesi tarafından kıskanıldım halada öyle sanki eşi değilim,kızkardeşinin beni sevdiğini asla düşünmüyorum yapmacık davranışlar gözler bir insana her şeyi daha iii ifade eder.Aynı yaşıt olduğumuz içinde beni pek yenge olarak görmedi kuması olarak gördü galiba ama her defasında böyle yapıyolar anlamış değilim amaçlarını bilemiyorum bana yüzüme çok iiiler ama bu konularda yapacaklarının haddi sayısı yok.Bunaldım bugün kalbimi söküp atasım geldi içimden o kadar acıdıki canım yandıki anlatamam ama sadece tek suçlusu eşim desydi bana aşkım haklısın boş ver dese idi ama aklı başında asla hareket etmeyen bir eşe sahip olduğumu güngeçtikçe anlıyorum sonumuz ne olur bilemem böyle davranarak sürekli içimizdeki her şeyi bitirecek.

cnm öncelikle iyi bayramlar
boşver ya aramazlarsa aramsınlar
ama eşin onların eşini arayıp özel günlerde konuşuyor kayınlarında seni aramıyolarsa asıl sorun burda işte

Canım eşimin kardeşleri bekar ama evli olsalardıda eşim onları arardı beni aramasalar dahi eşleri ile konuşup bayramlaşırdı buna adım gibi eminim.Nasıl bir aile tutkusu anlamış değilim.ENİŞTELERİ GELİNLERİ OLSA ONLAR İÇİNDE DER SEN ARA KİMSE SENİ ARAMAK ZORUNDA DEĞİL DER :)))))

Canım eşimin kardeşleri bekar ama evli olsalardıda eşim onları arardı beni aramasalar dahi eşleri ile konuşup bayramlaşırdı buna adım gibi eminim.Nasıl bir aile tutkusu anlamış değilim.ENİŞTELERİ GELİNLERİ OLSA ONLAR İÇİNDE DER SEN ARA KİMSE SENİ ARAMAK ZORUNDA DEĞİL DER :)))))

hmmm ozmn eşinde var canım ya
benm kaynımda beni aramaz
eşim ama hep arardı nişanlıyken biz eltimde hamileydi her hafta arar sorardı halini
sonra baktı o aramasına rağmen nişanlısını evlenincede gene aynı şekilde karısını (yani beni )arayan yok oda aramadı

Benim burada kırıldığım ailesi değil sadece eşimin onlarla gayet iii hoş konuşması ya biraz tavır koy benim ailemden biri eşime bu şekil yapsa asla yüzüne bakmam benim nazarımda eşim önemlidir.Ya bide 2 kardeşinede diyoki gözlerinizden öperim canımlı cicimli ya nasıl bir insanla evliyim ben nefret ettim ya sanki bugün adamdan.

haklısın cnm anladım ben seni
eşin haksız burda
ama işte takmamaya çalış
neden telle aradınız uzaktamısınız eşinin ailesinden
kayserii yazıyo yaşadığın şehir
bende kayseriliyim :D

haklısın cnm anladım ben seni
eşin haksız burda
ama işte takmamaya çalış
neden telle aradınız uzaktamısınız eşinin ailesinden
kayserii yazıyo yaşadığın şehir
bende kayseriliyim :D

Canım aslen kayseriliyiz ama kayseride yaşamıyoruz,iş durumlarımızdan dolayı farklı şehirdeyiz eşimin ailesi ilede uzağız.Şu bayram günü benim mutlu olmam gerekirken böyle üzülmeyi hak ediyomuyum diye düşünmüyor değilim.Eşim beni ailesinden öncelikli asla tutmadı, ne zaman imzayı attık adam değişti sanki bana karşı kötü değil ama tavırları beni çileden çıkartıyıor hani diyorum çirkin bir kadında değilim bu beni sevmedimi sadece görsel olrak beğendi evlendimi diyorum bazen diyorum keşke dünyanın en çirkin kadını olaydım keşke paramız pulumuz olmayaydı bir kuru ekmeği gülerek eşimle yeseydim bana hep özel olduğumu hissttirseydi diyorum.

eşin ailesine sana saygı göstermeyi öğretmediği sürece bu böyle gider :(

eşin ailesine sana saygı göstermeyi öğretmediği sürece bu böyle gider :(

Asla öğretmeyecek asla denemeyecekte tapmak anlamı nedir arkadaşlar size göre.Ben eşimin ailesine taptığını düşünüyorum bu kadarına pes kızkardeşi kendinden küçük aman kırılmasın diye asla ona kötü konuşmaz kendisine ters cevap versede ama bana gelince onları kıracağına beni kırar onun mantığı ile bu offfff offffffffff

ay boşver canım ya onlar tenezzül edip istemedilerse seni telefone sende tenezzül edip dile bile getirmicektin ..
aslında eşinde biliyor onların hatalı oldugunu ama kendi kardeşlerinide yabana atamıyo savunmak zorunda hissediyo kardeşlerini..
boşver sende bunun acısını farklı bir ortamda onları görmemezlikten gelerek çıkarırsın ..
üzme kendini bayramı kendine zehir etme bikaç kendini bilmez saygısız yüzünden ..belki geçmişe dair kötü yaşanmışlıklar olabilir ondan istememişlerdir ama ne olursa olsun bugün bayram agzının ucuylada olsa tebrik etmesi gerekirdi diye düşünüyorum ..

Herşey karşılıklı , onlar sizi birşeye saymıyorsa sizde saymayın..
Niye kendinizi üzüyorsunuzki , değmez bile..

bayraminiz mübarek olsun üzmeyin kenidnizi böyle bir günde
allah yardimciniz olsun eminim esinizin yaptigi zorunuza gitmistir
sizi anlayabiliyorum

Asla öğretmeyecek asla denemeyecekte tapmak anlamı nedir arkadaşlar size göre.Ben eşimin ailesine taptığını düşünüyorum bu kadarına pes kızkardeşi kendinden küçük aman kırılmasın diye asla ona kötü konuşmaz kendisine ters cevap versede ama bana gelince onları kıracağına beni kırar onun mantığı ile bu offfff offffffffff

öncelikle bayramin mübarek olsun nicin esinle esinin ailesi yüzünden kavga edersin anlamis deyilimmmm esinin burda sucunu göremedim eger onlar seni büyütmüyorsa tel ac sen onlara söyle esini ailesiyle senin aranda niye koyuyorsunki yazik adamin ne sucu var ailesi yaninizda olmayinca korumak zorunda kaliyor bence sanada bir sey deseler korurdu
23 yillik evliligimde sunu ögrendim kendi hakkini kendin alacaksin
bayram kutlu olsun hic degermi bayramda moralini bozmayaaa

canım öncelikle bayramın mübarek olsun,,,
benimde eşimin ailesiyle aramda soğukluk var..onlar beni aramaz bende onları aramam..eşimle telefonla konuşurken beni telefona istemezler,bende zaten istemeseler diye bakarım...bence onları gözünde bukadar yücelterek,eşinin karşısında kendini de küçük duruma düşürme...onlar konuşmuyorlarsa sen hiç tenezzül etme..onlar senin halini sorsa ne olur sormasa ne olur..onlar nasılsın dediklerinde daha mı iyi hissediceksin kendini???ben seslerini duyunca daha kötü hissediyorum valla..daha 6 aydır beni telefona istemeye başladılar,onu da eşimin sayesinde..ameliyat olduğum için eşim aratıyordu...
eşim şuan bayram için ailesinin yanında,giderken beni götürmedi mesela tüp bebek öncesi strese girme dedi,annesinin huyunu bildiği için...ama bunu 6 sene sonra yapmaya başladı,yeni evliyken ne ruh halimi düşünürdü ne de başka bir şeyi...bugün bayramlarını kutlamak için aradım,kayınpeder neden gelmedin diye bana tavırlı konuştu ve telefonu alel acele kapadı..inan hiçte umrumda olmadı..eskiden senin gibiydim çok takardım ama baktım ki bundan tek zararlı çıkan benim artık hiç umursamıyorum..isteyen kırılsın,isteyen darılsın..
sanırım evliliğiniz yeni,sana arkadaş tavsiyesi... sakın eşine ailen neden beni aramıyor yada telefona istemiyor deme....onlar seni yok sayıyorsa,sende onları yok say önemli olan eşin ve sensin...bunların evlenince ailesi çok kıymetli oluyor..

herkesin bayrami kutlu olsun öncelikle.. böyle özel günlerde büyük oldugun da saygi görmek istiyo .ben ce en büyük hata esinde demesi lazim.bak yengene de veriyom .onun da kutlayin demesi lazim.saydirmasi lazim.bir zamanlar esimde yapiyo. bunlar akillanacak da biz bizlikten gidicegiz.bizim de aile icinde problemlerimiz var .abim yengemi hic ezdirmedi.her zaman esi bir tane . esime de hemen onu öne sürerim .bak iste .herkes beraber yasadigi insana daha cok deger veriyo derim.... takma kafana bir gün kafasina tak eder ögrenir.

Benim eşimde Kayseri li hayatım.onların adeti kayınlar senden küçük olsada abi demen lazımmış.tabi en büyüğüle bile aramda 4 yaş var.bende o yüzden demedim.onlarda ne bir bayram aradılar ne kandil.abileriyle konuşur kaparlar.hiçte umrumda değil.ben dedim zaten küçük olana aramda nerdne baksan 8 yaş var abi filan diyemem.sende bana yenge deme.artık öyle arayanda yok.yenge demez bana küçük kaynım.umrumdamı hayır...

Benim eşimde Kayseri li hayatım.onların adeti kayınlar senden küçük olsada abi demen lazımmış.tabi en büyüğüle bile aramda 4 yaş var.bende o yüzden demedim.onlarda ne bir bayram aradılar ne kandil.abileriyle konuşur kaparlar.hiçte umrumda değil.ben dedim zaten küçük olana aramda nerdne baksan 8 yaş var abi filan diyemem.sende bana yenge deme.artık öyle arayanda yok.yenge demez bana küçük kaynım.umrumdamı hayır...

kayserililerin böyle adetlerimi varmis ilginc dogrusu

valla bizim adetlerimiz böyle dediler ama genelimi bizimkileremi özgü onu bilemiyorum.

Back
X