canım öncelikle bayramın mübarek olsun,,,
benimde eşimin ailesiyle aramda soğukluk var..onlar beni aramaz bende onları aramam..eşimle telefonla konuşurken beni telefona istemezler,bende zaten istemeseler diye bakarım...bence onları gözünde bukadar yücelterek,eşinin karşısında kendini de küçük duruma düşürme...onlar konuşmuyorlarsa sen hiç tenezzül etme..onlar senin halini sorsa ne olur sormasa ne olur..onlar nasılsın dediklerinde daha mı iyi hissediceksin kendini???ben seslerini duyunca daha kötü hissediyorum valla..daha 6 aydır beni telefona istemeye başladılar,onu da eşimin sayesinde..ameliyat olduğum için eşim aratıyordu...
eşim şuan bayram için ailesinin yanında,giderken beni götürmedi mesela
tüp bebek öncesi strese girme dedi,annesinin huyunu bildiği için...ama bunu 6 sene sonra yapmaya başladı,yeni evliyken ne ruh halimi düşünürdü ne de başka bir şeyi...bugün bayramlarını kutlamak için aradım,kayınpeder neden gelmedin diye bana tavırlı konuştu ve telefonu alel acele kapadı..inan hiçte umrumda olmadı..eskiden senin gibiydim çok takardım ama baktım ki bundan tek zararlı çıkan benim artık hiç umursamıyorum..isteyen kırılsın,isteyen darılsın..
sanırım evliliğiniz yeni,sana arkadaş tavsiyesi... sakın eşine ailen neden beni aramıyor yada telefona istemiyor deme....onlar seni yok sayıyorsa,sende onları yok say önemli olan eşin ve sensin
...bunların evlenince ailesi çok kıymetli oluyor..[/QUOTE]
Aynen katılıyorum bu kelimeye
((