- Konu Sahibi Solgun Papatyalar
Merhaba hanımlar bayramda isteyen herkes gebelik haberi alırmı acaba Allah ol derse olur gece gündüz dua ediyorum bu bayram umudum çok var inşallah sağlıklı bir evlat hepimize nasip olsun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canim İnşallah Rabbim gönlüne göre versin senin deMerhaba hanımlar bayramda isteyen herkes gebelik haberi alırmı acaba Allah ol derse olur gece gündüz dua ediyorum bu bayram umudum çok var inşallah sağlıklı bir evlat hepimize nasip olsun..
Teşekkür ediyorum canım inşallah hepimizin bu kadar kadın anne olmak istiyur en temizinden inşallahamin canim İnşallah Rabbim gönlüne göre versin senin de![]()
Ayyy amin inşallah rabbim hepimize nasip etsin inşallah çok bekledim inşallah en kısa zamanda güzel haberlerle geliriz burayaMerhaba hanımlar bayramda isteyen herkes gebelik haberi alırmı acaba Allah ol derse olur gece gündüz dua ediyorum bu bayram umudum çok var inşallah sağlıklı bir evlat hepimize nasip olsun..
İnşallah bakalım bayramda kimler kalıyor aramızdaAyyy amin inşallah rabbim hepimize nasip etsin inşallah çok bekledim inşallah en kısa zamanda güzel haberlerle geliriz buraya
2 Mart adet günü ayy inşallah güzel olur bu ay hepimiz icinİnşallah bakalım bayramda kimler kalıyor aramızda![]()
Az kalmış sizin varsa çıkar aslında test yapsanıza2 Mart adet günü ayy inşallah güzel olur bu ay hepimiz icin
Bilmiyorum içimden açmak geldi haberleşiriz geçen yıl ramazan bayramında 3 haftalık hamileydim düşük oldu inşallah bu yılda hamile kalırım sağlıklı bir şekilde hepimiz inşallah hamile topiği derken nasıl anlamadımÖzlem kız içime doğdu bu hamile topigi açsana bilmiyorum ama sanki o tablo Uğur getirecek gibi bize![]()
Yapmak içimden gelmiyor ya hep uzuluyorumAz kalmış sizin varsa çıkar aslında test yapsanıza![]()
Öyleyse yapmayınYapmak içimden gelmiyor ya hep uzuluyorum
Amin inşAllahMerhaba hanımlar bayramda isteyen herkes gebelik haberi alırmı acaba Allah ol derse olur gece gündüz dua ediyorum bu bayram umudum çok var inşallah sağlıklı bir evlat hepimize nasip olsun..
Amin canım benim. Rabbim bu bayram hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin inşallahMerhaba hanımlar bayramda isteyen herkes gebelik haberi alırmı acaba Allah ol derse olur gece gündüz dua ediyorum bu bayram umudum çok var inşallah sağlıklı bir evlat hepimize nasip olsun..
Çok şükür takviye kullanın sağlıklı beslenin olumsuz bir şey yok inşallah haberleşiriz hepimiz içinİnşallah kuzum ben 40 yaşındayım hiç gebeliğim yok, bugün femara sonrası 16 ve 19 mm yumurta var dedi doktor. Nasıl heyecanlandım ama 3/4 yıldır o kadar umudum bittiki ne hissedeceğimi şaşırdım. Bayramda gebelik haberi benim için de gerçek bir bayram olurdu![]()
Bende 2 yıllık evliyim 1 yıldır istiyoruz daha nasip olmadıAmin canım benim. Rabbim bu bayram hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin inşallahbirbirimize dua edelim. 1,5 yıldır istiyoruz 7 senelik evliyim. Dualarınıza ihtiyacım var. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı evlatlar nasip etsin amin
Dualarım hepimize amin inşallahAmin canım benim. Rabbim bu bayram hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin inşallahbirbirimize dua edelim. 1,5 yıldır istiyoruz 7 senelik evliyim. Dualarınıza ihtiyacım var. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı evlatlar nasip etsin amin
Bende sürekli çifte bayram yaşat Ya Allahım diye dua ediyorumMerhaba hanımlar bayramda isteyen herkes gebelik haberi alırmı acaba Allah ol derse olur gece gündüz dua ediyorum bu bayram umudum çok var inşallah sağlıklı bir evlat hepimize nasip olsun..
Yaaaa inşallah inşallah bazen düşünüyorum acaba yine olurmu geçen bayram hamileydim çok güzel bir duygu hemde 3 haftalık tiBende sürekli çifte bayram yaşat Ya Allahım diye dua ediyorum![]()
Rabbim dualarımızı makbul eylesin inşallah aminnBende sürekli çifte bayram yaşat Ya Allahım diye dua ediyorum![]()