- Konu Sahibi pamukannesi
Modern olmak giyinmekte mi bitiyormuş vay anasını be 
Canım ikinci gayet güzel bence güle güle kullan :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 768563 kızlar elbisem geldi :) resim böyle yan çıkıo düzeltemedim... size fikirlerinizi sordum, sonucu paylaşayım dedim.. beğendim ama yaz günü olduğu için lacivert biraz koyu kaçacak gibi.. bi de bundan sonra 36 değil 34 beden elbise bulmaya çalışacağımhepinize tşk...
elbise gayet güzel belindeki kemer olmasa daha tesettüre uygun olurdu..bir de başörtünün omuzları ve göğüsleri kapatması lazım arkadaşım...
merhabalar, aldığınızı görmeden önce 2.sini alın diyeciktim ki kalp kalbe karşıymışş :)
Bence çok yakışmış. :)
Ben de buna benzer elbise arıyorum ama uzun kollu falan pek bulamıyorum.
Yada bulduklarım güzel olmuyor falan..
Siz alvinadan aldınız galiba değil mi?
Var mı buna benzer yada daha spor başka elbiseler acaba :)
tşkler... cnm armine markası.. tesettür markadan aldım indirimdeydi.. orda çok güzel elbiseler var.. eminim bulursun sende :)
Eki Görüntüle 768563 kızlar elbisem geldi :) resim böyle yan çıkıo düzeltemedim... size fikirlerinizi sordum, sonucu paylaşayım dedim.. beğendim ama yaz günü olduğu için lacivert biraz koyu kaçacak gibi.. bi de bundan sonra 36 değil 34 beden elbise bulmaya çalışacağımhepinize tşk...
Modern olmak giyinmekte mi bitiyormuş vay anasını be
Ben 1.demıstım ama bu da cok hoş olmuş :)
Sadece sankı bıraz buyuk gb durmus ama ortunme acısından bu olumlu bısey tabı
Şalını bağlama seklın cok hoş bu arada gule gule ıyı gunlerde gıyın
tabiki giyinmekte bitmiyor en baş insanın kendisi modern olcak bez parçası nedir ki ama bana göre kıyafet modern değil onu belirttim zaten kişiliğine demedim modern değilsiniz falan diye ki nitekim bana göre bu tür giyinenler modernlikten uzaktır zaten.
evet uzağım ve böyle çok mutluyum, tşkler..![]()
Modern görünmenin bir faydasını görmedim açıkken. Şu an açık olanlara da tek faydası ilgi görmeleri :) ama bizim amacımız ilgi çekmek olmadığı için, gözlerden uzak olmak için kısaca Allah rızası için böyle dikkat çekmeden giyinmeye çalışıyoruz... Modern olsak, insanlara güzel görünmekten başka faydası yok :) özgüven konusunda ise inanın örtünün içinde (beden ve baş dahil) insan kendini güvende hissediyor :) yani rahatsız edici bakışlara karşı