Bayram kavgası!! yerimde olsanız ne yapardınız?

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
Eşimle ailesinin memleketindeydik bir süredir diğer başlığımda belirttiğim gibi kurbanı annemle keseceğimiz için benim memlekete gidecektik bayramda. Neyse dün yola çıkmamız bugün de annemin yanına gitmemiz gerekiyordu. Küçük bebeğimiz var uzun yola dayanamıyor durmuyor da zaten,ki beni de yol tutuyor. Sabah çıkacağız diye biliyorum ama beyefendi ben hariç herkese(kendi ailesine) öğleden sonra demiş. Ben toparlandım dedim:"kızımızın uykusu gelmeden çıkalım,yolda uyur başka türlü o yol bitmez"yol 8 saatlik bir yol. "Öğleden sonra çıkacağız ya,söyledim"dedi. Ben de kime söyledin bez böyle konuşmadık dedim ki zaten gene ailesinin yanında olduğumuzdan mıdır nedir bi tripliydi konuşmuyordu benimle,yokmuşum ğibi davranıyordu,eh bana söyleme ğereği de duymadı heralde. "Hadi diyelim yol bi şekilde 8 saat emzirerek ğeçti ki başka türlü asla durmaz kızım arabada.Ben ğene o saatte çıkamam,eve gece ulaşıp bir de yol için hazırlık yapmam ğerekiyor,"bir sürü iş var kendi de biliyor.ben de şimdi çıkamam filan dedi. Ben de sinirlendim sesimi yükselttim ne demek çıkamam sen mi emziriyorsun o kadar saat sen mi hazırlık yapacaksın üstelik böyle konuşmamıştık filan derken annesi geldi" ne bağırışıyorsunuz bağrışmayın hadi kahvaltınızı yapın gidin "dedi. Tabi eşim bi surat yaptı ben de dedim iyi madem ö.s gidelim. Dedim. "Yoo" dedi ama küstü tabi,annesi de beni suçluyor vedalaşırken"bağırma öyle daha önce söyleseydin ya saban gideceğinizi diye." Konuşmayan o oldu suçlu ben oldum küsen de o. Dünden beri konuşmuyor bir surat annemlere gidiyoruz yoldayız biliyorum zahir edecek bana..
Siz olsanız ne yapardınız?

Bayramda tipik erkek hareketleri. Kendi ailesinin yanında olunca sesleri çıkmaz kızın ailesinin yanına gidilmek istenmez, gidersede burnundan getirir surat yapar...
Konuda haklısın nasıl konuşuldu ise sen o sekilde hareket etmissin bu sekilde tepki vermen cok normal. Esin hadi diyelim fikir değiştirdi bunu sana sorması fikir alması ne yapalım bu sekilde yapalım mı demesi gerek.
Adam kendi çalıp kendi oynuyor. Tipik anne oglunun tarafını tutmus ne olursa olsun gelin suçludur zaten.
Oglum erken çıkın da diyebilir dogru söylüyor çocukla zor diyebilir ama iste o tarz insanlar cok az.
Canını sıkma surat asıyorsa sende as.
Bayramı zehir mi edecek sabah gidelim dedin diye.
Zehir ediyorsa sende hic uzerine gitme ilgilenme.
Konusma .
Erkekler biz aman bayram bisey demeyelim ele güne karşı dedikce daha da kendilerini üst görüyorlar.
Konunda haklısın.

ilk gün ailesiyle az durmak isteyebilir normal buldum cocugu sabah uyutmasaydınız . ögleden sonra uyurdu

ilk gün ailesiyle az durmak isteyebilir normal buldum cocugu sabah uyutmasaydınız . ögleden sonra uyurdu
Benim kızımın uykusu çok problem,uykusu gelince ortalığı yıkar ki biz çıkarken ağlama krizlerine giriyordu uykusuzluktan..

Peki sizce konuşayım mı? "Beni ailenin yanında haksız duruma düşürdün,iki gündür niye tripliydin niye benimle konuşmadığını annenlere söylemedin beni suçladılar vs diye?

Peki sizce konuşayım mı? "Beni ailenin yanında haksız duruma düşürdün,iki gündür niye tripliydin niye benimle konuşmadığını annenlere söylemedin beni suçladılar vs diye?
hiç muhatap olma.
o yokmuş gibi davran, bayramın keyfini çıkar.
eve dönünce hesap sorarsın.

Su an yoldaysaniz lütfen kavga etmeyin.Konuyu tekrar acinca yine huzursuz olacaksınız.Ailenizle bayramlasip evinize döndüğünüzde sakince konuşun.Bayram günü bizde de olabiliyor böyle şeyler.

kaynanaya bak hele, normal bi insan olsa, hadi oğlum bir an önce yola çıkında torunum rezil olmasın yolda der
insanlar ne anlayışsız, kocan bir numaralı anlayışsız bir de yani ağlayıp rezil olacak olan kendi çocuğu
bence o yumuşak davranana kadar sen yumuşama, sanırım derdi annenlere gidilemesi, kadınlar ağaç kovuğundan çıktı ya, onlar aile ziyareti yapmasın

Eşinin genel davranışı mı kafasına göre plan yapmak. Var böyle tipler. Eşimin abisi de böyledir karısı birşey söyler o başka birşey ben de merak ederim oturup konuşup hiç plan program yapmıyor mu bu insanlar diye. Genel olarak böyle ise bir iletişimsizlik söz konusu.

Konuştuk tek dediğim "niye tavırlısın" cevap: tavır yok bundan sonra,değil evime memleketime dahi ayak basmayacaksın,haa bu şekilde de bu evlilik ne olur bilemem

Yoo sadece orda böyle

Ben mi yanlış anladım

Bugün annenizin yanında kurban kesilecekse dün neden yola çıktınız evinize doğru

Yani daha önce çıkmanız gerekmezmiydi zaten

Dün sabah 8 de çıksanız akşamüzeri evde olursunuz bugün bir daha yol çekilmez ki hem de çocukla

Anneniz sizin evden daha mı uzak direkt ona gitseydiniz

Oraya da 2,5 saat daha gideceğiz

Bosver cnm uzatma. Her horoz kendi çöplüğünde oter misali davranmış. Tipik erkek davranışı. Kendi evinize gidince duzelir

Kusura bakma da kardeş konuyu okuyunca s...gitsin dedim bu erkejlerde hep analarında olsun istiyorlar kadının hiç hakkı yok o yolu çocukla sen çekeceksin hiç sinirini bozma gül eğlen Ailenle eve gidince de parçala çok sinirlendim vallahi

Sallama.okuz bir de tehdit ediyor.küçücük çocuklu kadını.sen bilirsin deyin.sizin hassas nokta bizi bulmuş göz dahi veriyor.sakin suçlu gibi durmayın.kayinvalide konusuna gitmiyorum.al birini bir otekine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…