- 19 Nisan 2022
- 4.452
- 48.506
- 458
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Burhanımm gitmek istemiyorum deyip gitmeme hakkın yok mu ya?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten hiçbir yere gitmiyorsunlar akraba el gün bilmiyorsunlar havada uçuşuyorBurhanımm gitmek istemiyorum deyip gitmeme hakkın yok mu ya?
Kuzum annnene desene akrabalar dedikodu yapmaktan başka ne işe yarıyor diyeZaten hiçbir yere gitmiyorsunlar akraba el gün bilmiyorsunlar havada uçuşuyor![]()
Kuzum annnene desene akrabalar dedikodu yapmaktan başka ne işe yarıyor diyeZaten hiçbir yere gitmiyorsunlar akraba el gün bilmiyorsunlar havada uçuşuyor![]()
Sevapmış akraba ziyareti önemliymiş.Kuzum annnene desene akrabalar dedikodu yapmaktan başka ne işe yarıyor diye![]()
Evli di mi kız iki taraf da? Eşleri uyutup işi mi pişirmişler?Yer yerinden oynar o yüzden susuyorum. Aldatma olayı diyelim.![]()
Yoo ikisi de bekârEvli di mi kız iki taraf da? Eşleri uyutup işi mi pişirmişler?![]()
:) Ayyy sevgilileri mi uyutmuşlar o zaman? Aynı ofisteler mi şahıslar? Hepsi de mi? VuhuuuuYoo ikisi de bekâr![]()
Sevmeyerek gidince sevabı kalmiyomus anne de.Sevapmış akraba ziyareti önemliymiş.![]()
Anca o paklar seniMakbiiiyleye gaçacam
Ayriyeten başkalarının yaptığı yemekleri yiyemiyorum. Başka yerde tuvalete gidemiyorum .
Bu bayram anneciğine arkadaşlar ile plan yaptık onlarla bayramlaşıcam desen :)Canlarım ayağımın tozuyla konu açayım dedim. Önceki konumda idarecilik konusundan bahsetmiştim. Neyse ki iş yerinde skandal bir konu mevzu oldu da bizim idarecilik mevzusu arka plana atıldı.
Samimiyetsiz akrabaların espirilerine zoraki güldüğümüz, atanamayanlara eee atama zaman, atananlara eee ne zaman evleniyorsun, evliysen çocuk ne zaman çocuğun varsa ikincisi ne zaman, iki çocuğun varsa bir tane daha doğur tarzı soruların geleceği Bayram loading..
Genel olarak zaten ev kedisi bir insanım evden -gezip tozmak işe gitmek dışında- çıkmayı sevmiyorum. Ayriyeten başkalarının yaptığı yemekleri yiyemiyorum. Başka yerde tuvalete gidemiyorum . Annemle her bayram dövüş barış bayram gezmesine götürülüyorum. Gitmek istemiyorum. Akrabalar sagolsunlar ama uzaktan daha tatlılar kafasındayım. Çünkü gidince mutlaka hoşuma gitmeyecek bir cümle duyuyorum. Samimiyetsiz samimiyet de hiç bana göre değil. Annem akraba ziyaretinin sevap oldugunu söylüyor eyvallah ama ne kadar iyi niyetle gidersek gidelim hoşuma gitmiyor işte. Annemin beni darlamaması için ne yapabilirim?
Herkese iyi bayramlar.
Burhan hoşgeldin .iyi bayramlarCanlarım ayağımın tozuyla konu açayım dedim. Önceki konumda idarecilik konusundan bahsetmiştim. Neyse ki iş yerinde skandal bir konu mevzu oldu da bizim idarecilik mevzusu arka plana atıldı.
Samimiyetsiz akrabaların espirilerine zoraki güldüğümüz, atanamayanlara eee atama zaman, atananlara eee ne zaman evleniyorsun, evliysen çocuk ne zaman çocuğun varsa ikincisi ne zaman, iki çocuğun varsa bir tane daha doğur tarzı soruların geleceği Bayram loading..
Genel olarak zaten ev kedisi bir insanım evden -gezip tozmak işe gitmek dışında- çıkmayı sevmiyorum. Ayriyeten başkalarının yaptığı yemekleri yiyemiyorum. Başka yerde tuvalete gidemiyorum . Annemle her bayram dövüş barış bayram gezmesine götürülüyorum. Gitmek istemiyorum. Akrabalar sagolsunlar ama uzaktan daha tatlılar kafasındayım. Çünkü gidince mutlaka hoşuma gitmeyecek bir cümle duyuyorum. Samimiyetsiz samimiyet de hiç bana göre değil. Annem akraba ziyaretinin sevap oldugunu söylüyor eyvallah ama ne kadar iyi niyetle gidersek gidelim hoşuma gitmiyor işte. Annemin beni darlamaması için ne yapabilirim?
Herkese iyi bayramlar.
Yalniz bişey farkettim bende her yemeği yiyemiyorum kızBen de her yemeği yiyemem. Ama tuvaleti seçmem, boşaltım sistemini çok zorlamamak lazım.Ne demişler bir tarafıyla inatlaşan... Neyse. :)
Konu sahibi, skandal nedir anlatsanıza, canım dedikodu çekti.![]()
Bence en mantıklısı bu Tokat fıstığım, anneciğini üzmeye değmez ama patavatsız akraba dinlemeye de değmezHasta ol![]()
Kötüsün ve bu fiziksel değilsen bide evlenince eş tarafı akrabalarını gez de göreyim seni hdhdhd