- 29 Ağustos 2016
- 117
- 151
- 53
- Konu Sahibi cayiciyorum
-
Hiç geri adim atma, engellediysen öylece kalsın sessiz kalhanımlar merhaba,
üç ay önce sevgilimden ayrıldım. üzerinden 15 gün geçmeden beni her yerden engelledi, sonra hemen yeni bir sevgili yaptı. yani, muhtemelen benle sevgiliyken yedek olan oyuncuyu oyuna soktu ya da beni aldattı...
soruma geleyim, ilişkide bağımlı ve ona muhtaçmışım gibi bir imaj çizmedim. tam tersi, umursamaz takıldım. bu beyefendi 15 gün önce o kızla ayrıldı ve bayram gecesi saat üçte bana mesaj attı. bende numarası falan kayıtlı değil bu arada. bayramımı kutluyor güya. ben de derhal engelledim. acaba okkalı bir laf mı etseydim ya da tebriğini kabul mü etseydim? olan olmuş demeyin lütfen, bu ilişkinin yaraları yeni yeni iyileşiyor bende...
en ıyısını yapmmmsın canım acma engelını sakınhanımlar merhaba,
üç ay önce sevgilimden ayrıldım. üzerinden 15 gün geçmeden beni her yerden engelledi, sonra hemen yeni bir sevgili yaptı. yani, muhtemelen benle sevgiliyken yedek olan oyuncuyu oyuna soktu ya da beni aldattı...
soruma geleyim, ilişkide bağımlı ve ona muhtaçmışım gibi bir imaj çizmedim. tam tersi, umursamaz takıldım. bu beyefendi 15 gün önce o kızla ayrıldı ve bayram gecesi saat üçte bana mesaj attı. bende numarası falan kayıtlı değil bu arada. bayramımı kutluyor güya. ben de derhal engelledim. acaba okkalı bir laf mı etseydim ya da tebriğini kabul mü etseydim? olan olmuş demeyin lütfen, bu ilişkinin yaraları yeni yeni iyileşiyor bende...
Sevgilisi oldugunu nerden biliyordunuz?hanımlar merhaba,
Olabilecek en güzel tepkiyi vermissinhanımlar merhaba,
nefret bile etmiyorum artık. herkes gibi.Yarayı deşmeyin o zaman uzak durun derim.
hahaha siz de iyi yapmışsınız amaHiç geri adim atma, engellediysen öylece kalsın sessiz kal
Ben de benzer durumu yaşadım numarasından tanimistim pardon kimsiniz yazmistim cevap olarak trip atmisti hic muhatap olmadim ondan sonra :))) muhtemelen küsmüştü
Sen hic cevap bile verme bir daha iletisime gecse bile, yok say umursama
o kadar aptalım ki onu iyi birisi sanmıştım... yanılmışımBosta kalinca yenisini bulana kadar eskiye sarmis erkek...
Cevap yazmak onu umursamaktir, mesajin iceriginde ne olursa olsun. Onlar oyle dusunuyor cunku. Yapilacak en guzel sey umursamamak.
sonradan şey diye düşündüm. acaba "yüzsüz" mü yazıp engelleseydimEngelini kaldırırsan kafanı karıştırdığını düşünecek. Hiç laf dalaşına girme derim. En iyi cevabı vermişsin zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?