• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayram mı ???

bende ona bunu söyledım sen boşarım dikince adam cıldırdı ama gel gör işte kabul etmiyor
e sen de ciddi bir konuda eşine yalan söyleyip bir de annenlere kendini savundurtmuşsun
adam da çileden çıkmış boşarım demiş
ailenin önünde niye kavga ediyorsun ki?

e sen de ciddi bir konuda eşine yalan söyleyip bir de annenlere kendini savundurtmuşsun
adam da çileden çıkmış boşarım demiş
ailenin önünde niye kavga ediyorsun ki?
biz kavga üç gün önce etmiştik annemde ara bulmaya grlmistı babamın haberi bile yoktu oylesıne oturmaya geldıgını sanıyordu yaptıgım aslında çok saçma basiti ama eşim yalan sevmez bir yaşan yüzünden kız kardesıyle 2 yıl konuşmadı annem savununca daha da sinirlendi işte öyle anlamıyorum tamam oldu ama bu bayram artık son vermeli ama

bu yazımı okuyanlar
benden size bir tavisye

ailelerin yanında eşinizle kavga etmeyin
2 gün sonra siz barışıyosunuz
kavgaya müdahil olanlar kötü oluyor

sorunlar çözülebilcek sorunlarsa kendi aranızda halledin
ne zaman ki geri dönüşü olmayan şeyler yaşadığınızı düşünüyosanız o zaman ailelere yansıtın
böyle durumlar yaşamayın sonra

şimdi karı koca barışmış baba damat kötü olmuş
çok düzelmez o durum
hep kırgınlık kalır
ölmüş anneye küfür nedir ya babanın olgun biri olması ve sakinleştirici, aklı selim davranması gerekirken.....

biz kavga üç gün önce etmiştik annemde ara bulmaya grlmistı babamın haberi bile yoktu oylesıne oturmaya geldıgını sanıyordu yaptıgım aslında çok saçma basiti ama eşim yalan sevmez bir yaşan yüzünden kız kardesıyle 2 yıl konuşmadı annem savununca daha da sinirlendi işte öyle anlamıyorum tamam oldu ama bu bayram artık son vermeli ama

bayram diye her şey yutulur mu canım
ben de eşimin annesiyle küstüm ve bu durum 4 sene sürdü
bayram seyran da dinlemedim
bana hakaret edilmiş öyle kolay sindiremedim

degıl ama uzatmak doğru degil ki

napsin şimdi adam gidip o lafları duydugu adamın elini mi öpsün bişey olmamış gibi?
bence ısrar edip eşini de zorda bırakma
üstünden zaman geçsin
olay soğusun
zamanla yavaş yavaş görüşmeye başlarlar

ona da hak veriyorum ama aileme çok düşkünüm eşim onlara bu muameleyi yapması kaldıramıyorum
Afedersin ama esin senin ailen degil mi? Ona bu muameleyi nasil kabulleniyorsun? Esinle kotu olma bence daha fazla..
Seni esin şöyle bi durumda suruklese ne hissederdin? Kaldi ki erkekler daha zor unutuyor boyle olaylari..

degıl ama uzatmak doğru degil ki

kime göre doğru değil?
bu tarz şeyler kişiye göre değişir herkesin sindirme oranı farklıdır..
eşiniz için henüz zaman gelmemiş demek ki saygı duymalısınız..
ölmüş anasına kadar küfür edilen kapıya ben olsam eşimi götürmem bile.. o duruma sokmam asla eşimi..

Bence dan diye "bosarim" lafi cikmamistir, ailen dahil olunca her sey çığırından çıkmıştır, hos degil elbette ama kufur isin icine girdi mi hakliyken haksiz duruma dusuyorsun..
ilkte etmedi zaten tartışma alevlendı o boşarım dedi babamda Allah ne verdıyse iste biz eşimle 6 gibi sürede evlendık ama 1.5 yıl zaten vajinusmuatum sonradan oldu eşim 35 yasında izmirden ist benim icin tayın istedi izmirdeydim dayamadım diye . baba mirasında oturduk . hep ona hayatı zehir ettim siddet bile gösterdim o elini bile kaldırmadı bu kavga dan sonra kıyemetını bindim bebeğim varbirde eşim beni seviyor biliyorum

ilkte etmedi zaten tartışma alevlendı o boşarım dedi babamda Allah ne verdıyse iste biz eşimle 6 gibi sürede evlendık ama 1.5 yıl zaten vajinusmuatum sonradan oldu eşim 35 yasında izmirden ist benim icin tayın istedi izmirdeydim dayamadım diye . baba mirasında oturduk . hep ona hayatı zehir ettim siddet bile gösterdim o elini bile kaldırmadı bu kavga dan sonra kıyemetını bindim bebeğim varbirde eşim beni seviyor biliyorum
O zaman esinle arani bozma..

kime göre doğru değil?
bu tarz şeyler kişiye göre değişir herkesin sindirme oranı farklıdır..
eşiniz için henüz zaman gelmemiş demek ki saygı duymalısınız..
ölmüş anasına kadar küfür edilen kapıya ben olsam eşimi götürmem bile.. o duruma sokmam asla eşimi..
benim annem babam yok aslında nenem dedem onları çok seviyorum kocam bile olsa anneme babama davranması hazmetmiyorum

Back
X