• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayram mı ???

ben onun düşüncesine birşeyin önem vermediğim icin hep ailem dediğim icin o ne düşünmüş hissediyor bana ne modundayom
Tamamda sizin aileniz sadece anne babanızdan ibaret değilki. Bi bebeğiniz var ve evlisiniz. Eşinizle kurduğunuz aileniz de var yani. Neden kurduğunuz ailenizi hiç düşünmüyosunuz? Sadece ebeveynlerinizi düşünüyosunuz?

Ya adamı nasıl haklı gördünüz şaşırdım.. hangi babaya kızını boşarım diye tehdit edip bağırsan gözü döner.. ben annesine küfür etmek istediğini de düşünmedim.. maalesef bizim toplumda kalıplaşmış analı küfürler var.. büyük ihtimal onları kullanmış.. küs olduğu adamın evinde oturmıcak bi zahmet. .
O evin kredisini ödüyomuş ama canım... Bedavaya oturmuyomuş yani.. Konu sahibi arkadan iş çevirip babaya devredince kredisini ödememeye başlamış ve lojmana çıkacaklarmış.

Bana böyle sahtekarlık yapılsa (ki yapıldı da) 1 dakika durmam, eş olarak bile görmem bana güvenmeyen mal peşine düşen insanı...

O evin kredisini ödüyomuş ama canım... Bedavaya oturmuyomuş yani.. Konu sahibi arkadan iş çevirip babaya devredince kredisini ödememeye başlamış ve lojmana çıkacaklarmış.

Bana böyle sahtekarlık yapılsa (ki yapıldı da) 1 dakika durmam, eş olarak bile görmem bana güvenmeyen mal peşine düşen insanı...
mal umurumda olmadığı icin onlar istedi cerdım

evet onlara olan sevgım kendı ailemi unutturdu
Nasıl yani? Siz çok tuhafsınız ve sağlıklı düşünmüyosunuz bence... Hepimizin annesi babası var, rabbîm başımızdan eksik etmesin, sağlık versin. Ama dengeyi kurabilmek lazım, haklıyı haksızı ayırt etmek lazım...

Nasıl yani? Siz çok tuhafsınız ve sağlıklı düşünmüyosunuz bence... Hepimizin annesi babası var, rabbîm başımızdan eksik etmesin, sağlık versin. Ama dengeyi kurabilmek lazım, haklıyı haksızı ayırt etmek lazım...
annem babam bebekken ölünce onlar baktı büyüttü üstüme titrediler galiba ondan çok seviyorum eşim bile olsa görmüyorum

Bak arkadasim anliyorum onlara bi nevi minnet borcun var.Fakat unutma ki(Allah gecinden versin) onlar bugun var,yarin yok. Biraz da kendi aklin ve mantiginla hareket et. Esinin kizini bosarim demesi gucunuze gidiyorda,hic yerine konulmak o adamin gucune gitmiyor mu? Gercektem sanslisin ki seni gercekten bosamamis.Bak evladinda varmis bence aklini basina al.

Madem ailenize o kadar duskunsunuz bir de su acidan bakin. Siz kavga etseniz kp kv de orda olsa. Sonra siz esinize yeter ya senden bosanicam desniz. Bunu duyan kp de annenize agzina geleni saysa.... ne hissederdiniz? Ne yapardiniz?

Eşiniz yine zamanı var gelicem demiş. Başkası olsa sittin sene görüşmem derdi. Eşimle çookkk büyük kavgalar ettik ama ( ben zaten küfretmem ) eşimden küfür duymadım hiç. Çok hassas noktamdır daha önce söylemiştim zaten ona bu durumu. Hele aile bireylerimden birine küfredersen hiiçç zahmet edip özür dileme boşarım seni demiştim. Bi de adamın ölmüş anası..

Aileniz çok yanlış yapmış. Siz yalan söylemişsiniz. Sizi savunmak yerine kızım hatalısın sus hatanla otur diyceklerdi size. Eşinize de oğlum cahillik mi dersin korktu da mı yaptı dersin artık ne dersen de hata etmiş bizim kız tatlıya bağlayalım olay büyümesin diye onu yatıştırcaklardı. Ve şu an eşiniz kendi ailesine gidiyomuş gibi koşa koşa gidecekti ailenize..

aynı eşimin ailesinin tepkileri. % 100 hatalı da olsalar illa kuyruğu dik tutarlar.. ve bu durum beni onlardan nefret ettirdi.. çok kızdım ailenize kusura bakmayın ama eşiniz çokkk haklı

Madem ailenize o kadar duskunsunuz bir de su acidan bakin. Siz kavga etseniz kp kv de orda olsa. Sonra siz esinize yeter ya senden bosanicam desniz. Bunu duyan kp de annenize agzina geleni saysa.... ne hissederdiniz? Ne yapardiniz?
:D :D yanlış anlamayın lütfen size gülmüyorum.. konu sahibi ailesine çok düşkün ya eşi düşkün değil mi sanki? Bi de ölmüş anası adamın kocaman hasreti ve hüznü var.. ve herifin biri dümdüz saydırıyo.. herkesin ailesi kendine kıymetli konu sahibi bencilce düşünüyor

işte boşarım diyince babamda şekerli adam cıldırdı
Bi de şeker hastalığını bahane etmek.. tamam sinirleri sağlıklı değil ama sinirlenince küfretmek hadsizlik.. yoksa hastalığına bi şey demiyorum hastalığı bahane edip fütursuzca konuşulmasına sinirleniyorum ben.. şu ülke şartlarında sinirleri sağlam olan insan yok ki zaten

Back
X