Bayram misafirligi

Teyzesi tam evlere senlik bir tipmis...bir saati digerine uymuyor.beni gelinlerin sahi diye karsiladi el kizi diye ugurluyor :) esprili bir kadin aslinda, bazilarina matrak gelebilir ama ben yapi.olarak daha ciddi bir insanim.kendisi asiri rahat biri.acik sozlulugu patavatsizlikla karistiran bol.kufurlu konusan biriymis. "El kizi" galk cay koy bakim, el.kizi kahvalti hazirlanck doğru mutfağa diye konusuyor daha neler neler. Espri kisvesi altinda bolca laf sokan biri. Ama beni cok sevmis guya ondan böyle davraniyormus.kanimin isinmadigini evden atarim diyor bir de.
Iki tane kizi var evli.birinin 2 cocugu var biri 2 aylık digeri 4 yasinda. Cocuklu olan da 2 gece kaldi. Hic anlasamiyor onla da. Torunlara da tahammulu yok.bayramda gelen gidene ben hizmet ettim kizinin umrunda olmadi.bilmiyorum beni kizlari gbi gormusler guya ama evlerine ilk.kez geliyorum sonucta.yatili da olsam misafirim.bizde misafirin ustune titrenir.bana degisik geldiler.mobilden aceleyle yaziyorum daha ekleyeceklerim de var :)

Ya kusura bakma sen bunlari kabullenerek gittin.konu acmissin hamarat gelin nasil olur vs soruyosun.hic bi erkem dusunmez kayin aileye nasil hizmet etsem de goze girsem diye.kadinlarimizda bu dusunceler oldukca daha cok ezilirler.niye sen hizmet ediyosun?seni bu yasa o mu getirdi emegi car mi sende bunca hakarete hala ordasin hizmetli gibi.yerinde olsam rize trabzon turu yapar stres atardim.ayrica su bayanlara bi rahat yok.evde de is bize bakar misafirlikte de...

Aman canım bu kadarla kaldiysa bir sey yok :)

Valla teoride benden feministini bulamazsin :) ama yasayinca oyle olmuyir ne yazik ki ben kendi annemin evinde cani isterse tabagini.bardagini kaldiran biriydim. Fakat gittigin yerde nezaketen yardimci olmak durumunda kaliyorsun.ee ev sahibesi de yasini basini almis yalniz yasayan bir kadinsa bir de ustune ailenin dobrasi vs gbi unvanlarla biliniyorsa, bir de size kani kaynadigindan bunlari yaptigi soyleniyorsa elinden cok da bir sey gelmiyor maalesef. Bir sure sonra ben de esprili gözüken igneleyici cvplar verdim ve daha az yordum kndimi. Zamanla insanlari tanidikca ona gore daha rahat olacagim herhalde

Ha bu arada bizi geçirirken de agladi yoldayken de aradiginda hala agliyordu.bize cok alışmış. Eylulde istanbulda çok yakin bir dostunun oglunun dugunu varmış o zaman buraya gelecekmis.esim ille de gel bizde kal diye tutturdu ben de yarim agiz tabii vs dedim ama gelmez ins ya.poff.

merak ettım nasıl igneledin meselaaa )))

siz gidip kalarak ona da kapıyı açmış bulunuyorsunuz
eşinizde biz gidip kaldık onu da benim çağırmam gerekiyor diye davet etmiş normal olarak
az kalması için dua edin başka türlü olmaz
ben ilk okuduğumda keşke gitmeseydiniz dedim

Dusunceni paylassaydin keske :) haklısın yapacak bir sey yok artik. Gelirse yemekler ondan olur valla calisan biriyim :)

Dusunceni paylassaydin keske :) haklısın yapacak bir sey yok artik. Gelirse yemekler ondan olur valla calisan biriyim :)

bu konularda düşüncem evinize gelecek insanların misafir olup uzunca kalmalarını istemiyorsanız yemek vs seyler beklemeyın
yemek yoksa soylersınız ya da gelınce makarna yaparsınız
gelmeden once geldıgı gun ıcın hazırlık yaparsınız tamam
boyle ınsanlar varsa esınızın akraba cevresınde yarın bırgun tekrar gelmek ısterlerse ben calısan kadınım dıyebılmenız ıcın mısafıre ıs yaptırmayın
yoksa esınız zaten onlarda yardımcı vs de bu kozunuzu gormezden gelebılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…