Yaşasın Memurluk..
(Özel sektörlü olarak , yönetimin ağzından çıkacak 2 hayırlı sözcüğe muhtacım)
yönetimde olsam bende peronelıme o tatılı vermem ,bankalar dahi çoğu buna izin vermez. haklı olarak.
ben umut bile etmiyorum:) istediğim de söylenemez gerçi. ben yönetimde olsam istemezdim çünkü:))
yönetimde olsam bende peronelıme o tatılı vermem ,
ama personel olunca o tatili İSTERİM
Aynen canım bana tatil ama neye yarar.Kurban kesemicez bu sene olurda bir umut eşim gelirse keseceğiz.Bayram gelmiş neyimeözel sektördeyim, 20 gün olsa noooluurr tatil. kocam memur güya kime göre neye göre? benim iznim olsa onun yok. yemişim tatilini. kocayla geçirilen bayram yapsınlar
al bendende okadar, akşam eşim hatun gel güzel biyere yemeğe gidelim dedi, giyindik süslendik tam mekana giricez telefon; süresiz edirne görevi yarım saat içinde şubede olun. uzun vadeli plan yapmamaya alıştık da bu kadar kısa vadeli plan insanın elinde patlarmı yahu?Aynen canım bana tatil ama neye yarar.Kurban kesemicez bu sene olurda bir umut eşim gelirse keseceğiz.Bayram gelmiş neyime
al bendende okadar, akşam eşim hatun gel güzel biyere yemeğe gidelim dedi, giyindik süslendik tam mekana giricez telefon; süresiz edirne görevi yarım saat içinde şubede olun. uzun vadeli plan yapmamaya alıştık da bu kadar kısa vadeli plan insanın elinde patlarmı yahu?
geçen yıl kurban bayramından döndük biliyosun izinler iptal oldu. bu sene trip atıyoruz bayramda memlekete gitmicez
Aynen canım bana tatil ama neye yarar.Kurban kesemicez bu sene olurda bir umut eşim gelirse keseceğiz.Bayram gelmiş neyime
2 ay olacak bizim canım bayramda kimseyi arayıp bayramlaşmayı bile düşünmüyorum.Ayy gelmedi mi yine mi yok laflarindan gına geliyor artıkal bendende okadar, akşam eşim hatun gel güzel biyere yemeğe gidelim dedi, giyindik süslendik tam mekana giricez telefon; süresiz edirne görevi yarım saat içinde şubede olun. uzun vadeli plan yapmamaya alıştık da bu kadar kısa vadeli plan insanın elinde patlarmı yahu?
geçen yıl kurban bayramından döndük biliyosun izinler iptal oldu. bu sene trip atıyoruz bayramda memlekete gitmicez
iide heryer kapalı olunca bankalar boş oturuo müşteri bile gitmioki bilmiolar bile açık olduğunubankalar dahi çoğu buna izin vermez. haklı olarak.
ben umut bile etmiyorum:) istediğim de söylenemez gerçi. ben yönetimde olsam istemezdim çünkü:))
al bendende okadar, akşam eşim hatun gel güzel biyere yemeğe gidelim dedi, giyindik süslendik tam mekana giricez telefon; süresiz edirne görevi yarım saat içinde şubede olun. uzun vadeli plan yapmamaya alıştık da bu kadar kısa vadeli plan insanın elinde patlarmı yahu?
Allah size sabır eşlerinize de güç kuvvet versin çok zor meslek.Aynen canım bana tatil ama neye yarar.Kurban kesemicez bu sene olurda bir umut eşim gelirse keseceğiz.Bayram gelmiş neyime
Hayyalim yazını okuyunca gözlerim doldu amin inşallah bu bayramda akan tek kan kurbanlıkların kanı olsun inşallahTatil var var ama memurlara var...
Özel sektör bu durumdan muaf...
Gerçi askerimiz ve polisimiz tatilsiz, izinsiz canını dişine takarak çalışırken bizlerin konuşmaya bile hakkı yok.
Allah yardımcıları olsun...
Sağ salim daha çok şehit vermediğimiz bir bayram geçirmek temennisi ile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?