Bayram tatili 9 gün oldu

Bayramdan önceki günler tatilmi yapılırmış ya, hemde sadece idari tatil. Eşim bankada çalışıyor bu idari tatiller onu gaza getirdi kpss ye çalışıp memur olcakmış , akşam kalk çay koy desem zor gelir tatili duyunca herşeyi yapar ama.

şimdi bu tatil işini doğuya gidecek öğretmenler ve memurlar vs için tekrar düşünecek olursak olması gereken bişeydi. herkesin yüreği ağzında

Herkesin derdi kendine büyük ama ben de özel sektörde çalışan biri olarak sürekli bir tatil havası yaratılmasını sevmiyorum. Çünkü yapılan resmi tatillerde biz eşek gibi çalışıyoruz çift maaaş da almıyoruz. Yani normal günde ne çalışırsak o.
Hani bu tatiller insanlar bayramlarda ailesini ziyarete gitsin diye yapılıyorsa herkes akın akın otellerde tatil derdinde.
Bu bayram belki gider anne babamın elini öperiz diye hayal ettik, hooopp doluluklar fırladı. Yeter gerçekten yeter!
Lafım herkese değil yanlış anlaşılmasın. Görgüsüz birçok kişi geliyor, Türkleri memnun etmek zaten herşeyden zor. Herşeye binbir kapris. Bayramda ailemizi göremediğimiz gibi yaşanılan yorgunluk, stres cabası. Yemin ederim bayramlardan nefret eder oldum.
Şu hamile halimle şimdi tüm bayram full mesai çalışacağım. Allah benim gibi hizmet sektöründe çalışan herkesin yardımcısı olsun.
Şimdiden iyi bayramlar :/

Ohh cok gzl yaaa 9 gun tatil yapacayughhh:))))

hah , bekledıgım maıl atıldı..
2 gun gelıyoruz , çarsamba gununu tam gun tatıl sadaka vermişler..

kamuda çalışan biri olarak bence de gereksiz bir tatil. öğretmenlere zaten tatildi.doğuda askere polise zaten tatil olmuyor hiç. sağlık personeli de çalışıyor. ya herkese verilsin ya da hiç verilmesin bence. eşlerin biri çalışıp biri evde olunca çok anlamlı olmuyor.ben asıl bayram günü avmlerde vs çalışanlara çok üzülüyorum bir bayramları bile yok.

Arife günü de tüm şirketçe çalışacağız.. Yönetimde de olsam cidden kafamı dağlara taşlara vurasım geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…