Bayram temizliği için

Pimpiriklianne

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
58
15
18
48
Merhaba kk üyeleri. Bayram temizliği için birini almak istiyorum. Neler yaptırıyorsunuz. Ücret ne kadar olmalı. Kararsız kaldım bu konuda .daha önceden almıştım ama hiç memnun kalmadım açıkcası. Şanssızım bu konuda malesef. Öyle çok çok titiz değilim aslında. Olması gerektiği kadar.bi türlü kafama göre birini bulamadım. Bu bayanları yönlendirmelimiyim.öyle başında bekleyemem hiç yapamam.çekinirim yani.ben gelenlerden daha çok yoruluyorum ve hep pişman oldum sonrasında. EDİT::::: Slm.bugün bayram temizliğini bitirdim.aslında bayramda annemdeyiz ama alışkanlık işte.bir bayanla anlaştık.tüm gün gel demiştim.ama öğleden sonra başkasına söz vermiş.öğlene kadar cam silme, mutfak , yerleri sildi 40 tl .bende banyo , wc, perdeler, balkon, ara merdivenler, tüm dolapları , çekmeceleri silip yerleştirmesini yaptım.kızımda yardımcı oldu.yarında halılar gelecek yıkamadan.Çok yoruldum ama değdi.

Son düzenleme:
Perdeleri yikarsiniz camlari siler kapilarla beraber ..mutfak dolaplari,banyo,mutfak detayli temizlenir..Halilar silinir ya da yikamaya gonderilir.Evde ne varsa detayli temizlenir ama bi gune sigmiyor tum bunlar ya kaba isleri kendiniz yapin detaylara temizlikciyi sokun ya da ust uste iki uc gun alin ben oyle yapiyordum ..Kolay gelsin

ben daha dün aldım 140 tl istedi ama bazı şehirlerde değişiyor fiatlar ben boş evi temizlettim eşya yok taşınacağız kısmetse her zaman aldığım bayan bu çok güzel işyapıyor baştan sağma yapmıyor sabah 9 da geldi akşam 8 de gitti

Ben iki kere almıştım geçen sene 100tl ama ben başkasının yaptığı temizliği beğenmiyorum ya onlardan sonra baştan aşağı kendim temizlemiştim evi ya da bana pek dikkatli bayanlar denk gelmedio_O

Ben de şu an içinden çıkamadığım için aldım çayımı oturdum. Bi dolap içlerini hallettim mutfak hariç bir de banyoyu temizledim o kadar. Şimdi mutfağı mı yapsam, kayınvalidemlerin odayı mı yapsam, oturma odasını mı yapsam bilemedim...

Ben de şu an içinden çıkamadığım için aldım çayımı oturdum. Bi dolap içlerini hallettim mutfak hariç bir de banyoyu temizledim o kadar. Şimdi mutfağı mı yapsam, kayınvalidemlerin odayı mı yapsam, oturma odasını mı yapsam bilemedim...

kv bayramda gelecek mi

gelmeyecekse yapma onun odayı

yine toz olur

bende koltuk halı cam silmek için çağırıyorum o oraları temizlerken bende başka yerleri düzenliyorum

kv bayramda gelecek mi

gelmeyecekse yapma onun odayı

yine toz olur
Gelecek evet hatta bayramdan 2-3 gün önce gelir yiyecek hazırlamak için. O oda en kolayı, dolap içlerini hiç ellemiyorum çünkü. Nevresimleri yıkıyorum, yatağı havalandırıyorum, ortada pijama ve giyecek varsa onları yıkayıp ütülüyorum bir de mobilyaların tozunu alıp süpürüp siliyorum.

150 lira verdim en son. 4+1 evim. Camlarım fazla,onları silip perdeleri yıkayıp asması öğleni buluyor zaten. Sonra odaları sil süpür,toz al derken akşam oluyor.
Halıları dışarda yıkatırım,koltuk yada dolap silecekse 15 günde bir gelip,bir gelişinde koltuk,diğer gelişinde dolap siler.
Sizde evinizin durumuna göre yapılacakları belirleyin,eviniz küçük degilse bir kerede yapamaz,dolap,cam,koltuk silme işlerini. Bir günde bitsin diyorsanız iki kişi almalısınız.

Gelecek evet hatta bayramdan 2-3 gün önce gelir yiyecek hazırlamak için. O oda en kolayı, dolap içlerini hiç ellemiyorum çünkü. Nevresimleri yıkıyorum, yatağı havalandırıyorum, ortada pijama ve giyecek varsa onları yıkayıp ütülüyorum bir de mobilyaların tozunu alıp süpürüp siliyorum.

ben sana hayranım valla

pijamaları ütüleyeceksin vs vs

yok beni çooook aşarrr

Walla öyle bayanlar varki o bayram temizliği diye gözümüzde büyütttüğümz temizlikleri birgünde alınlarnn haklarıyla tertemz yapıyorlar

Ben de ilk defa alacağim. Sali günü gelecek.
Bakalim memnun kalacak miyim.
Benim için önemli olan camlar ve kapilar.

benim her hafta yarım gün gelen yardımcım 2 aydan sonra bir tam gün geldi

camları sildi; kapıları sildi; balkonlarda cam yok; sadece yerleri yıkadı; 3+1 evi topladı; her şeyi çekti sildi süpürdü.

yatak odasında dolapları düzeltti; oyuncakları vs sildi, topladı.

haftaya kendi,ne yapacak iş bırak dedim; mutfak dolabını haftaya ayırdı, buzdolabını vs tamamen boşaltım söküp yıkadı

kütüphanenin camları; içi; üstü vs halletti

banyo vs de tabii ki

perdeleri ben çıkarıp yıkadım zaten bir günde sadece salon perdeleri bitti; diğerleri de diğer günlerde yıkadım

bizimki bayram temizliği değildi ama tüm evi kaldırdı; her hafta yarım güne de devam edecek

100 TL istedi; yarım güne geçen sene 50 veriyordum bu sene 55 verdim

Perdeleri yikarsiniz camlari siler kapilarla beraber ..mutfak dolaplari,banyo,mutfak detayli temizlenir..Halilar silinir ya da yikamaya gonderilir.Evde ne varsa detayli temizlenir ama bi gune sigmiyor tum bunlar ya kaba isleri kendiniz yapin detaylara temizlikciyi sokun ya da ust uste iki uc gun alin ben oyle yapiyordum ..Kolay gelsin
Halıları yıkamaya vercem. Camlar mutfak yerleri sildireyim. Insallah temiz olur bu sefer

ben daha dün aldım 140 tl istedi ama bazı şehirlerde değişiyor fiatlar ben boş evi temizlettim eşya yok taşınacağız kısmetse her zaman aldığım bayan bu çok güzel işyapıyor baştan sağma yapmıyor sabah 9 da geldi akşam 8 de gitti
Bana pahalı gibi geldi.galiba şehirden şehire fiyat değişiyor.

En güzeli kendi yaptığımız ama hiç yapasımda yok açıkcası.

Takdir ettim sizi.süper.

Back
X