Bayram temizliği için

Bize gelen gündelikçi çok profesyonel.Ev de oldukça büyük.Cam, kapı,mutfak,banyo,süpürme,silme 130 tl. alıyor ve çok temiz yapıyor kadın işini.Ama annem de yardımcı oluyor tabii yoksa tek başına bir günde bitirmesi zor.

Dün bende sizin gibiydim yardımcı abla işleri iptal edince dün bütün gün kara kara düşünüp gözümde büyüttüm durdum.
Hem gelsin hemde gelmesin diyenlerdenim.
Bütün gün ayakta benimde canım çıkıyor üstelik itiraf edeyim memnuyetsizim. :oops:

Sonra gece gece KK nın becerikli hatunlarının yaptıklarını okudum durdum.
Sabah bomba gibi uyandım,
Çarşaflı makinaya atıp balkon temizleyerek başladım şu saat itibariyle mis gibi tertemiz içime sine sine çoğunu hallettim.
Yarın işten gelince de kalanı hallederim.
Için çok rahat ve kendimi çok yormadan kendime göre planlı yapıyorum. Kadına yemek kahvaltı onun sohbeti vs beni daha çok yoruyor :KK14:
En az iki yıldır cam silmediğimi fark ettim o kadar da zor değilmiş :KK50:En Büyük KK

Devamlı almak en iyi olani. Her hafta gelirse o ne yapacagini bilir sende stres olmazsin .Bi defa yarim gun alirsin bakarsin becerikli devamli gel dersin .
Her hafta olunca halı koltuk silme dolap ve fayans bir duzene giriyor.

Temizliği bayan geliyor beğenmiyorum. BİZİM CAMLAR sakat korkudan ben siliyorum.Cagirmiyorum bayan.
Cam perde kapıların silinmesini bir gün, mutfak banyo tuvalet balkonlar birgün ,yerler halıları makine ile alınması ve toz alınması bir gün olarak ayarlarım ben.
Cam kısmını bugün bitirdim.
Halıları bayramdan sonra temizliği vericem.Bayramda kalabalık olacağız, çocuklar pisletir her zamanki gibi.

Ev kiziyim evelallah hepsini kendim yaparim anneciğime zahmet olmasın .
Bir gunde evi komple alt ust sil supur hali cirp cam sil wc banyo balkonlar ertesi gun mutfak perdeler kapi oh miss

Ben koltuk kapı dolap içi temizliği yaptırmıyorum. Cam silme, yerleri silip süpürme, balkonları yıkama, toz alma, mutfak ve banyo temizliği için en son 100 lira vermiştim. Öğle yemeği ve yol parasıyla 130 liraya çıkıyor. Ama ekonomik olarak zorlamaya başladı beni bu ücret. Bu yüzden ben de bu bayramda kendi temizliğimi kendim yapacağım ama işten güçten nasıl vakit bulacağım bilmiyorum.

Back
X