Bayram ve kayinvalide

Gulgonca86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
1.824
1.251
83
39
Arkadaslar iyi geceler,ben gecen sene erken dogumla bebeklerimi kaybetmistim,sukurler olsun yine hamileyim,gecen hafta rahime dikis attilsr hep yatiyorum,kv kp yazlikda 1 ay oldu gideli,kișin alt ust oturuyoruz ayni aptmnda ,sorum su,3 gunden beri esimle konustuklarinda bayramda gelcenmi diyormus,oda nasil gulgoncayi birakip geliyim gelemem diyomus,sanki durumumu bilmiyo ikide birde esimi cagiriyo sinir oldum,telde konustugumda soylesemmi,nasil gelcek beni birakip ikide birde ne cagiriyosun desemmi kv ye?

Söyle canım güzel bi dille.
Kendilerinin düşünmesi gerek.
Heğ yatıyormuşsun canım ya zor olsa gerek insanın eşi böyle bi durumda en büyük destekçisi olmalı.

Söyle canım güzel bi dille.
Kendilerinin düşünmesi gerek.
Heğ yatıyormuşsun canım ya zor olsa gerek insanın eşi böyle bi durumda en büyük destekçisi olmalı.

Canim aynen oyle,yemegi bile kucagimda yiyorum birtek wc ye kalkiyorum,zaten beni burda birakip gittiler yazliklarina birde esimi cagiriyo,annesi gelsin kalsin yaninda diyormus birde!!

Telefonda bayramlaşma olsun o zaman onlar gelmeyecekse. .
Kayınvaliden durumu bilsin yeterli. .

Bayramını kutla, gelmek çok isterdik ama durumları biliyorsunuz bu bayramda böyle oldu artık de.
Hemen art niyetli konuşmaya gerek yok, kadın oğlunu bayramda görmek ister normaldir.
İki günlüğüne annenlere git veya onlar sana gelsin, eşinde yazlığa gitsin gelsin hem jest olur eşine de.
Sorun edilecek bir durum göremedim.

Bayramını kutla, gelmek çok isterdik ama durumları biliyorsunuz bu bayramda böyle oldu artık de.
Hemen art niyetli konuşmaya gerek yok, kadın oğlunu bayramda görmek ister normaldir.
İki günlüğüne annenlere git veya onlar sana gelsin, eşinde yazlığa gitsin gelsin hem jest olur eşine de.

Anliyorumda,daha 1 aydir gormuyo,biz alt ust oturuyoruz ayni aptmanda,cok uzun zaman olmadi ayrilali

Katılıyorum :KK9:

Haklısın tabiki tek kalma. Ama eşin gelemeyeceğini söylemiş. Hamile hamile niye dert olmayacak şeyi dert ediyorsun. Allah başka dert vermesin canım.

Amin canim sagolasin,ne bilim insanlar neden bu kadar dusuncesiz ve bencil,sadece kendini dusunuyor bir turlu anlamiyorum.

Gecen sene yine bu zamanlar hamileydim ikizdi yine,beraber gittik esimle 7 saat yolu bayramda,eve dondukten 1 ay sonra erken dogum yaptim 6 aylik kaybettim bebeklerimi o yuzden ne ben nede esim gitmesin eksik kalsin bu bayramda diye dusunuyorum,sonucta ben aciyi yasadim herkes unuttu gitti:(

Canim aynen oyle,yemegi bile kucagimda yiyorum birtek wc ye kalkiyorum,zaten beni burda birakip gittiler yazliklarina birde esimi cagiriyo,annesi gelsin kalsin yaninda diyormus birde!!

olur mu öyle ya k.valide anne yarısı demek. ben hamile olsam annem uzakta her zaman yanımda olamaz. k.valideden destek beklerim neden beklemiyeyim torununu yaşıyorum zaten.
ya aslınd gelin kaynana herşeyi geçmeli insan ilişkileri böyle olmamalı.
şu mübarek gecede Allah herkese hidayet versin.

Dert etmekte haklisin bazi kv ler hic iyi niyet düşünmez yasadiklarimdan tecrube edindim.Seninki de az degil belli ki israrla çağırdığına göre.Bi de annesi kalsin diyormus bak sen şuna...Ben olsam arardim hayirdir anne bi sorun mu var surekli x i cagiriyorsun benim ne durumda oldugumu bilmiyormusun diye sokardim lafi.Kimse kusura bakmasin uzaktan ogluna akil veren karini birak gel annesi baksin diyen kadin iyi niyetli degildir.Sen hosgordukce tepene biniyorlar..

canım ikiz bebeklerini kaybettin şimdi yine ikizlere mi hamilesin ?
başın sagolsun sana şefaatçi olsunlar inşallah.
melek oldular annelerini bekliyorlar Allahın izniyle.

Back
X