Bayram ve kayinvalide

Beni bu zamanda bayrama şehir dışına çağıran var.
Kaderinde yolda doğurmak varsa, zaten öyle olur boşverin, önüne geçemezsiniz diyorlar birde.
Te Allahım, çok düşünen insan kalkar gelir bayramda.
Yazlıkları, memleketleri kaçmıyor ya...

Ara o densiz kv yi agzina geleni say.benim kocami çağırma o ne öyle çocuk sanki esin.senin durumun ortada bir faydası yok bide yanliz ken esini çağırıyor.sakin gönderme bir bayramda oğlu olmasın yanında kıskanç şey boyke hastalıklı kadinlar a tahammül edemiyorum.senin bebegin olacak tek kalmaman lazım katiyyen gönderme ac teli şöyle.
Hanfendi yazliga gitmis birde oğlunu çağırıyor.gelin ne hali varsa gorsun tabi kimseyi düşünme kendin için yasa hiç alttan alma o seni düşünmüyor sende hiicccc orali olma.doğacak bebeğini dusun sadece...saglik la gelsin insallah

canim hic moralini bozma gitme de esini de gonderme ciddi bir durumun var kv ile telde gorustugunde de acik acik soyle ben soylerdim dusunceli olsun biraz..benim kv dede son ayimda daglik keskin virajli kotu yollari olan akrabasinin dugunune goturcem diye konustu.esim hayir demesine ragmen yine gidelim diyor o zaman bende ne isim var benim su halimle yollari kotu gelemem dedim oyle sustu..cekinme konus..

Yahu ne beyinsiz insanlar var
Bayramlarda iyice beyinsizlesiyorlar
Oglum aman karinla ilgilen aman dikkatli olun diyecegine,bayramda gelcen mi?hay bayramlar opsun sizi:sinirli:kaynana milleti

Alt üst oturuyor muşsunuz. Herhalde gidecek. Gider bir saat oturur gelir. Ölmezsin merak etme.

Serklaj yapılmış, düşük tehlikesi olan,yatması gereken kadının kocası 5 saatlik yola gidemez. Ayrıca bu kayınvalidenin kaybettikleri ikizlere bile saygısı olmadı. Haketmiyör.

Arkadaslar iyi geceler,ben gecen sene erken dogumla bebeklerimi kaybetmistim,sukurler olsun yine hamileyim,gecen hafta rahime dikis attilsr hep yatiyorum,kv kp yazlikda 1 ay oldu gideli,kișin alt ust oturuyoruz ayni aptmnda ,sorum su,3 gunden beri esimle konustuklarinda bayramda gelcenmi diyormus,oda nasil gulgoncayi birakip geliyim gelemem diyomus,sanki durumumu bilmiyo ikide birde esimi cagiriyo sinir oldum,telde konustugumda soylesemmi,nasil gelcek beni birakip ikide birde ne cagiriyosun desemmi kv ye?

Eşiniz gerekeni söylemiş,neden müdahil olacaksınız ki ?

Kayınvaalidenize neden öcü muamelesi yapıyosunuz anlamıyorum. Kısa süre sonra sizde anne olacaksınız o zaman anlarsınız evlat sevgisini. Aynı apartmanda da otursa evladını özleyebilir görmek isteyebilir hele ki bayramda bundan doğal ne var? Kadın doğru demiş annen yanına gelebilir

Bayramda gitmemesini haklı buluyorum zor bir süreçten geçmektesiniz bu bayram da büyükler yani kv kp size gelsin 2 gün kendi evlerinde kalır giderler hem seni ziyaret etmiş olurlar. Peki Eşinizin bayram dışında bir yere gitmesi gereken önemli bir işi vs. çıksa o zaman napacaksınız? Ya da eşiniz çalışmıyor mu? Acil durumlar için gelebilecek bir yakınınız, anne abla yenge vs. yok mu? birkaç günlüğüne de olsa kalabilecek birileri olmalı. Ayrıca kv ve kp'in bir yaz boyunca yazlıktan feragat etmelerini, size bakmalarını ya da kışlıkta kalmalarını size göz kulak olmalarını istemeniz yanlış. içlerinden geliyorsa yaparlar. Abimin esinin de böyle bir durumu var. Abim çalışıyor. Yengem de gündüz için bakıcı tutacağını söylüyor annem bakarım dese de. Ki çok iyi de bakarız. yengem, kendi ailesi de dahil kimseye muhtaç olmak istemiyor. ama zor günler acil durumlar için kıyıda köşede birileri muhakkak olmalı.Allah yardımcınız olsun.

Eski konularınıza göz gezdirdim.aileniz size çok yakın yerde oturuyormuş. Haftada 1-2 defa gidiyorum demişsiniz. Eeee bu durumda kv'nin oğlunu bayrama beklemesi tuhaf değil.ailenizden birinin sizinle 1-2 gün ilgilenebileceğini düşünüyor demek ki. ki ilgilenmeliler de. kv'nin yazlığa gitmesine kızıyorsunuz beklentiniz var kendi ailenizden beklentiniz yok mu?.

Muhattap olma. Zaten aynı apartmanda yaşıyorsunuz ne diye hala oğlum da oğlum diyor ya. Adam gelemem diyorsa daha ne ısrar ediyorsun. 1 acı yaşamissiniz zaten , kimse gitmesin biryere nolacak sanki. Ceken biliyor tabii insan dusunceli olur biraz. Sen sinirini bozupta arama

Sormuşlar cevap vermemişsiniz Gulgonca86 Gulgonca86
aileniz uzak mı diyeceğim ama yukarıda bir arkadaş yazmış yakın diye
Onlar da memlekete falan mı gitti
Eğer öyleyse densizlik etmiş kv
Eğer değilse aileniz de sizinle bikaç gün ilgilenenilir diye düşünmüştür

Arkadaslar iyi geceler,ben gecen sene erken dogumla bebeklerimi kaybetmistim,sukurler olsun yine hamileyim,gecen hafta rahime dikis attilsr hep yatiyorum,kv kp yazlikda 1 ay oldu gideli,kișin alt ust oturuyoruz ayni aptmnda ,sorum su,3 gunden beri esimle konustuklarinda bayramda gelcenmi diyormus,oda nasil gulgoncayi birakip geliyim gelemem diyomus,sanki durumumu bilmiyo ikide birde esimi cagiriyo sinir oldum,telde konustugumda soylesemmi,nasil gelcek beni birakip ikide birde ne cagiriyosun desemmi kv ye?
de içinde kalmasın onaların içinde kalsın

Ya birde kaynanada seni çağırsa sana bakmak için dua et bunu istemiyorlar , karı koca olmak zaten zor zamanda birbirine bakmak oluyor , ama nedense bazılar bunada engel oluyor ben bundada iyi niyet görmüyorum erkek oturup hanımınada bakacak annesine baktırmayacak

Madem rısklı bı hamılelıgın var gıtme esınde gıtmesın ama sen kv esımı cagırmayın gınısınden bıse deme esıne söle esın annesıne desın gelemem dıye hem sen kötu olmamıs olursun en mantıklısı bu

"Eşine hayatım sen zaten beni bırakıp gitmezsin " de. Zaten kışın altlı üstlü oturuyormuşsunuz. Bayramda da görmeyi versin. Ama eşinle muhatap ol bence sadece.

Sagolun hanimlar yorumlariniz icin,esim en basindan beri gitmiycekti zaten sadece kv her tel gorusmesinde gelicenmi diye sormasina ben sinir oldum durumumu biliyor,sadece dusuncesiz ve bencil olmasina kiziyorum kv nin,

herkes kendine gelince,madur hasta bakima muhtac,biz gelinler bisiye ihtiyacimiz oldugunda birak bakmayi,ogullarinin bile bizlere bakmasini ilgilenmesini hazmedemiyolar,ki benim durumum hamilelik ve sikintili sureclerden geciyorum,annem yakin oturuyor evet soranlar olmus,iki vesaitle gelip gitmesi gerek,haftada 2 defa gelip evi topluyor,hergunde yemek pisirip esim ondan ugrayip alip evimize getiriyor,huysuz bir babam var onu birakamiyor malesef.

Sen haklisin ama birsey deme bence ona. Hangisi dusunuyor ki bizleri? Ben de cok zor geciyorum hamileligimi. Bir bardak suya muhtacim. Ama anlamazlar. Onlardan beklentim de yok, daha cok sinir edecekler cunku...

Sasirmadim okuyunca. Bunlar hep birbirine benziyor. Bosver, esin yaninda olacakmis zaten. Onemli olan bu ;)

Back
X