Bayram ve kayinvalide

Anliyorumda,daha 1 aydir gormuyo,biz alt ust oturuyoruz ayni aptmanda,cok uzun zaman olmadi ayrilali
Sürenin ne önemi var ki bayram sonuçta, evladını görmek ister.
Hayır yani tehlikeli hamilelik geçiriyorsun diye yazlığa gitmicek mi insanlar?
Sen şimdi kadına desen ikide bir çağırıyorsun vs diye eşin surat asacak sen daha da coşacaksın bayram zehir olacak.
Adam zaten çalışmıyor mu? Bırak 2 gün gitsin bayramlaşsın gelsin.
O gitmicem dese bile olsun hayatım annemler yanımda olacak git biraz dinlen seninde tatile ihtiyacın var desen varya o adam o kadar mutlu olur ki, inan tavırları bile değişir. Dipdibe oturduğunuz insanlarla düşman olmak nereye kadar gider ki, böyle davransan birşey kaybetmezsin.

Dert etmekte haklisim bazi kv ler hic iyi niyet düşünmez yasadiklarimdan tecrube edindim.Seninki de az degil belli ki israrla çağırdığına göre.Bi de annesi kalsin diyormus bak sen şuna...Ben olsam arardim hayirdir anne bi sorun mu var surekli x i cagiriyorsun benim ne durumda oldugumu bilmiyormusun diye sokardim lafi.Kimse kusura bakmasin uzaktan ogluna akil veren karini birak gel annesi baksin diyen kadin iyi niyetli degildir.Sen hosgordukce tepene biniyorlar..

Aynen oyle,gecen sene 3 uzdu hamileligim,3 ay 3 uz tasidim,4.ayda ikiz devam ettim ne zorluklarla tedavilerle hamile kaldim ,yine bakmadilar,yazliklarina gittiler,bebekleri kaybedeince kustum bi yanimda olup destek olmadiniz dedim,ee sen kal demedinki dedi,dememmi lazim dedim,neyse bi daha kal suyunu bile getiririm yataga dedi,yine ikiz,yine 3 .ayimda birakti gittiler yazliga,birde kocami cagiriyor,deli oluyorum bu insanlara ne zormus Allahim esinin ailesi ile gecinmek!!

Sürenin ne önemi var ki bayram sonuçta, evladını görmek ister.
Hayır yani tehlikeli hamilelik geçiriyorsun diye yazlığa gitmicek mi insanlar?
Sen şimdi kadına desen ikide bir çağırıyorsun vs diye eşin surat asacak sen daha da coşacaksın bayram zehir olacak.
Adam zaten çalışmıyor mu? Bırak 2 gün gitsin bayramlaşsın gelsin.
O gitmicem dese bile olsun hayatım annemler yanımda olacak git biraz dinlen seninde tatile ihtiyacın var desen varya o adam o kadar mutlu olur ki, inan tavırları bile değişir. Dipdibe oturduğunuz insanlarla düşman olmak nereye kadar gider ki, böyle davransan birşey kaybetmezsin.

Guzel dusunuyosun cnm da,benim bakicak kimsem yokki,alisveris yemek esim yapiyor,bi rahatsizlansam kim gelck bakcakki bana,?

canım ikiz bebeklerini kaybettin şimdi yine ikizlere mi hamilesin ?
başın sagolsun sana şefaatçi olsunlar inşallah.
melek oldular annelerini bekliyorlar Allahın izniyle.

Evet canim gecen agustosda 6 aylik erken dogumla kaybettim,7 ay sonra bir daha ikiz ve korkularim cok,hergun dua ediyorum bu sefer kucagima saglikli sihhatli aldir rabbim diye.

Guzel dusunuyosun cnm da,benim bakicak kimsem yokki,alisveris yemek esim yapiyor,bi rahatsizlansam kim gelck bakcakki bana,?
Canım ailen uzakta mı, yanında dursalar veya sen onlara gitsen falan.
Öyle bir imkanın varsa eşin alışverişleri yapsın öyle gitsin.
Ama ailenin gelme gibi bi ihtimali yoksa o zaman kvyi arayıp bayramını kutla bu bayram gelemiyoruz seneye bebişle inşallah hep beraber oluruz der kapatırsın, hormonlar sinir yapıyor olabilir ama bayramda böyle fevriliklere gerek yok sakinliğini korumanı öneririm.

Evet canim gecen agustosda 6 aylik erken dogumla kaybettim,7 ay sonra bir daha ikiz ve korkularim cok,hergun dua ediyorum bu sefer kucagima saglikli sihhatli aldir rabbim diye.

canım benim Allah bağıilasın evlatlarını maşallah ama ne güzel Allahım yine nasip etmiş çoğul gebeliğin üstüne tekrar ikiz ne kadar kısmetlisin ne kadar güzel canım. Konuyu saptırmak istemem ama çok güzel canım ya kucagına almakta nasip olsun inşallah bilmiyorum çok etkilendim çok güzel bişey. Maşallah süphanallah..
Şu gecede bende bebek istiyorum dualarımı ediyorum rabbime. Senin içinde edicem canım Allah yar ve yardımcın olsun.

canım benim Allah bağıilasın evlatlarını maşallah ama ne güzel Allahım yine nasip etmiş çoğul gebeliğin üstüne tekrar ikiz ne kadar kısmetlisin ne kadar güzel canım. Konuyu saptırmak istemem ama çok güzel canım ya kucagına almakta nasip olsun inşallah bilmiyorum çok etkilendim çok güzel bişey. Maşallah süphanallah..
Şu gecede bende bebek istiyorum dualarımı ediyorum rabbime. Senin içinde edicem canım Allah yar ve yardımcın olsun.

Allah razi olsun,o kadar zor elde ettimki ah ahh akittigim goz yasinin haddi hesabi yok 5 senedir,rabbim sanada banada isteyen herkese nasip etsin,en guzelinden bu mubarek gece yuzu suyu hurmetine,evlatsizlikla imtihan etmesin kimseyi cok zor,birtek yasayan bilir kucaginda olan aslaaaaa anliyamaz hissettiklerimizi.

Allah razi olsun,o kadar zor elde ettimki ah ahh akittigim goz yasinin haddi hesabi yok 5 senedir,rabbim sanada banada isteyen herkese nasip etsin,en guzelinden bu mubarek gece yuzu suyu hurmetine,evlatsizlikla imtihan etmesin kimseyi cok zor,birtek yasayan bilir kucaginda olan aslaaaaa anliyamaz hissettiklerimizi.

canım benim çok duygulandım gözlerim doldu rabbim korusun seni ve bebeklerini.
amin amin amin inşallah yüce rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. tüm hamilelerin saglıkla dogum yapmasını nasip eylesin.

canım benim çok duygulandım gözlerim doldu rabbim korusun seni ve bebeklerini.
amin amin amin inşallah yüce rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. tüm hamilelerin saglıkla dogum yapmasını nasip eylesin.

Amin sanada en kisa zamanda nasip etsin,sevindirsin sizi:)

Arkadaslar iyi geceler,ben gecen sene erken dogumla bebeklerimi kaybetmistim,sukurler olsun yine hamileyim,gecen hafta rahime dikis attilsr hep yatiyorum,kv kp yazlikda 1 ay oldu gideli,kișin alt ust oturuyoruz ayni aptmnda ,sorum su,3 gunden beri esimle konustuklarinda bayramda gelcenmi diyormus,oda nasil gulgoncayi birakip geliyim gelemem diyomus,sanki durumumu bilmiyo ikide birde esimi cagiriyo sinir oldum,telde konustugumda soylesemmi,nasil gelcek beni birakip ikide birde ne cagiriyosun desemmi kv ye?
De bence haddini bilsin

Sen çok haklısın. Gitmesin tabii eşin. Başın sağolsun. Allah yaşatmasın bir daha böyle acı. Kayınvalideye değil de eşine söyle. O açıkça söylesin ikide bir beni çağırmayın diye. çok istiyorlarsa kendileri gelsin.

Sen çok haklısın. Gitmesin tabii eşin. Başın sağolsun. Allah yaşatmasın bir daha böyle acı. Kayınvalideye değil de eşine söyle. O açıkça söylesin ikide bir beni çağırmayın diye. çok istiyorlarsa kendileri gelsin.

Esime soyledim,oda demis birakip gelemem demis,ama israr edince sinirleniyorum:)

Arkadaslar iyi geceler,ben gecen sene erken dogumla bebeklerimi kaybetmistim,sukurler olsun yine hamileyim,gecen hafta rahime dikis attilsr hep yatiyorum,kv kp yazlikda 1 ay oldu gideli,kișin alt ust oturuyoruz ayni aptmnda ,sorum su,3 gunden beri esimle konustuklarinda bayramda gelcenmi diyormus,oda nasil gulgoncayi birakip geliyim gelemem diyomus,sanki durumumu bilmiyo ikide birde esimi cagiriyo sinir oldum,telde konustugumda soylesemmi,nasil gelcek beni birakip ikide birde ne cagiriyosun desemmi kv ye?
Cok gecmis olsun .
Kendinize bosa sikinti etmeyin esiniz zaten yaninizda kalacakmis , dusunmenize bile degmez aslinda. Ama telefonla konustugunuz zaman onun konuyu acmasini beklemeden esinizin iyiki yaninizda oldugunu, ne kadar destek oldugunu, bu yuzden cok mutlu oldugunuzu ve buna ihtiyaciniz oldugunu belirtin. Zaten bir bayan olarak sizi anlamali ama anlayacak gibi biri degilse ki muhtemelen degil. Acikca esimi surekli yazligi cagiriyorsunuz ama durumum belli oraya gelse size ne faydasi olacak bana zararindan baska deyin. Tabiki kizarcasina degil tatlilikla demeye gayret edin ki kotu siz olmayin. Insanlarin yapmaktan soylemekten utanmadigi seyleri siz dile getirdiniz diye kotu olmazsiniz. Once kendisine bakmali herkes.

kendi kızları için canları yanar ama gelinler insan değil.senin bir şey demene gerek yok eşin gelmeyeceğim bu konu kapansın desin ve bitsin.

Eşine söyle güzelce tamam hayatım zaten cevap vermişsin ama sence beni düşünüyor mu bu durumda diye azcık konuş bu konu hakkında onunla konuşmakta rahatlatır belki sonuçta gelmiycem demiş.
Ya el insaf ya sanki kendileri hiç gelin olmamış. Bir insan bu kadar patavatsiz olmaz ya sinir yaptı beni gece gece..
Sen bunları düşünme gene gene arkadaşım bak eşin ne güzel vermiş cevabını bebeğine kendine odaklan..
Rabbim sanada evladına da sağlık sıhhat versin inşiallah. Hayırlısıyla doğum yapıp kucağına sağ salim almayi nasip etsin canm..

Gecen gece rahatsizlandim sabah 5 de hastaneye kaldirdi esim,ya esim olmasa ben tek evde napicaktim?
Eşinizin sizi bu vaziyette bırakıp gitmesine izin vermeyin.. ve eşiniz kapatsın bu konuyu siz hiiiççç muhattap olmayın.. o kadar göresi geldiyse kıymetli popişini kaldırıp gelsin.. keyfi değil zaruri bir sebepten gidemiyorsunuz..

Back
X