• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayram yapmayı düşünüyor musunuz

Inanin yeri geliyor şu bela bitsin istiyorum. Bazen yeri geliyor gereksiz bir ton insan var cevremde hepsinden uzak olmak en iyisi diyorum.
Yeminle öyle insanlardan soğudum igrendim. Biz biraz yakın durmayı seven milletiz el opmemek.ayip gelince op giderken op yani bulasmamasi çok.zor eğer bu şekilde gider yasak gelmezse.. burada insanlar sokakta hep işi olan da olmayan da malesef çıkıyor.. çocuklar top oynuyor .. video çektim geçen nete koydum o kadar umursamıyorlar cahil dediğimde insanları küçümseyen tepeden bakan yorumları geliyor ama cahile cahil.denir

Yeminle öyle insanlardan soğudum igrendim. Biz biraz yakın durmayı seven milletiz el opmemek.ayip gelince op giderken op yani bulasmamasi çok.zor eğer bu şekilde gider yasak gelmezse.. burada insanlar sokakta hep işi olan da olmayan da malesef çıkıyor.. çocuklar top oynuyor .. video çektim geçen nete koydum o kadar umursamıyorlar cahil dediğimde insanları küçümseyen tepeden bakan yorumları geliyor ama cahile cahil.denir

Bizdede durum farksiz degil malesef. O kadar bunaldim kimse korona morona dinlemiyor malesef.

Kendi yaşama hevesi bir amacı kalmamış biri olsek de oluruz napalim diyor
Iyi de sizin de yaşama hevesinizi sömüremez. Tavrınızı ortaya koyun yoksa bu böyle devam eder hep yönlendirmeye çalışır sizi. Kendisinin yaşama isteği olmayabilir kimsenin ona ihtiyacı da kalmadığını düşünebilir ama sizin belki hayalleriniz var buna niye bu şekilde tepki veriyor iyi uçurumdan atlasın o zaman virüsü yormasın.

Şikayet edin bulunduğunuz yer her neresi ise köyde muhtara büyük şehir ise arayabileceğiniz tüm kurumlar aracılığı ile şikayet edin bir ceza aslında tam yapsın bayramı böylesini hak ediyor yakın temastan mesafe kuralına uymamaktan yesin uyarıyı para cezasını da görsün sinir oldum gerçekten CAHİL ...

Tabi bu süreçte ne olur bilemem ama kaynanam bizim için programı yapmış cokktann şuraya gidersiniz, buraya gidersiniz,şu zaman gelirsiniz bunkadar kalırsınız vs..
Kadına durumu ne kadar anlatmaya calistiysam da anlamıyor .. kaldı ki normale döner bile o kadar ziyaret yaomak istemiyorum şu aşamada.. o kadar anlamıyorlar ki ben anlatmaktan yorrulldum eşimin de kafasına girecek bir şekilde biliyorum .. bayramda evimde geçirmek isteyeceğim .. bir yandan diretecek bana şuraya gidecez buna gideceğiz diye .. ne yapacağım bilmiyorum ... Siz ne yapacaksınız ?? Ben artık bu kadına anlatmaktan yoruldum ..en sonunda olursek de oluruz diyor .. Kader napiyim diyor.. o kadar cahiller ki ben şimdiden ne yaparım diye düşünüyorum..
Öncelikle ben ne kadar olumlu konusulirsa konuşulsun bu yılı virüsle gecirecegimizi düşünüyorum. Dünya sağlık örgütü henüz en kötüsünü görmedik diye açıklama yaparken hala olumlu tablolar cizenlere hayret ediyorum. Tabiki umudum isteğim her şeyin bir an önce bitmesi.
Bayrama gelecek olursak tabiki bayramı bayram gibi yaşamak istiyorum. Küçük bi oğlum var bu onun ilk bayramı ve güzel anılarımız olsun istiyorum. Çünkü benim de ne kadar yasayacagimin garantisi yok . İlk vaka görüldüğünden beri yüksek tedbirler aldım hala devam ediyoruz. Eşimle evde bayram hava yaşayabiliriz, sevdiklerimizi görüntülü ararız, eşimle sürekli doğa yürüyüşleri yapardık belki şartlar iyi olursa oğlumu kanguruya koyup yürüyüşe çıkabiliriz. Bizim yaşadığımız yer biraz daha korunaklı . kimseye ziyarete gitmeyiz . Tedbirleri çok sıkı tutan kv ve kp gelmek isterse kabul ederim çünkü onlar çok sıkı tedbir alıyo ama kendi babam gelmek isterse kabul etmem çünkü babam sıkı tedbir almiyo ki babam da zaten gelmek istemez.yani kendi çekirdek ailemle insanların içine girmeyeceğim şeyler yapabiliriz. Sosyal mesafe , maske olmazsa olmazlarimiz. Zaten uluslararası yapılan açıklamaları takip ediyorum uzmanlar bu virüsle yaşamayı öğrenmemiz lazım diyo çünkü uzun süre bizimle olacak. İnşallah aşısı bulunur da huzura ereriz

Şikayet edin bulunduğunuz yer her neresi ise köyde muhtara büyük şehir ise arayabileceğiniz tüm kurumlar aracılığı ile şikayet edin bir ceza aslında tam yapsın bayramı böylesini hak ediyor yakın temastan mesafe kuralına uymamaktan yesin uyarıyı para cezasını da görsün sinir oldum gerçekten CAHİL ...
İns yasak olur bayramda uymazlar da şikayet ederim gizliden .. benim etttigimi anlarsa gömer zaten direk öyle insanlar

Öncelikle ben ne kadar olumlu konusulirsa konuşulsun bu yılı virüsle gecirecegimizi düşünüyorum. Dünya sağlık örgütü henüz en kötüsünü görmedik diye açıklama yaparken hala olumlu tablolar cizenlere hayret ediyorum. Tabiki umudum isteğim her şeyin bir an önce bitmesi.
Bayrama gelecek olursak tabiki bayramı bayram gibi yaşamak istiyorum. Küçük bi oğlum var bu onun ilk bayramı ve güzel anılarımız olsun istiyorum. Çünkü benim de ne kadar yasayacagimin garantisi yok . İlk vaka görüldüğünden beri yüksek tedbirler aldım hala devam ediyoruz. Eşimle evde bayram hava yaşayabiliriz, sevdiklerimizi görüntülü ararız, eşimle sürekli doğa yürüyüşleri yapardık belki şartlar iyi olursa oğlumu kanguruya koyup yürüyüşe çıkabiliriz. Bizim yaşadığımız yer biraz daha korunaklı . kimseye ziyarete gitmeyiz . Tedbirleri çok sıkı tutan kv ve kp gelmek isterse kabul ederim çünkü onlar çok sıkı tedbir alıyo ama kendi babam gelmek isterse kabul etmem çünkü babam sıkı tedbir almiyo ki babam da zaten gelmek istemez.yani kendi çekirdek ailemle insanların içine girmeyeceğim şeyler yapabiliriz. Sosyal mesafe , maske olmazsa olmazlarimiz. Zaten uluslararası yapılan açıklamaları takip ediyorum uzmanlar bu virüsle yaşamayı öğrenmemiz lazım diyo çünkü uzun süre bizimle olacak. İnşallah aşısı bulunur da huzura ereriz
Tabiki haklısınız kesinlikle ama göz göre göre kalabaliklasmak zemin hazırlamak bence.. dışarı çıkıpcok sıkıldığı iicn sadece markete gidip insanla teması olmadan kapan tanıdık var öldü....

bu insanlar simdide birbirine gidip geliyordur zaten suan birbirine iftara giden kac kisi vardir kimbilir bayram ziyaretleriyle vaka sayilari artarmi tahmin etmiyorum 250 bin kisi ayni anda disari cikti vakalar azaldi sonrasinda enteresan durumlar:) tabi siz kv lafiyla hareket etmeyin gitmek istemediginizi soyleyin

Ben anlamıyorum, gitmeyen insanı kim, nasıl, nereye götürebilir ki? BU eşiniz bile olsa nasıl bunu zorla yaptırabilir?
Hayatınızda söz hakkınız yok mu sizin yahu? Hayır ifadesi nasıl zorla evete çevrilir?
Diyecekseniz ki şimdi eşimle aram bozuluyor.
Arkadaş bu adamlar neden eşimle aram bozuluyor diye düşünmez?
Bırakın o stresi de onlar yaşasın. Umursamayın. Sağlığınızı korumak için aldığınız karara eşiniz saygı göstermiyorsa asıl problem kayınvalideniz değil, geçmiş olsun.

Tabi bu süreçte ne olur bilemem ama kaynanam bizim için programı yapmış cokktann şuraya gidersiniz, buraya gidersiniz,şu zaman gelirsiniz bunkadar kalırsınız vs..
Kadına durumu ne kadar anlatmaya calistiysam da anlamıyor .. kaldı ki normale döner bile o kadar ziyaret yaomak istemiyorum şu aşamada.. o kadar anlamıyorlar ki ben anlatmaktan yorrulldum eşimin de kafasına girecek bir şekilde biliyorum .. bayramda evimde geçirmek isteyeceğim .. bir yandan diretecek bana şuraya gidecez buna gideceğiz diye .. ne yapacağım bilmiyorum ... Siz ne yapacaksınız ?? Ben artık bu kadına anlatmaktan yoruldum ..en sonunda olursek de oluruz diyor .. Kader napiyim diyor.. o kadar cahiller ki ben şimdiden ne yaparım diye düşünüyorum..
Bayramda zaten öyle sağa sola fırt fırt gezmeye kimsenin izin vereceğini sanmam. O yüzden hiç kafanıza takmayın en kötü rahatsızım der yatarsınız o gün ama muhtemelen bayram boyunca sokağa çıkma yasağı olacak önceden gelin bayramı burda geçirin derlerse işte o zaman sağlam bi bahane çıkartırsınız ortaya

asi bulunmadan bu hastaligi yenmek imkansiz.. sadece erteliyoruz, yayilimini engellemeye calisiyoruz.. bayramda yasak olacagini dusunuyorum cunku boyle cahil coook..

ayrica esegini saglam kaziga baglarsin. sonra basina ne gelirse kaderdir..

Benim annem onkoloji rutin kontrolleri olan biri..3 ayda 1 olması gereken Ultrason kontrolleri önce Mart sonundan Mayıs sonuna ertelenmişti.Geçenlerde mesaj geldi ve Mayıs sonundaki kontrolleri geçici olarak iptal edilmiş..Durumun vehametini anlamanız açısından bu örneği veriyorum.Kadın kanseri yenmiş ama 3 ayda 1 kontrole gitmesi gereken biri..Ama Mayıs sonunda bile gelmeyin diolar hastaneye..Bence Haziran sonuna kadar aynı ciddiyetle devam etmek zorundayız. Yoksa ikinci kez salgın artışa geçebilir ve bu süreç daha da uzar..

Bayram dersek..Kutlucam evet,evde annemle..Akrabalarımı telefonla arayarak..

Back
X