Öncelikle ben ne kadar olumlu konusulirsa konuşulsun bu yılı virüsle gecirecegimizi düşünüyorum. Dünya sağlık örgütü henüz en kötüsünü görmedik diye açıklama yaparken hala olumlu tablolar cizenlere hayret ediyorum. Tabiki umudum isteğim her şeyin bir an önce bitmesi.
Bayrama gelecek olursak tabiki bayramı bayram gibi yaşamak istiyorum. Küçük bi oğlum var bu onun ilk bayramı ve güzel anılarımız olsun istiyorum. Çünkü benim de ne kadar yasayacagimin garantisi yok . İlk vaka görüldüğünden beri yüksek tedbirler aldım hala devam ediyoruz. Eşimle evde bayram hava yaşayabiliriz, sevdiklerimizi görüntülü ararız, eşimle sürekli doğa yürüyüşleri yapardık belki şartlar iyi olursa oğlumu kanguruya koyup yürüyüşe çıkabiliriz. Bizim yaşadığımız yer biraz daha korunaklı . kimseye ziyarete gitmeyiz . Tedbirleri çok sıkı tutan kv ve kp gelmek isterse kabul ederim çünkü onlar çok sıkı tedbir alıyo ama kendi babam gelmek isterse kabul etmem çünkü babam sıkı tedbir almiyo ki babam da zaten gelmek istemez.yani kendi çekirdek ailemle insanların içine girmeyeceğim şeyler yapabiliriz. Sosyal mesafe , maske olmazsa olmazlarimiz. Zaten uluslararası yapılan açıklamaları takip ediyorum uzmanlar bu virüsle yaşamayı öğrenmemiz lazım diyo çünkü uzun süre bizimle olacak. İnşallah aşısı bulunur da huzura ereriz