• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayram yapmayı düşünüyor musunuz

Tabi bu süreçte ne olur bilemem ama kaynanam bizim için programı yapmış cokktann şuraya gidersiniz, buraya gidersiniz,şu zaman gelirsiniz bunkadar kalırsınız vs..
Kadına durumu ne kadar anlatmaya calistiysam da anlamıyor .. kaldı ki normale döner bile o kadar ziyaret yaomak istemiyorum şu aşamada.. o kadar anlamıyorlar ki ben anlatmaktan yorrulldum eşimin de kafasına girecek bir şekilde biliyorum .. bayramda evimde geçirmek isteyeceğim .. bir yandan diretecek bana şuraya gidecez buna gideceğiz diye .. ne yapacağım bilmiyorum ... Siz ne yapacaksınız ?? Ben artık bu kadına anlatmaktan yoruldum ..en sonunda olursek de oluruz diyor .. Kader napiyim diyor.. o kadar cahiller ki ben şimdiden ne yaparım diye düşünüyorum..
Virüs bayramda tavan yapmasın diye sokağa çıkma yasağı ilan ederler diye düşünüyorum. Merak etmeyin. Ayrıca o istediği kadar plan yapsın siz gitmeyin kesinlikle. Sinir oldum kadına

Eşiniz çocuk mu bu durumdayken etkileyebilsinler..onların demesiyle mi gideceksiniz istediği kadar konuşsun siz evde kalmaya karar verdikten sonra birşey yapamaz ki zaten bayramda normale dönmeyecek sokağa çıkma yasağı devam edecek bayramdan sonra ancak denildi yani kafanıza takmaya gerek yok

Kayinvaliden viruse yakalanmak icin ustun caba sarfediyor, bir odaya kilitleyip cikarmamak lazim boylesini...

Buyuk ihtimal sokağa çıkma yasağı olacak. Merak etmeyin devlet k.validen gibileri cok iyi bilir gerekli tedbiri alacaklardır. Ayrıca hadi k.v gitmek istiyor da kabul edecek olanlar nasıl ediyor. Bu kadar mı sorumsuz insanlar var. Ölürsek ölürüz diyor da bu işin ahireti var. Bu dikkatsizliği yüzünden ölünce hele ki baskalarına bulaştırıp ölürse Rabbimin huzuruna nasıl çıkacak acaba. Allah akıl vermiş fikir vermiş kullan yani. Ha elinden geleni yaptın yine oldun o zaman de ölürsek ölürüz diye.

Benim de kayınvalidemle çok problemlerim oldu ama buradaki kv leri gordukce kadın gözümde yüceliyor resmen. Sürekli aman dikkat edin aman markete bile çıkmayın sipariş verin diyen bir kadın. Sizin kv lerin bu koronaya bakış açısı gerçekten çok tuhaf

Tabi bu süreçte ne olur bilemem ama kaynanam bizim için programı yapmış cokktann şuraya gidersiniz, buraya gidersiniz,şu zaman gelirsiniz bunkadar kalırsınız vs..
Kadına durumu ne kadar anlatmaya calistiysam da anlamıyor .. kaldı ki normale döner bile o kadar ziyaret yaomak istemiyorum şu aşamada.. o kadar anlamıyorlar ki ben anlatmaktan yorrulldum eşimin de kafasına girecek bir şekilde biliyorum .. bayramda evimde geçirmek isteyeceğim .. bir yandan diretecek bana şuraya gidecez buna gideceğiz diye .. ne yapacağım bilmiyorum ... Siz ne yapacaksınız ?? Ben artık bu kadına anlatmaktan yoruldum ..en sonunda olursek de oluruz diyor .. Kader napiyim diyor.. o kadar cahiller ki ben şimdiden ne yaparım diye düşünüyorum..
Ben ölmek istemiyorum hiç bir yere gitmiyorum.Siz istiyorsanız gidin ölürsenizde cenaze töreniniz bile olmadan kireçlenip naylon poşetle gömerler diyeceksiniz

Onlara laf anlatmaya çalışma kendini yordugunla kalırsın çünkü cahil insanla uğraşmak cok zordur. Anlamaz da yani seni. Biz hiç-bir yere gitmiyoruz kimseyi de eve kabul edemicez dersin olur biter.

87 yasindaki amca bugun bankaya geldi en az 1 saat islem yapti sikayet edelim diyorum bir sey yapmıyorlar gelince diyorlar o kadar sinirim bozuldu ki

65 yas ustu onlarca insan geldi bankaya ve paşa paşa yaptik işlemlerini

arkadasimi esi polis ceza yazmayin demisler

yani sikayet ise yarar mi emin degilim

hastaneye acile gidip korona kapan akrabamiz vefat etti bugun tum aile karantinada

Allah akıl fikir versin

Sokağa çıkma yasağı şart bayramda. Yoksa en büyük corona bayramda patlar. Çok zor bu tipleri tutmak. Zoraki olursa anca. Yoksa ülkede yaşlı kalmaz bayram sonrası.

Back
X