Bayram Yarışı

kirmiziojelikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
405
8
118
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Diyet yapmak çok zor ve sıkıcı olabiliyor ama bunu yarış haline getirirsek ve bize destek olan insanlarla birlikte yaparsak daha zevkli ve kolay kilo verebileceğimize inanıyorum . Kadınlar klübü ailesi cuma yarışı ve diyet günlüklerinden ilham alarak daha kısa süreli sonuca odaklı bi yarış yapalım istedim.Hedef tarihimiz ramazan bayramı yani 28 temmuz olsun ve o zamana kadar katılımı eksik etmeden birlikte kilo verelim ve yarısalım bayramda herkes bize ne kadar zayıflamıssın çok güzel görünüyorsun desin. Var mısınız?

Yarışımız 28 Nisan Pazartesi- 28 temmuz pazartesi tarihleri arasında 14 hafta olacak
Her pazartesi tartı günümüz

Eğer yanıma bir kaç arkadas bulabilirsem ben 14 hafta boyunca yarısmaya hazırım. Hedef çok ulaşılabilir haftada 1 kilo versek 14 kilo arkadaslar yaa bayrama 15 kilo eksik girsek güzel bir elbise alsak çifte bayram yapsak mükemmel olmaz mı ?Benimle yarışmak isteyen olursa pazartesine kadar buraya cevap yazmanız yeterli

Not 1 : Katılım olması için dua ediyorum olmazsa konuyu kapatırız :18::18::18:
Not 2: Buralar hep tablo dolacak söz

Merhaba,

Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)

Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Günlükleri" alt forumuna taşıyorum.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

valla canım biz burda uzun süreli diyet lafını duymak istemeyiz pek :)
bir de ramazana kadar yapsan katılım olma ihtimali daha fazla olur bence, oruç tutanlar falan katılmak istemezler haliyle.
genelde insanlar hazirana kadar kilo verme derdinde şu an. biraz daha bekleyip, kendin yazmaya başlarsın ilerde mutlaka katılan olur, ya da başka bir diyet grubuna katılabilirsin.
kolay gelsin.

Benide Aranıza alırmısınız ben yeni üye oldum umarım doğru yere yazıyorum dur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…