Bayram ziyareti

GULRENGI

İsmail♥Gülcan
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
199
148
Oncelikle herkese iyi Bayramlar
Sozluyum, sozlum su an askerde .. Sozlumun ailesinin evine (davet edilerek) yaklasik 6-7 defa gitmisimdir bayramlar, yemek, dogum gunleri vs
Sozlumun abisi nisanli, asil konuma geliyorum.. bu bayram sozlumun abisinin nisanlisini davet etmisler bugun el opmeye gidiyor veya gitti bilemiyorum hem yemek hem ziyaret iste.. ama bana buyur kizim Ismail yok ama sende gel diyen olmadi..
Bayramlarini kutlamak icin aradim bugun, kayinpederim kem kum etti iste Ismailde olsa sende gelirdin vs diye
Arkadaslar cok kirildim, haksizmiyim?
Tamam belki gercektende gitmezdim Ismail yok diye ama en azindan bir davet etmeleri sende buyur gel imkanin varsa demeleri gerekmezmiydi?
Sozlumde askerde ona birsey belli etmek istemiyorum zaten ailesine toz kondurmaz bir bahane bulup orter ustunu sen abartiyosun der falan ama yinede gercekten haksizmiyim, ben olsam boyle yapmazdim

Kuşum gitmesen ne olacak ki ? Şimdiden başlama bence kıskanmaya. Sen nişanlanınca seni de davet ederler işte. Aramışsın kutlaşmışsınız iyi olmuş , bu kadar mı sevdirdiler kendilerini anlamadım ki ? Niye takıyorsun bu kadar kafana yani , sözlüm derken aileler arasında takılan bi yüzük yok kendi aranızda var değil mi ? Bu kadar samimiyeti kafi buluyorlar demek ki. Zorla ben de gelicem işte yaaaaaağğğ bana neeeeğğ demek yersiz olmaz mı ? Sen üstüne düşeni yapmışsın aramışsın takılma bu kadar derim. Bu arada konun aklıma şunu getirdi :KK14:

Belki de sevgiliniz yokken rahat edemeyeceğinizi düşünmüşlerdir. Nitekim muhtemelen rahat edemeyecektiniz de; sevgilinizin ağabeyini nişanlısıyla görüp "Keşke sevgilim de burada olsaydı" diye hüzünlenecektiniz. Tek başınıza sıkılmaz mısınız hem?

Kuşum gitmesen ne olacak ki ? Şimdiden başlama bence kıskanmaya. Sen nişanlanınca seni de davet ederler işte. Aramışsın kutlaşmışsınız iyi olmuş , bu kadar mı sevdirdiler kendilerini anlamadım ki ? Niye takıyorsun bu kadar kafana yani , sözlüm derken aileler arasında takılan bi yüzük yok kendi aranızda var değil mi ? Bu kadar samimiyeti kafi buluyorlar demek ki. Zorla ben de gelicem işte yaaaaaağğğ bana neeeeğğ demek yersiz olmaz mı ? Sen üstüne düşeni yapmışsın aramışsın takılma bu kadar derim. Bu arada konun aklıma şunu getirdi :KK14:

videoyu bilmiyorum izlemedimde
hic bayilmiyorum ama bu bir hatir, cok isteyerek degil zorla bile gitmemde o ayri iste mesele o degil
sozde basbaya soz yani hani ilk kiz istemeye geliniyor sonrada aileler arasinda soz olup soz yuzugu takiliyor oyle canim
zaten baska turlu defalarca gitme durumum olmazdi
sen sanirim ne demek istedigimi anlamadin veya ben anlatamadim :)

Belki de sevgiliniz yokken rahat edemeyeceğinizi düşünmüşlerdir. Nitekim muhtemelen rahat edemeyecektiniz de; sevgilinizin ağabeyini nişanlısıyla görüp "Keşke sevgilim de burada olsaydı" diye hüzünlenecektiniz. Tek başınıza sıkılmaz mısınız hem?

Belirttigim gibi gitmek istedigimden degil ama bu bir hatir beni ayirdilar resmen ayip ettiler bence bu yuzden alindim
ben rahat edemem diye degilde, kendileri rahat edemezler diye cagirmadilar bence :)

Ben yerinizde olsam aramak yerime gider ellerini öper onları utandırırdım. Siz ailede sadece sözlünüz var diye değil o aile giren bir birey olarak değer görmelisiniz.

videoyu bilmiyorum izlemedimde
hic bayilmiyorum ama bu bir hatir, cok isteyerek degil zorla bile gitmemde o ayri iste mesele o degil
sozde basbaya soz yani hani ilk kiz istemeye geliniyor sonrada aileler arasinda soz olup soz yuzugu takiliyor oyle canim
zaten baska turlu defalarca gitme durumum olmazdi
sen sanirim ne demek istedigimi anlamadin veya ben anlatamadim :)

söz aileler karışmadan , sevgililerin arasında takılan yüzük diye biliyordum ben ama ?
sizinkine aile arasında takıldıysa yüzük nişan olmuyor mu yani ? ben mi yanlış biliyorum biri beni bi aydınlatsın lütfen :KK58:

söz aileler karışmadan , sevgililerin arasında takılan yüzük diye biliyordum ben ama ?
sizinkine aile arasında takıldıysa yüzük nişan olmuyor mu yani ? ben mi yanlış biliyorum biri beni bi aydınlatsın lütfen :KK58:
bizde
ilk tanismaya
ikinci gun istemeye
sonrasindaki hafta soz kesmeye geliniyor, nisan gibi ama nisan degil
ondan sonra cift nezaman isterse nisan yapiliyor biz ilk ucunu atlattik

bizde
ilk tanismaya
ikinci gun istemeye
sonrasindaki hafta soz kesmeye geliniyor, nisan gibi ama nisan degil
ondan sonra cift nezaman isterse nisan yapiliyor biz ilk ucunu atlattik

Ben anlamadım , nişan olması için ne yapılması gerekiyor adının yani ? Altın mı takacaklar altın takılınca mı nişan olacak adı

Ben anlamadım , nişan olması için ne yapılması gerekiyor adının yani ? Altın mı takacaklar altın takılınca mı nişan olacak adı

valla ben secmedim, eskiden beri bu boyleymis eskilerin yaptigi gibi devam ettiriyoruz iste aileler ne derse.. sorunun cevabini bende bilemiyorum yani

X