- Konu Sahibi kararsizkararli
-
Kızlar, evlendiğinizde ilk bayram ziyaretleriniz nasıl oldu? Benim ailem eşimle oturduğumuz şehirde, eşimin ailesi başka şehirde..Akrabalarımız ise başka şehirde:) Bizde anlaşamıyoruz, sadece bakarız diyor, ayarlarız. İlk 2 gün eşimin ailesinde geçirecekmişizde, zaten bayram 3 gün...Siz nasıl orta yolu buldunuz? Eşim diyor ki, sen böyle şeyleri sorun ediyorsun, bunalıyorum. İyi de bu önemli bir durum...İlk bayram için onun dediğini yapsam mı? Yaparsam her bayram alışkanlık haline getirir mi? Dediğim gibi siz nasıl orta yolu buldunuz?
Kızlar, evlendiğinizde ilk bayram ziyaretleriniz nasıl oldu? Benim ailem eşimle oturduğumuz şehirde, eşimin ailesi başka şehirde..Akrabalarımız ise başka şehirde:) Bizde anlaşamıyoruz, sadece bakarız diyor, ayarlarız. İlk 2 gün eşimin ailesinde geçirecekmişizde, zaten bayram 3 gün...Siz nasıl orta yolu buldunuz? Eşim diyor ki, sen böyle şeyleri sorun ediyorsun, bunalıyorum. İyi de bu önemli bir durum...İlk bayram için onun dediğini yapsam mı? Yaparsam her bayram alışkanlık haline getirir mi? Dediğim gibi siz nasıl orta yolu buldunuz?
ailenle aynı şehirde yaşıyorsunuz,eşin haklı bence
İlk bayramımız olduğu için, erkek tarafının bütün akrabalarına gidilirmiş. Bende 1.gün orada kalalım, 2.gün benim annemlere gidelim dedim. Hiç kendi akrabalarımı bile katmadım. 3. günde biz vakit geçirelim. Bu bile tartışma nedeni oldu, sen kendini düşünüyorsun dedi. 3.gün birlikte geçiririz dediğim için...1 günde ailesinin akrabalarını bitiremezmişiz, herşeyi sıkıştırıyormuşum falan filan...Böyle basit konularda bile orta yolu bulamıyoruz. Yine inatçılık yapıyor..Bu arada biz henüz 2 aylık evliyiz...
Ailemi her zaman görürüm diye mi? Onların bulunduğu şehirde uzak değil ki, bizde onlara 2 haftada bir gidiyoruz ve çok yoruluyorum bu yüzden..Çok uzakta olsalar aylarca görmemiş olsa haklı olurda, bilmiyorum işte...Hep sıkıntılı oluyor karar aşamalarımız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?