- 1 Haziran 2017
- 53
- 20
- 3
- Konu Sahibi Gelyarimol
-
Eşim nöbetçi bayramın ilk günü hiç kimsem yok yanımda evde yalnız gecireceğim ben bayram ne onu unuttumMerhaba arkadaşlar bayram yaklaşıyo ama icimde hic heyecan yok siz nasılsınız ? Bayram temizliğine başladınızmı nasılda imreniyorum mutlu olanlara o kadar çok sorun varki bayrama sevinemiyorum bile mutluluk yok içimde yalnızım ( ailem var şükür ama bu farklı yalnızlık duygusu )bayramda varmı benim gibi bayramı yalnız ve mutsuz geçiricek ( insallah mutlu olursunuz tabi o ayrı konu )
Merhaba arkadaşlar bayram yaklaşıyo ama icimde hic heyecan yok siz nasılsınız ? Bayram temizliğine başladınızmı nasılda imreniyorum mutlu olanlara o kadar çok sorun varki bayrama sevinemiyorum bile mutluluk yok içimde yalnızım ( ailem var şükür ama bu farklı yalnızlık duygusu )bayramda varmı benim gibi bayramı yalnız ve mutsuz geçiricek ( insallah mutlu olursunuz tabi o ayrı konu )
Merhaba arkadaşlar bayram yaklaşıyo ama icimde hic heyecan yok siz nasılsınız ? Bayram temizliğine başladınızmı nasılda imreniyorum mutlu olanlara o kadar çok sorun varki bayrama sevinemiyorum bile mutluluk yok içimde yalnızım ( ailem var şükür ama bu farklı yalnızlık duygusu )bayramda varmı benim gibi bayramı yalnız ve mutsuz geçiricek ( insallah mutlu olursunuz tabi o ayrı konu )
Offff fazlasiyla hemde.su sendeki rahatliktan biraz da bana versen kesketatıle gıdıyorum
Eve kadın gelıyor aslında ama ramazanda gelemıcem dedı.
Velhasıl 2 haftadır ev temızlenmedı, bu haftada temızlenmıcek hatta bayramdada .
Sanırım tembel ve rahatım
boyle gunleri oldu bitti sevmem bayram yilbasi sevgililer gunu niyedir bilmiyorum herkesin yuzunde yapmacik bir gulumseme yapmacik bir mutluluk var gibi gelir bana durumlar farkli sizinle ama bende de heyecan yok yanliz degilsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?