Bayram :(

Gelyarimol

Be quiet..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
53
20
3
Merhaba arkadaşlar bayram yaklaşıyo ama icimde hic heyecan yok siz nasılsınız ? Bayram temizliğine başladınızmı nasılda imreniyorum mutlu olanlara o kadar çok sorun varki bayrama sevinemiyorum bile mutluluk yok içimde yalnızım ( ailem var şükür ama bu farklı yalnızlık duygusu )bayramda varmı benim gibi bayramı yalnız ve mutsuz geçiricek ( insallah mutlu olursunuz tabi o ayrı konu )

Eşim nöbetçi bayramın ilk günü hiç kimsem yok yanımda evde yalnız gecireceğim ben bayram ne onu unuttum

Başlığı görünce dedim yine bir bayram kavgasıdır başlamış,
önce senin ailene sonra benim aileme, yada tatile gideceği surat yapıyorlar, yada benim memleketimde bilmem kaç gün kocamın memleketinde şu kadar kaldık ve geçmişe yönelik dökülen içte kalan bütün bayram kavgaları :)
O yüzden boşverin, tadını çıkarmaya bakın. Tembelliğinizi atıp sevdiğiniz seyleri yapın. Kendiniz için güzel bayram hatırası biriktirmiş olursunuz :)

düne kadar iyi bir bayram geçireceğimi umuyordum ama dün akşam eşimin verdiği bir haberle alt üst oldum diyebilirim. 5 yıllık evliyim ve düğünümden beri görmediğim bir görümcem var. birbirimizden hiç hazzetmiyoruz ama geçen zamanın onun bakış açısını değiştirdiğini söylüyor eşim. benim duygularımda değişen bir şey yok. evlilik aşamasında bir çok sorun yaşamama sebep oldu. eşimden 2 yaş küçük benle aynı yaşta ve her anlamda rahat biri. kv ile farklı şehirdeyiz bahsettiğim görümcem de başka bir şehirde. bayramda kv min olduğu şehre gidecektik 2 hafta kadar kalacaktık. dün öğrendim ki görümcemde bayramda kv me gelecekmiş. görmeye bile tahammül edemezken onca gün aynı evde ne yapacağımı bilmiyorum

Aileniz yanınızdaysa neden mutsuzsunuz yani sizi mutsuz ve yalnız hissettiren nedir anlamadım. Aileyle bayram kahvaltıları yapılır el öpülür birileri gelir, birilerine gidilir ailelerin toplanması için vesiledir başlı başına güzeldir bana göre ve kıymetinin bilinmesi lazım büyükler gidince çok aranıyor o günler çünkü. Eskisi gibi sevinçli coşkulu bayramlar zaten yok ama o bayramlar yaşatılabilir ben bayramı bayram gibi yaşamayı sevenlerdenim ama ailemle olursam bu bayram kısa ve gidemicem aileme kayınpederle geçireceğiz işte.

Aile büyükleri öldüğünden beri pek bayram havası olmuyor bizim evde
Eşimle bazı gelenekleri yaşatmaya çalışıyoruz , arefe günü mezarlığa gideriz, o sabah namaza gider, ben kahvaltı hazırlarım, bayramlaşırız, ilk gün kardeşlerimizden gelen olursa ağırlarız, çocuklar için eski usul mendiller hazırlarız ama tat dersen yok. Babam olmadığı için çocukluktan beri zaten bayramlarım hep hüzünlüydü, şimdi annem ve anneannem de öldüler, eşiminde anne babası rahmetli o yüzden pek hoş geçmiyor ama mübarek günlerdir yaşatmaya çalışıyoruz işte

ben yurt disindayim esimin gorevi geregi, hatta bayramda da esim baska bir ulkeye konferansa gidecek. yapayalniz olacagim tam manasiyla :)

gidip cok uzun zamandir almak istedigim kemeri alarak kendimi mutlu etmeyi planliyorum, kendinizi motive edin. kalabaliklarla mutluluk olmuyor.

Hic sevmem bayramlari
Sadece esimin teyzesine ve kendi anneme giderim zaten. Gerisi tatil benim icin. Kapi kapi bayram gezmesi, gidilen evlerdeki motor yagi kivamindaki yagla yapilmis kalin kalin ev baklavalari, kimbilir kacinci kalite alinmis bayram cikolatalarindan hoslanmam, aklima cocuklugumdaki gicik babaanne ziyaretleri gelir. Midem bulanir.

tatıle gıdıyorum
Eve kadın gelıyor aslında ama ramazanda gelemıcem dedı.
Velhasıl 2 haftadır ev temızlenmedı, bu haftada temızlenmıcek hatta bayramdada .
Sanırım tembel ve rahatım
Offff fazlasiyla hemde.su sendeki rahatliktan biraz da bana versen keske

Bayramın ertesi günü 40. Haftam bitiyor, o zamanlar doğacağını düşünüyorum oğlumun. O yüzden bayramda evdeyiz. İlk defa bir bayramı evimde geçireceğim 4 yıldır. Aramız limoni oldupu için eşimin ailesi de gelmez diyr düşünüyorum ki zaten istemiyorum, o da bunu biliyor. Her ne kadar eşim ailesi ile bayram geçiremeyecek olsa da ben halimden memnunum.

boyle gunleri oldu bitti sevmem bayram yilbasi sevgililer gunu niyedir bilmiyorum herkesin yuzunde yapmacik bir gulumseme yapmacik bir mutluluk var gibi gelir bana durumlar farkli sizinle ama bende de heyecan yok yanliz degilsiniz :)

çok şükür ki yalnız değilim bende sevemiyorum bayramları herkes zorunlu birbirini arıyor sahte gülücükler ziyaretler sevemiyorum

Ben de bayramlari sevmem sadece is yok diye seviniyorum, hicbir zaman temizlik yapmadim bayrama ozel , bizim evde normalde hayat nasilsa bayramda da oyle devam eder
Sadece annemlere gideriz bayramlasmaya onun disinda tatil modu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…