Allah yardimciniz olsun zor bir durum annenizde kaldiginiz gunun sayilmasi. Aslinda kiymetinizi bilmeleri lazim ben o kadar gelin biliyorum ki kayinvalidesinin evine ugramayan. Biraz anlayisli olmalari lazim kendi kizlarida var sonucta. Gidin orada kalin zamani gelince kendi annenize gidin soylenenlerede kulak asmamaya çalışın soyleyip soyleyip dursunlar. Esiniz birsey derse bilmiyorum kiziniz var mi ama bak seninde kizin var yarin birgun boyle duruma dusmesini istermisin deyin.
babamda gencliginde sizin esiniz gibiymis annem rahat oturamazmis babasinin evinde hemen surat yaparmis babam. Bana cok duskundur babam. Simdi nereye gitse beni yaninda goturmek istiyor ne olmus canim kocasi basinin caresine baksin diyormus anneme. Annemde lafi vurmus hemen sen beni gonderiyormuydun babamlara diye.ki benim esim gitmeme hicbir sey demez.
Sizde oradan vurmaya calisin bi belki etkili olur.[/QU
Canım gitmeye gidecem de hatta iki gecede kalırım sırf eşim için bana yeterince değer vermese bile ama sorun bir gün iki gün değil sorun her defasında aynı problemi yaşamam.Nezaman bizi kabullenecekler, ne zaman bir aile olduğumuzu kabul edip saygı duyacaklar, ne zaman benim düşüncelerimi ve ihtiyaçlarımı önemseyecekler bunuda çok merak ediyorum.bunun için kızım olup evlenme çağına gelince eşimin anlamasını istemiyorum canım