Bayrama gidiş meselesi ?

Ya canım bu çok güzel bir plan eşim de ilerde böyle yaparız diyo ama işte ilk bayramlar olunca insanlar bekliyo sanırım
Bizim de ikinci bayramlar beybi..:KK31:
Hatta abartıp da 2014 senesinde Ramazan bayramının birinci gecesi nişan,Kurban bayramının birinci gecesi düğün yapan komik bir çiftiz biz!:KK73:
Herşey sırf bizim istediğimiz gibi olacak diye dayattık, düşün! :KK37:
Bize de herkese de hep mutlu bayramlar olsun inşallah... :KK36:

Bizim de ikinci bayramlar beybi..:KK31:
Hatta abartıp da 2014 senesinde Ramazan bayramının birinci gecesi nişan,Kurban bayramının birinci gecesi düğün yapan komik bir çiftiz biz!:KK73:
Herşey sırf bizim istediğimiz gibi olacak diye dayattık, düşün! :KK37:
Bize de herkese de hep mutlu bayramlar olsun inşallah... :KK36:
Çok iyiymiş keske böyle resti çekebilen bir çift olsak... İyi bayramlar :super:

İnsan evlenince anlıyo bayramın nedemek olduğunu.

Hadi ilk bayram erkek tarafıyla geçirelim dedik 4 bayramı ful onlarla geçirmiş olduk

Kendi ailene git eşin de istiyosa kendi ailesine gitsin.
Zaten hergün birliktesiniz bayramda ayrı kalsanız biley olmaz

Kızlar ben manisalıyım esim de Diyarbakırlı. Erzurumda yaşıyoruz. Yeni evlendik ilk bayramımız. Aslında iki ay önce manisaya el öpmeye gittik annemlere. Bu yüzden bu bayram full Diyarbakırda kurbanda da full manisada olalım diye konustuk. Çünkü her iki tarafa da gidince tatil çok bölünüyor çok yorucu yolculuk. Şimdi annemle konustum çalışma yeri bayram tatilini birkac gün uzatmış ve anneannem de teyzelerimle falan birlikte bi piknik yerinde bi hayvan keser yer eğleniriz diye plan yapmış. Tüm sülale yiyip icip eglenecekler. Annem de ısrarla siz de gelin diyor. Ama ben iki gün için gitmek yorucu olur diye ve uçak biletleri acayip pahalı pek istemiyorum gitmek. Tam tersi yapsak yani ramazanda full manisa kurbanda full Diyarbakır yapsak bu sefer de ilk bayram oldugu için eşimin babası annesi abileri laf söylüyor evlendin bizi hemen unuttun diye. Ayrıca köyde yapacak işler varmış Babası oglum gel ramazan bayramindan sonra yapalım diyo. Yani ramazan tatilinde Diyarbakıra gitmezsek ailesi laf edecek. E benim annemler de bekliyo tek çocuğum çünkü. Her iki tarafa da gitsek bu sefer öbür bayram yine her iki tarafa da gitmek zorunda kalıyoruz. Öf ya çok sıkıldım bi fikri olan var mı bu konuda? :KK1:

Hayvan kesmek ne yaw? Normalde bu kadar takılmam ama nedense bu tabir içimi acıttı. Demeyin öyle.

Sıra eşinizin tarafında belli ki. Planınızı bozmayın, kurban bayramında ailenize gidersiniz.

Kızlar ben manisalıyım esim de Diyarbakırlı. Erzurumda yaşıyoruz. Yeni evlendik ilk bayramımız. Aslında iki ay önce manisaya el öpmeye gittik annemlere. Bu yüzden bu bayram full Diyarbakırda kurbanda da full manisada olalım diye konustuk. Çünkü her iki tarafa da gidince tatil çok bölünüyor çok yorucu yolculuk. Şimdi annemle konustum çalışma yeri bayram tatilini birkac gün uzatmış ve anneannem de teyzelerimle falan birlikte bi piknik yerinde bi hayvan keser yer eğleniriz diye plan yapmış. Tüm sülale yiyip icip eglenecekler. Annem de ısrarla siz de gelin diyor. Ama ben iki gün için gitmek yorucu olur diye ve uçak biletleri acayip pahalı pek istemiyorum gitmek. Tam tersi yapsak yani ramazanda full manisa kurbanda full Diyarbakır yapsak bu sefer de ilk bayram oldugu için eşimin babası annesi abileri laf söylüyor evlendin bizi hemen unuttun diye. Ayrıca köyde yapacak işler varmış Babası oglum gel ramazan bayramindan sonra yapalım diyo. Yani ramazan tatilinde Diyarbakıra gitmezsek ailesi laf edecek. E benim annemler de bekliyo tek çocuğum çünkü. Her iki tarafa da gitsek bu sefer öbür bayram yine her iki tarafa da gitmek zorunda kalıyoruz. Öf ya çok sıkıldım bi fikri olan var mı bu konuda? :KK1:

planınız gayet mantıklı. zaten 2 ay once aılenızın yanına gıtmıssınız...o zaman esının aılesının yanına gıdersınız once. daha sonra kurban bayramdada sıze gıdersiniz... yalnız kurbanda gelmeyecegınızı planlarınızı şimdiden esınızın aılesıne soyleyın..bilsinler...o gun geldiğinde nıye bıze gelmiyorsunuz muhabbetı olmasın

Planınızı bozmayın benceede.

İnsan evlenince anlıyo bayramın nedemek olduğunu.

Hadi ilk bayram erkek tarafıyla geçirelim dedik 4 bayramı ful onlarla geçirmiş olduk

Kendi ailene git eşin de istiyosa kendi ailesine gitsin.
Zaten hergün birliktesiniz bayramda ayrı kalsanız biley olmaz
Yok tek gitmek ben istemem. Ayrıca bizde öyle bisey olmaz diye düşünüyorum. Kocam çok aile sözü dinleyen biri değil şükür ki.

Hayvan kesmek ne yaw? Normalde bu kadar takılmam ama nedense bu tabir içimi acıttı. Demeyin öyle.

Sıra eşinizin tarafında belli ki. Planınızı bozmayın, kurban bayramında ailenize gidersiniz.
Ağız alışkanlığı kusura bakmayın. Hani piknik cızbız ızgara vb kastettim.

eşinin babası baramdan sonra işleri yapalım dediğine göre, uzun süremi orda kalcaksınız. öyleyse eşinle bi gidin yine diyarbakıra, sonra eşini bırak manisaya git aklın kalmamış olur. pikniğe yetişirsin olmazmı öyle. ama yen evlisiniz ayrılmak istemezsiniz

Back
X