• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl kısmetimi açabilirim

Herkes hayatında bir kere de olsun biri için üzülmüştür.Bu saf salak olduğumuz anlamına gelmiyor duygularımız var.Size tecrübe olmuş daha yavaş güvenir kalbinizi geç açarsınız
evet ben olmayışına üzülmüyorum ama bana çizdiği profil berbattı ona rağmen konuştum ama başkasına cenneti yaşatıyor sanırım fazla ikiyüzlüce,ben de dersimi aldım

Siz mezun olunca diyet için size gelen danışan evliyse ona da şey dersiniz. Aman nasılsa evlisin boşver, kiloyu sal? Ya da bekarsa aman boşver önce koca bul kilo ne ki? Hayattaki en önemli şey evli olmak ya da evlenebilme yetisi... Bu yazış tarzınız direk avını bekleyen aslan ya da daha açık tabirle koca meraklısı gibi duruyor. Çok itici, eğer auranız da böyleyse zor bulursunuz birini. Rainy diye üye var onun mesajlarından çıkarım yapabilirsiniz.

Size sunulmayan şeylerin başkasına sunulması normal bir durum, sizin eksikliğiniz değil. Kendinizi suçlayıp acındırınca gökten beyaz atlı prens inmeyecek. Saçını makyajını yap biraz sosyalleş zaten memlekette erkek kıtlığı yok. Sana kendini adayan birini bulana kadar oyna devam.

sevmek sevilmek istiyorum desen ok ama sen direkt evlilikle bozmussun kafayi. yastan da bagimsiz soyluyorum bunu sevdigin insanla evlenmeyi dusunursun , evlenmeyi dusundugun insani sevmezsin evliligi sonuc degil amac yaparsan yagmurdan kacarken doluya tutunur hesabi karsindaki tum red flagleri gormezden gelir bok yoluna gidersin

Bereket icin hayır yapmak şart. Sokakta çok sayıda aç susuz hayvan var onlara mama ver konu sahibesi başlarını okşa bak nasıl huzura kavuşacaksın💗💗💗
yaparım kısmetim açılırsa eğer sürekli yaparım
Sen sürekli aynı şeyleri konuşmaya devam edeceksin herhalde kolay gelsin bye
allah eşine sabır versin senin de hatta çocuğuna da yazık senin gibi anası var iletişim kurmayı bilmiyorsun

yaparım kısmetim açılırsa eğer sürekli yaparım

allah eşine sabır versin senin de hatta çocuğuna da yazık senin gibi anası var iletişim kurmayı bilmiyorsun
Amin.Sana da Allah sabır versin bu kafayla yine bulursun saçma sapan aşık olacağın birini uzun süre onu da konuşursun ne yapmış ne etmiş.Bu böyle gider.Hayat sana zor bacım.Küçüksün de diyemicem senin yaşlarda aklı başında bir insandım çok şükür

Back
X