• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl kısmetimi açabilirim

ama çevremde boş beleş kızlar daha çok seviliyor ben hiç donanımlı bir kadının sevildiğini görmedim

Dunyanin en başarili kadinlari yaz enter yap sirayla farkli alanlarda bak bakalim kaç tanesi yalniz. 😄 Bir cogu evli, kimisinin cocugu varkimisinin sevgilisi partneri var ya da gecmiste olmustur bir cogunun
Daha okulunu bitirmemissin 20 yasinda ne ara donanimlandin kendini ayirdin. ☺️

Biri iki senelik okudugu bolumle donanimdan erkekler kendine yaklaşamiyo sanir sizde iki oldunuz ama bi okul bitseydi 😄😄

Dunyanin en başarili kadinlari yaz enter yap sirayla farkli alanlarda bak bakalim kaç tanesi yalniz. 😄 Bir cogu evli, kimisinin cocugu varkimisinin sevgilisi partneri var ya da gecmiste olmustur bir cogunun

Biri iki senelik okudugu bolumle donanimdan erkekler kendine yaklaşamiyo sanir sizde iki oldunuz ama bi okul bitseydi 😄😄
Mezun olsa konu açacak KPSS'den 80 aldım atanamıyorum diye. Mezun olmamış, 5 kuruş kazanmamış ama sorsan donanımlı. Donanımdan kasıt da içilen kahvenin yanına kalınca bir kitap koyup post atmak olabilir (dostlar alışverişte görsün). Yoksa düğüne gidip kısmet arayan, sahipli "erko" çetelesi tutan donanımlı kadın çok yoktur.

biticek ama ben de biticem

mutluluğu evlilikte arıyorsan, çok yanlış yerlere bakıyorsun. evlenerek daha mutsuz olursun. kendi benliğinin farkına var, kendini sev, bir iş edin, para kazan, ev/araba al, tatile git, .... yaşa hayatı. evlenenin aklına şaşarım.
Kendimin farkındayım ve kendimi seviyorum, işim var, param var, ev ve arabamız da var, tatile gidiyoruz, çok şükür hepsine. Bu arada evliyim :KK53: Tavsiyeler güzel fakat son cümleniz garip. Evlenen herkes mutsuz, hayatsız, asosyal olmuyor. Bekarlığın da evliliğin de güzelliği koşullara göre değişir.

mutluluğu evlilikte arıyorsan, çok yanlış yerlere bakıyorsun. evlenerek daha mutsuz olursun. kendi benliğinin farkına var, kendini sev, bir iş edin, para kazan, ev/araba al, tatile git, .... yaşa hayatı. evlenenin aklına şaşarım.
Yooo evli olunca da mutlu olunuyor her evli mutsuz değil kötü evlilik mutsuz eder sadece 20 yaşında biri bunu dert etmemeli

Neymiş o kolay olan meslek merak ettim?Kendini birine sevdirmek mi?Kendini birine sevdirmek diye bir şey yok seni olduğun gibi seven sever sevmeyen de sevmez bu kadar basit.
yani benim için kolay kariyer yapmak ama birinin beni sevmesi daha zor çünkü ben zamanında birini çok sevdim o benim duygularımla oynadı şu an o kıza cenneti yaşatıyor haliyle bende de sevilmeme korkusu başladı

Back
X