- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
Suanki kilom :70
Hedef kilom :60
Boy: 68
Hazal
Tamam not ettim. Diğer kızlar da yazdığında açacağım başlığı. Öğünlerimizi, sporlarımızı, her 3-4 kiloda bir fotomuzu bile paylaşırız. Çok güzel olacakk:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suanki kilom :70
Hedef kilom :60
Boy: 68
Hazal
Tamam not ettim. Diğer kızlar da yazdığında açacağım başlığı. Öğünlerimizi, sporlarımızı, her 3-4 kiloda bir fotomuzu bile paylaşırız. Çok güzel olacakk:)
İnşallah ya diğerleride yazsa açsak heycanlandım yarın başlayalım heycanlandım![]()
Şuanki kilom 73 az önce tartıldım
hedef kilom 58
boyum 1.77
hilal
Arkadaslar obez bile olsanız kahvaltılarınızı çok iyi yapın eğer sağlam olmayan bir kahvaltı yapmazsanız diğer öğünlerde gereğinden fazla yersiniz kahvaltı sizi tok tutar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
20 yaşındayım. Üniversite öğrencisiyim. Genelde yurtta kalanlar kilo veremediğinden şikayetçidir ama ben yurtta kaldığım süre içinde verdim ve benim için düşündüğümden çok daha kolay oldu :)
Öncelikle kilo vermeden önceki beslenme düzenimden bahsedeyim de nasıl bu kadar hızlı verdiğimi anlayın:)
Ben hiç su içmezdim. Su benim için 3-4 günde bir akla gelirse bir bardak içeyim bari denilen bir içecekti.
Çikolata vazgeçilmezimdi tabi ki :) Günde 3-4 tane yerdim hem de yanına latteyle.
Ekmeği çok aramazdım ama tuz ve şekeri çok bol tüketirdim.
Yediğim saate de hiç dikkat etmezdim. Eğer acıktıysam gecenin 12 sinde bile yurda pizza söylerdim.
Sonunda bir gece 3 gibi kızlarla acıktık yine. Makarna yapalım dedik. Bol yağlı bol salçalı. Hemen ocağın yanındaki tartı gözüme ilişti. Tartıldım. O an kendime neler yaptığımı anladım çünkü 89.9 çıkmıştım.
1 hafta sonra ara tatile girdik ve ben hemen araştırmalara koyuldum. Ara öğün nedir, ne yenir, kalori hesabı nasıl yapılır, spordan önce ve sonra ne yenir vs. Annem ve sevgilim hehe diyip geçtiler her zamanki girişimlerimden sandılar.
Yurda döndüğümde mart ayının sonlarına doğru başladım.
Her gün 1 - 1 buçuk saat yürüyüşümü kesinlikle yaptım. Yürüyüşlerden yarım saat önce yeşilçay içtim çünkü kalori yakımını hızlandırıyormuş.
Yürüyüşlerden sonra yaklaşık 40 dk hiçbir şey yemedim bir tek su içtim.
Ekmeği normalde de aramazdım ama hiç yememek olmaz diye sabah kahvaltılarında 2 dilim yedim ( kepek veya tam buğday)
İlk zamanlardaki hırsımdan dolayı çikolatayı adet dönemlerimde bile yemedim yaklaşık 2 buçuk ay. Ama daha sonra 2 haftada bir kere yemeye başladım. Çikolata veya dondurma yediğim günler akşam yemeğinde sadece bir çorba içip kalktım.
Suyu 2 buçuk litre içtim her gün. Alışkanlık haline getirebildim sonunda.
Pilavı makarnayı tamamen çıkardım. Haftada bir 1-2 kaşık yedim arasıra.
Ara öğünlerimi hiç aksatmadım. Çantamda taşıdım. Saatini hiç geçirmedim.
Akşam 6 dan sonra yemeyi kestim. Yemekhanede pilav makarna varsa almadım. Bir tek çorba ve yemekten yarım porsiyon yedim. Ekmek kullanmadım öğlen ve akşam.
Sabah uyandığımda kahvaltıdan 15 dk önce kayısımı ve ılık suyumu içtim.
Ve en çok kiloyu ilk ay verdim.
Ben dayanamayıp her sabah tartılıyodum ama kalori hesabı yaptığım için her sabah 100-200 gram azalmış oluyordu zaten. Rakamların düştüğünü gürdükçe heveslendim ve Ramazanda'da çok kaçırmadım ipin ucunu. 2 kilo verdim. ve gördüğüm son rakam 67:)
Aslında başarı öykümü 55 'e düşünce yazacaktım ama şimdiden paylaşayım yurda çıkacak olanlar da faydalanır belki:)
Süpersin canim. Insllh bende senin gibi olurum. Yaklasik 10 aydır burda kilo vermeye calistim. 7 kilo verdim. Ama hepsini aldim. Dietten sıkıldım. Ama artik baslamaliyim. Basari oykunu cok begendim. Bende katilmak istiyorum.
Yeni actiginiz sayfaya yazayim.
gunaydın kızlar napıyorsunuz başka taraftanmı devam edıyoruz anlamadım. benım kılom 79 hedefım 60 boy 1,65 ıkı gundur çok ıyı gıdıyor hafiflemiş gibi hissediyorum kendımı tıka basa yemedıgım ıcın seviyorum sızııııı
dun akşam koca bi 1 tabak çorbaa 2 koca kase cacık yedım
sabah 2 buyuk bardak su
yarım saat sonra yarım dılım ekmek (tam bugday yada kepek olmadıgı ıcın yarım yedımm malesef )
1 yumurta peynır yarım domates pul biber (hızlansın metebolımam)
şimdi bir adet mısır patlagı yıcem
O kadar ciddi mi durum. Neler yiyosun ki
Ciddi tabi engelliyemiyorum ve zaten gercekten uyur gezerim kendimde olsam zaten yemem ... bu aralar baklava su vs ama engellemem lazm birsey yapmam gerek
odamı kıtlıyorum gecelerı uyurken alıskanlık anahtarı saklamayı dusunuyorum
Alla alla çok yuksek boyuttaymıs sen yasak koydukca dahada cok ıstıceksın yemek.... başka bı care lazım nezamana kadar kıtlıceksınkı gceleri acıkmanı engellemek lazım. olmazsa boyle yemek ıstedıgınde gıt su ıc. su ınsanı tıkıo bolbol ıc.
nıye oyle gecelerı gozun donuyo onu bulmak laızm.bende bır ara şeker başlangıcı olmustu. şekerım dusuyomudur nedır uykumdan uyanıyodum elım ayagım tıtrıyodu bı kase çıkoltayı bıtırırdım acayıp bı hıs. olmazsa endokrıne gıt belkı sendede oyle bısey vardır glıfor vermıstı bana
Bende doktora gitmeyi dusunuyiorum ve sekerden supheleniyorum bende :--(
Canım yazdıklarımızı okudun mu? Yeni bir günlük açtık ve hepimiz orada toplandık. Diyet günlükleri bölümünde "yıllardır aldığımızı geri veriyoruz" başlığı altında:)
Simdi okuyabldm canim ekle benide oraya kilom 79 hedef bayrama kadar 60 olmak