Bayrama Kadar 5Kilo!! Diyet arkadaşlarım olmak isteyenleri bekliyorum....

lazkizi34

sudem
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
6.143
9
106
İstanbul
Merhaba kızlar öncelikle sayfama geldiğiniz için teşekkür ederim. Ben 23 yaşındayım 1,53 boyundayım ve 56 kiloyum. ideal kilom 48 ama kurban bayramına kadar 5 kilo versem bile yetecek bana. Boyum kısa olduğu için yanaklarım tombul, göbeğim var kalçalarım büyük ve gıdım var :5: evetttttt varmı benimle birlikte diyet yapacak arkadaşlar?

Bugün yediklerimle birlikte topiğimi açmış bulunuyorummmmm

sabah;
1 bardak yağsız süt ile 6 kaşık mısır gevreği
1 bardak yeşil çay

ara öğün;
1 bardak yoğurt
yarım nektari

Öğlen;
1 bardak yağsız süt ile 6 kaşık mısır gevreği
yağsız ve tuzsuz bol limonlu salata

şimdilik bu kadar :46:

Merhaba, benim görüşüm bu mısır gevreklerinin diyette kullanılmaması yönünde. Hatta mümkünse hiç kullanılmasın, çünkü dünya üzerinde gdo olmayan mısır kalmadı. Üstelik gdo mısırı inanılmaz bir şeker deposu haline getirdi. Bizim usul kahvaltı yine en iyisi. Değişiklik istersen süt+meyve ya da yoğurt+meyve ile yapabilirsin kahvaltını. Salatana da 1 tatlı kaşığı yağ ilave etmelisin ki içindeki vitaminler vücudumuzda kullanılabilir hale gelsin. A,D,E,K yağda eriyen vitaminler ve bizim için çok önemli. :16:

Merhaba, benim görüşüm bu mısır gevreklerinin diyette kullanılmaması yönünde. Hatta mümkünse hiç kullanılmasın, çünkü dünya üzerinde gdo olmayan mısır kalmadı. Üstelik gdo mısırı inanılmaz bir şeker deposu haline getirdi. Bizim usul kahvaltı yine en iyisi. Değişiklik istersen süt+meyve ya da yoğurt+meyve ile yapabilirsin kahvaltını. Salatana da 1 tatlı kaşığı yağ ilave etmelisin ki içindeki vitaminler vücudumuzda kullanılabilir hale gelsin. A,D,E,K yağda eriyen vitaminler ve bizim için çok önemli. :16:

evet aslında öyle yapıyordum kahvaltımı domates peynir zeytin falan ama sonradan değiştirdim. Şu nesfitler varya onlardan yiyorum.mısır gevreği diyorum ona ama öyle mi bilmiyorum ) Bırakayımmı acaba?

evet aslında öyle yapıyordum kahvaltımı domates peynir zeytin falan ama sonradan değiştirdim. Şu nesfitler varya onlardan yiyorum.mısır gevreği diyorum ona ama öyle mi bilmiyorum ) Bırakayımmı acaba?

Bence bırak. Genlerimizle konuşan gıdaları tüketmeliyiz. Bizim mis gibi peynirlerimiz var, hem de çeşit çeşit. Yaz vakti domates yemek lazım, kışın da dereotu-maydanoz... Ramazandan önce 65 kiloya inmiştim bu şekilde. Sonra sahurda yeyip yatmalarla:)) Bence biraz araştırsan çok güzel listeler var. Hem dengeli, hem de hafifleten...

Back
X