Bayramda Aile Ziyareti Hemi de İki Hafta

Takma kafana canim sende uzak dur elinden geldigince.esinle dolas fln cok durma yanlarinda. Hayirlisiyla huzurla gidip gelirsin ins.

Tatlım Avrupa yakın şöyle Amerika falan dile. Allah gönlüne göre versin. Ben de düşünüyorum ara ara yurtdışında olsak keşke diye. Aslında hiç istemem ama sırf şunlardan uzak olayım diye.
Bende oyle en azindan oraya gelmeye cesaret edemezlerde bizde meslek sikinti yoksa hic durmayiz amin canimm :) esinde annesine duskun sanirim? Bu erkekleri ailesi somursede onlarin gozunde annelerk melekkkkk biz de cadi

Geçen öyle yaptım. Eltimin biri bana kırıldığını söylemiş kocama. Kadına bak bana kırılıyor ama bunu bana değil eşime söylüyor. Fesat n'olucak. Allah'a havale ettim hepsini. Kırılma nedeni de evlerinde soğuk oturmuşum. Acaba ne yapmam gerekiyordu? Dengesizler. Nefret ediyorum artık hepsinden.

Bende oyle en azindan oraya gelmeye cesaret edemezlerde bizde meslek sikinti yoksa hic durmayiz amin canimm :) esinde annesine duskun sanirim? Bu erkekleri ailesi somursede onlarin gozunde annelerk melekkkkk biz de cadi
Bi de şu var eğer gelmeye kalkarlarsa da 1 aydan aşağı gitmezler. Uzak yol ne de olsa.Hayırlısı olsun hakkımızda.

Sadece annesine olsa iyi. Bütün akraba-i taallukat. Eltilerime bile laf söyleyemiyorum. Neymiş abisinin karısıymış. Şerefsizler benim hakkımda atıp tutuyorlar ama.

Sadece annesine olsa iyi. Bütün akraba-i taallukat. Eltilerime bile laf söyleyemiyorum. Neymiş abisinin karısıymış. Şerefsizler benim hakkımda atıp tutuyorlar ama.
Senin isin cidden zormus nasil bas ediyorsun canim ya bu kadarina da pesss seni cekistirip dursunlar esinde sussun oyle sey mi olur ekmeklerine yag suruyor resmen.. hangi sehirdr yasiyorsunuz ? Kv nerede yasiyorc

Senin isin cidden zormus nasil bas ediyorsun canim ya bu kadarina da pesss seni cekistirip dursunlar esinde sussun oyle sey mi olur ekmeklerine yag suruyor resmen.. hangi sehirdr yasiyorsunuz ? Kv nerede yasiyorc
Eşime karşı beni överler, ona meleği oynuyorlar. Şeytanlıkları bana. Brezilya dizisi gibi. Aşk, ihtiras, entrika hepsi bu ailede. Kaynanalar İstanbul'da. Beni boşver.

Canim eşinin ailesi olduklari icin saygida kusur etme ama cok da taviz verme saygili ama mesafeli ol benim nisanlimin abisi ve yengeleri de buna benzer bu kadar olmasa da araba lazim oldu mu bize ver bizi gotur derler bize lazim olunca bulamayiz bazen kimseyi yanimizda kendinizi rahatlatacak bi kitap falan alin yaniniza esiniz islerini hallederken siz onu okursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…