Bayramda akrabalari aramak🤔

35 yasindayim.bosandim.tek yasiyorum.yuksek lisansimi yaptim.isim var yukselme sinavlarina giriyorum.orta duzey yoneticilik yapiyorum. Evlenmeyi dusunmuyorum.
Daha ust konuma gecebilmek icin sinava girdim sonucu bekliyorum.ya benim keyfin yerinde ama insanlarin bana eksikmis gibi hissettirmeleri bana cok garip geliyor.
Yakin bir akrabami aradim
Nasilsin?aaaa tek basina nereye kadar?okuya okuya ne olacaksin ki evlen de yuva kur cocugun olsun.normal isini yap yukseleceksin de nolcak?maasin da cok artmiyo.ilerde yalniz napacaksin?
Ya bayramin mübarek olsun diyecektim ben sadece.sonra liseden sonra evlenip cocuk yapmis kizinin evliligini ovmeler...ya sabir mutlu olsun da ne alaka benim gozum yok istemiyorum🤷‍♀️
Diger bir kuzenimle gorustum
Kendisi de bekar.ailesiyle yasiyo benden buyuk.
Tek basina da napiyosun oturuyosun tabi🤣tatlim sen yillardir oturuyosun demedim.ben bi sey soyleyince kiriliyor insanlar cunku
Hakikaten bunu yapanlar varsa onlara souluyorum.size zarari olmayan insanlarin nasil yasadigi sizi ilgilendirmesin be kardesim.sana ne.bayramini kutlamaya aradim.bi daha arar miyim?sanmiyorum
Arama bence de neden aramadın diye soran olursa da "aa aradım ama görmedin mi telefonunda sorun mu vardı.Operatörler çekmiyor ya "falan diye geçiştirirsin :KK70:Bir de o evli olanların hepsi anlattıkları gibi Mutlu mu sanıyorsun ? Kocaları hizmetçi gibi davranır,aldatır,ilgilenmez ama boşanmaya cesaretleri yoktur.Sen cesur davranıp boşanmışsın bu da onları tahrik ediyor.Kendilerini aslında Mutlu olduklarına inandırma çabaları bunlar takılma

Niye sende karşılık vermiyorsun ... sende onları lafinla Vur milletimiz evlenmeyeni okuyanı çaba göstereni nedense küçümsüyor kendileri birseyi becerememiş kişilerdir genelde ama sorsan çocuk yaptım mutluyum daha ne olsun kafasindadirlar. Evlenmek istemiyorum düşünmüyorum demek zor değil söyle gitsin kimseyi düşünme isterse kirilsinlar. Herkes nazik düşünceli kırmamaya çalışan insanı enayi falan saf zannediyor . Tutma içinde bıktıysan bu konuşmalardan dile getir . Misler gibi paranı kazanıyorsun yükseliyorsun takma kafaya onlar sana okuyor istediğini yapıyor diye içten fesatliyordur bile 😂👌

Ya hu esleri vs ölmesin ölsün bana ne
Yani koca bulmak boburlenilecek bi sey degil bana gore zaten.ya da mukemmel bir dugun?!
Mutlu olun dilerim.
Ya ben topluma uygun olsun diye o cendereye girmek istemiyorum.bak ayaklarimi uzattim film izleyip kahvemi iciyorum.simdi.cocuk olsa es olsa🤷‍♀️ istemiyorum... kimseye sirf pipisi var diye hizmet edemem.bu zihniyette olmayan da cok az yani.erkek olup temizligi vs cok iyi yapan,cocukla anne kadar ilgilenen cok az bu toplumda.kadin helak ediyo kendini.ne gerek var yaslaninca yalniz kalacagim diye.yaslanacak kadar yasayacak miyim o bile belli degilken.

işte yarın bile yaşayıp yaşayamayacagını bilmediğimiz halde eşinin ölümsüz olduğunu düşünen insanlar var maalesef...
herşeyi kontrol altında tuttuklarını sanıyorlar...

Bir daha böyle insanlarla muhabbet ederseniz cevabınızı esirgemeyin tavsiyem... içinizde patlıyor yoksa..

Niye sende karşılık vermiyorsun ... sende onları lafinla Vur milletimiz evlenmeyeni okuyanı çaba göstereni nedense küçümsüyor kendileri birseyi becerememiş kişilerdir genelde ama sorsan çocuk yaptım mutluyum daha ne olsun kafasindadirlar. Evlenmek istemiyorum düşünmüyorum demek zor değil söyle gitsin kimseyi düşünme isterse kirilsinlar. Herkes nazik düşünceli kırmamaya çalışan insanı enayi falan saf zannediyor . Tutma içinde bıktıysan bu konuşmalardan dile getir . Misler gibi paranı kazanıyorsun yükseliyorsun takma kafaya onlar sana okuyor istediğini yapıyor diye içten fesatliyordur bile 😂👌
Dusunmuyorum yaslaninca veririm parasini baktiririm kendimi sirf yaslaninca baksin diye cocuk yapamam dedim.ne diyeyim ki hem bakalim yaslanacak kadarbyasayacak miyiz

Ay çok patavatsızlarmış. Bence de aramayın. Kariyer, ekonomik özgürlük aşırı önemli şeyler lakin navizane tavsiyem özel hayatı da ihmal etmeyin
Ya ozel hayati ihmak etmeyeyim diyorum da yok🤷‍♀️ben uygun birini bulamiyorum.mesela askeri pilot diye biriyle tanistirdilar ya adam konusamiyo iki lafi bi araya getirip.bana da sinir oluyo ozguvenliymisim ben niye ozguvenliymisim🤭kestim konusmayi.ya her yeri pilot llsa ne olur manyak belli ki niye devam etmemismisim ben niye kimseyi begenmiyomusmusum

Vallahi okudum doktor oldum evlendim iki de çocuğum var dogumlardan sonra 2 yıl ücretsiz izin kullanıyorum diye o kadar okudu evde çocuk bakiyor diye ona bile laf ediyorlar. Yani diyeceğim o ki konuşmak isteyenin her zaman bir bahanesi olur. Boş verin he deyin geçin

Ben de 5 yıllık evli olduğum için geneli çocuk muhabbeti yaptı.
Eminim 1 çocuğum olsaydı bu değer 2.çocuk muhabbeti yaparlardı eminim.
2 çocuk olsa bu sefer moral bozacak başka bir şey bulurlardı kesin .

Kısaca insanları hiç sallamayın yav he he modunda takılın kısa kesin muhabbeti geçin bence. Ya da bidahakine mesajla falan kutlayın.

Vallahi okudum doktor oldum evlendim iki de çocuğum var dogumlardan sonra 2 yıl ücretsiz izin kullanıyorum diye o kadar okudu evde çocuk bakiyor diye ona bile laf ediyorlar. Yani diyeceğim o ki konuşmak isteyenin her zaman bir bahanesi olur. Boş verin he deyin geçin
Saka gibi insanlar ya saglikla buyutun evlatlarinizi 🌺

35 yasindayim.bosandim.tek yasiyorum.yuksek lisansimi yaptim.isim var yukselme sinavlarina giriyorum.orta duzey yoneticilik yapiyorum. Evlenmeyi dusunmuyorum.
Daha ust konuma gecebilmek icin sinava girdim sonucu bekliyorum.ya benim keyfin yerinde ama insanlarin bana eksikmis gibi hissettirmeleri bana cok garip geliyor.
Yakin bir akrabami aradim
Nasilsin?aaaa tek basina nereye kadar?okuya okuya ne olacaksin ki evlen de yuva kur cocugun olsun.normal isini yap yukseleceksin de nolcak?maasin da cok artmiyo.ilerde yalniz napacaksin?
Ya bayramin mübarek olsun diyecektim ben sadece.sonra liseden sonra evlenip cocuk yapmis kizinin evliligini ovmeler...ya sabir mutlu olsun da ne alaka benim gozum yok istemiyorum🤷‍♀️
Diger bir kuzenimle gorustum
Kendisi de bekar.ailesiyle yasiyo benden buyuk.
Tek basina da napiyosun oturuyosun tabi🤣tatlim sen yillardir oturuyosun demedim.ben bi sey soyleyince kiriliyor insanlar cunku
Hakikaten bunu yapanlar varsa onlara souluyorum.size zarari olmayan insanlarin nasil yasadigi sizi ilgilendirmesin be kardesim.sana ne.bayramini kutlamaya aradim.bi daha arar miyim?sanmiyorum
Ay hiç svmediğim şu arama işi.
ben de yeni anne oldum aradığım herkes şöyle yap böyle yap şöyle yıka böyle emzir şunu ye sütün artsın. Yoruldum vallahi

Hahaha bunlar bizim akbabalar pardon akrabalar olabilir. Geçen sene evlendim 24 yaşındaydım üni biteli 2 yıl olmuştu. Bir süre de çalıştım. Evleneceğim günden birkaç gün önce daha erken değil mi deyip durdular. Özel sektörün şartlarını beğenmedim işi bıraktım kpss hazırlanıyorum. Şimdi de sanki her ay sınav varmış gibi hala ders mi çalışıyorsun diyorlar. Eminim kazanamazsam da bir dünya laf ederler. Durumumuz iyi devlet olmazsa özele girmeyi asla düşünmüyorum. Çalışmazsam da o kadar okudu da çalışamıyor diyecekler. Amann insanlar hep bir şeyler söyler önemli olan kişinin ne istediğini bilip mutlu olması. Ben bu sebeple teyze amca kimseyi aramıyorum. Eş dost aile yetiyor gereksiz insanlara ihtiyacım yok

Ben de bu tarz insanlara çok kızıyorum...sadece akraba da değil komşu sıfatı taşıyanlardan bile bu tarz konuşmalar olabiliyor...yüzüne yüzüne sen kimsin ya diyesim gelir bazen..karşıdaki o kelimeleri bana söyleyebiliyorken ben neden susayım derim ama her zaman da söylenmiyor işte.en iyisi ne ara ne sor...

Okul bitmeden evlendim ne acelesi vardi bekleseydin dediler.evlendim okul bitti atanamadim yaa bak biz sama demistik atanamazsin en iyisi cocuk yap dediler.yaptim ooo cocuk olduysa zor atanirsin dediler.cocuktan sonra atandim vah vah yazik oldu kucucuk cocugu birakiyosun dediler.ucretsiz izne ayrildim ne gerek var herkes birakip gidiyor dediler.simdide ikinci cocugu yap bak sonra zorlanirsin diyorlar.bunlari ayni kisiler soylemedi ama hepsine sahit oldum.kimseyi takmiyorum insanlar bunu bazen kotu niyetle bazen bilmeden yapiyorlar.

Siz de yanı bu kadar kendınızı eğitmiş bır ınsanken mahalle baskısına boyun egıyor ve canınızı sıkıyorsanız..

Back
X