Bayramda akrabalari aramak🤔

Bana da bugün her aradığım allah sana çocuk versin diye dua etti. Amin dedim geçtim, ne diyeyim. İnsanlara kendimi anlatmak ya da söylediklerine kırılmak bana gereksiz geliyor. Kendimi üzemem.
Çocuğum olmadan önce her aradığım mutlaka bana da öyle diyordu. Dış sesim amin derken, iç sesim bangır bangır sananeeee diye bağırıyordu. 😂😂😂

Ben de 5 yıllık evli olduğum için geneli çocuk muhabbeti yaptı.
Eminim 1 çocuğum olsaydı bu değer 2.çocuk muhabbeti yaparlardı eminim.
2 çocuk olsa bu sefer moral bozacak başka bir şey bulurlardı kesin .

Kısaca insanları hiç sallamayın yav he he modunda takılın kısa kesin muhabbeti geçin bence. Ya da bidahakine mesajla falan kutlayın.
2 çocuklu arkadasıma bir gün biri tamam yeter doğurma artık demişti😂 çok gülmüştük.

Evde eşya boyama keyfini bırakıp kimseyi arayamadım. Görüntülü arayanlar da bol bol elinde fırça boya kurumasın diye hararetle çalışan bir insan görünce çok konuşamadan kapattılar.

Diyeceğim o ki çok iş az insan çok huzur...

Alın bir bardak kahve yanına güzel bir tatlı keyfinize bakın. Herkesin mutlu olma şekli kendine özel. Dileyen evli mutlu olur dileyen bekar...

35 yasindayim.bosandim.tek yasiyorum.yuksek lisansimi yaptim.isim var yukselme sinavlarina giriyorum.orta duzey yoneticilik yapiyorum. Evlenmeyi dusunmuyorum.
Daha ust konuma gecebilmek icin sinava girdim sonucu bekliyorum.ya benim keyfin yerinde ama insanlarin bana eksikmis gibi hissettirmeleri bana cok garip geliyor.
Yakin bir akrabami aradim
Nasilsin?aaaa tek basina nereye kadar?okuya okuya ne olacaksin ki evlen de yuva kur cocugun olsun.normal isini yap yukseleceksin de nolcak?maasin da cok artmiyo.ilerde yalniz napacaksin?
Ya bayramin mübarek olsun diyecektim ben sadece.sonra liseden sonra evlenip cocuk yapmis kizinin evliligini ovmeler...ya sabir mutlu olsun da ne alaka benim gozum yok istemiyorum🤷‍♀️
Diger bir kuzenimle gorustum
Kendisi de bekar.ailesiyle yasiyo benden buyuk.
Tek basina da napiyosun oturuyosun tabi🤣tatlim sen yillardir oturuyosun demedim.ben bi sey soyleyince kiriliyor insanlar cunku
Hakikaten bunu yapanlar varsa onlara souluyorum.size zarari olmayan insanlarin nasil yasadigi sizi ilgilendirmesin be kardesim.sana ne.bayramini kutlamaya aradim.bi daha arar miyim?sanmiyorum
Eleştiri için söylemiyorum ama size komşumdan bir örnek verebilirim. Emekli öğretmendi hiç evlenmemişti. Evliliğe ve çocuk yapmaya sıcak bakmamıştı hiç. Temizlik için kadın gelirdi evine. Günlerini gezerek geçirirdi. Dünyanın pek çok ülkesini gezip görmüştü. Bundan 9 yıl önce ağır bir hastalığa yakalandı. Komşular olarak biz ne kadar yardımcı olsak da,ailesi gibi yardımcı olamadık. İstanbul'dan kız kardeşi geldi ve kendisini aldı götürdü.Kurulu düzeni tamamen bozuldu.Ev eşyalarının götüremedi bile, sadece gerekli olanları götürdü.Mobilyalarını bırakmak zorunda kaldı. Yalnızlık Allah'a mahsustur. Bence en azında 1 tanede olsa bir çocuğunuzun olmasını düşünün derim.:KK39:

Eleştiri için söylemiyorum ama size komşumdan bir örnek verebilirim. Emekli öğretmendi hiç evlenmemişti. Evliliğe ve çocuk yapmaya sıcak bakmamıştı hiç. Temizlik için kadın gelirdi evine. Günlerini gezerek geçirirdi. Dünyanın pek çok ülkesini gezip görmüştü. Bundan 9 yıl önce ağır bir hastalığa yakalandı. Komşular olarak biz ne kadar yardımcı olsak da,ailesi gibi yardımcı olamadık. İstanbul'dan kız kardeşi geldi ve kendisini aldı götürdü.Kurulu düzeni tamamen bozuldu.Ev eşyalarının götüremedi bile, sadece gerekli olanları götürdü.Mobilyalarını bırakmak zorunda kaldı. Yalnızlık Allah'a mahsustur. Bence en azında 1 tanede olsa bir çocuğunuzun olmasını düşünün derim.:KK39:
Ya ne guzel gezmis.yaslaninca da kardes ilgileniversin napalim.

Dün annemi arayan herkes hamile olup olmadığımı sordu. Ha bide olsun olur diyorlar ya sanki istiyoruz olmuyor da :işsiz:

Cevap vermeyin evde bırsey olmus gibi seslenin..çayı kapat yemek yandı bak..aaaa cocuk şunu yaptıı...canım su an konusamıyorum kapatmam gereklı oldu bittii

Back
X