Annesi olmayan insanlar napsın. Mezarına gidecek olanlar. Bilmiyorum bi de 3 saatlik mesafe cok az.Biraz abartmıyor musunuz?Kizlar sizde benim gibi annenize bayramda gitceksiniz diye gun sayiyomusunuz 3 satlik yol uzaklikdalar ve ben 2 haftadir gun sayiyirum resmen bugunde bitti diye annemlerin orasi kucuk bi koy yerine benzesede ben durdugum buyudugum yer herkezi insanlarini tanidig icin oradan vaz gecemiyorum esim koy gibi yerde ne buluyosun duyo bana isde merkeain oratasindasin daha ne istiyosun diyince orda tanidiklarim herseyim diyorum koy bile olsa seviyor ben orayi burda evin icinde 4 bir yanim bina orda en azindan acik ferah komsu komsuyu tanir senlik orasi burda hic kimsen olmadigindandir belkide evde aksama kadar oturuyorum esim isden gelmesini bekliyorum sizlerde benl gibimisiniz hala evlenip geldiginiz sehire alisamadiginiz oldumu
Fransaya ikinci bi sardinti gelmeden gorim diyorum bende yoksa evden cikma yasagi bidaha gelirse ozamn hc goremem 3 saat mesafede olsa insan gidemiyo istedigi anda sizde haklisiniz zor zamanlardan geciyoruz allahim yarfimcimiz olsunNe yazık ki çok istememe rağmen gidemiyorum tedbiri birakmama düşüncesindeyim gurbet özlem zor ama hastalık hepsinden zor
Yok gitmiyorum en son gitmem ev yasagindan onceydi yani evlendim 1 kere gittim 7 ay oldu evleneli annemlerden dondum ev yasagi cikdi fransada olece kaldimHerkes*
Üç saatlik mesafedeyse sık sık gidiyor olmanız lazım aslında. Aylardır gitmemiş gibi yazmamışsınız. Ben olsam neyse. 1200 km uzaktayım.
Şehre evde koca bekleyerek alışamazsınKizlar sizde benim gibi annenize bayramda gitceksiniz diye gun sayiyomusunuz 3 satlik yol uzaklikdalar ve ben 2 haftadir gun sayiyirum resmen bugunde bitti diye annemlerin orasi kucuk bi koy yerine benzesede ben durdugum buyudugum yer herkezi insanlarini tanidig icin oradan vaz gecemiyorum esim koy gibi yerde ne buluyosun duyo bana isde merkeain oratasindasin daha ne istiyosun diyince orda tanidiklarim herseyim diyorum koy bile olsa seviyor ben orayi burda evin icinde 4 bir yanim bina orda en azindan acik ferah komsu komsuyu tanir senlik orasi burda hic kimsen olmadigindandir belkide evde aksama kadar oturuyorum esim isden gelmesini bekliyorum sizlerde benl gibimisiniz hala evlenip geldiginiz sehire alisamadiginiz oldumu
Kizlar sizde benim gibi annenize bayramda gitceksiniz diye gun sayiyomusunuz 3 satlik yol uzaklikdalar ve ben 2 haftadir gun sayiyirum resmen bugunde bitti diye annemlerin orasi kucuk bi koy yerine benzesede ben durdugum buyudugum yer herkezi insanlarini tanidig icin oradan vaz gecemiyorum esim koy gibi yerde ne buluyosun duyo bana isde merkeain oratasindasin daha ne istiyosun diyince orda tanidiklarim herseyim diyorum koy bile olsa seviyor ben orayi burda evin icinde 4 bir yanim bina orda en azindan acik ferah komsu komsuyu tanir senlik orasi burda hic kimsen olmadigindandir belkide evde aksama kadar oturuyorum esim isden gelmesini bekliyorum sizlerde benl gibimisiniz hala evlenip geldiginiz sehire alisamadiginiz oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?