- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
ortada sevgi filn yokkki ztn saatlerdir aramayan barışmak isemeyen bi insan var karşımda bitmiş herşey
kötü bi süreç bekliyo beni galiba
Sevgi yoksa niye sevgilisiniz ki hala
Ayrılmak gerekiyo sevgi yoksa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ortada sevgi filn yokkki ztn saatlerdir aramayan barışmak isemeyen bi insan var karşımda bitmiş herşey
kötü bi süreç bekliyo beni galiba
Belki de bardak doldu
Son damla buydu
Sevgi yoksa niye sevgilisiniz ki hala
Ayrılmak gerekiyo sevgi yoksa
hayır tabiki can attığım filan yok,hatta istemem de gimeyi.
sadece şu dikkatimi çekti eskiden hep ısrar ederdi ben gitmezdim kavga ederdik bu yüzden şimdi hiç söylemedi bşyler değişti demek ki diye düşündüm,haftalardırda görüşemiyoruz zaten,ben artık sevilmiyorum istenmiyorum biliyorum yapıcak bşy yok kimi istiyosa onun yanında olsun artık
evt belkide
dün akşam yarın görüşelim diye konuşmuştuk bide yani akşama doğru görüşcektik güya,galiba düşündü taşındı görüşmek içinden gelmeyince bi bahane bulup kavga çıkarıyım dedi e buldu da..
ben ayrılamıyorum işte hala sevdiğim için bide acı çekmekten korktuğum için sanırım.ama o ayrıldı gibi zaten emin oldum ben bugün
Bak ama o isterdi gitmemi ben istemezdim kavga ederdik demişsin yine istemezsin diye sana demedi demek ki hem zaten ilk gün annelsine gitmişsin onlarda ordalarmış tekrar senin bir de onların evine gitmene gerek yoktu sonuçta daha sevgilisiniz nişan filan olsa neyse yani sizin gitmenize gerçektne gerek yoktu ki önceki olaylardan dolayı da çağırmamış erkek arkadaşın bugünü de kendin geçirmek istersin diye ama arkadaşları ile görüşse tamam dersinde bu da bayram senin ailen yanında yok sen onlarla gitmedin diye onu kısıtlayamazsın dayısına elbette bauramlaşmaya gidecek bayram zamanı her anı senin yanında geçiremez ben sınava çalışmak için kaldım diyorsun ama her yere de sevgilinle gitmek istiyorsun e ama çocukta daha önce çağırmış bu seferde ziyaret mi yapıcaz diye kızmışsın ne yapsın. Yani takılacak birşey yok yarını da beraber geçirirdiniz. Şimdi sen bayram ziyaretine dayına gitsen sevgilin kızsa şaşırmaz mısın yani daha sevgililik dönemi için tüm akrabalarına gitmekte biraz fazla olur. Merak etme evlenince bıkarsın.
Bence net olun birbirinize
Yok dayına niye beni çağırmadın diye kızacağına
Hani bu akşam buluşacaktık, neden erteledin ve beni haberdar etmedin diye sorman lazım
Hatta görüşmek istemiyosan açıkça söyle, bende bi daha aramam de
Sen niye hep kendini çantada keklik olarak sunuyosun ki
Adam söz veriyo gelmiyo, açıklama da yapmıyo, bu hepsinden daha önemli bence
Yoksa dayısına gitsne nolur gitmesen ne ?
o dayısına gündüz gitti biz akşam 7-8 gibi görüşcektik,tabi kavga edince görüşmedik ama görüşmemeye bahane olamaz bu kavga bence..
onu sordum zaten madem içinden gelmiyo benimle olmak zorunda ddeğilsin ayrılalım dedim,bunu bu artışmadan çok çok önce sordum ilgisizdi çünkü,saçmalama dedi nasıl düşünüyosun böyle şeyler fln dedi konu kapandı..
haklısın çantada keklik görüyo demek ki
Bence sıkılmış
Ne yapsa kızıyosun zaten diye
Artık o kadar da sallamıyo
valla kızlar bakın benim 22 yaşında erkek kardeşim var tabiki kız arkadaşları oluyo hemde kaaaaç tane, eve gelirler giderler ikramlarımızı yaparız annem olsun ben olayım güleryüzümüzü eksik etmeyiz, bakın benim annem 44 yaşında yani öyle yaşlı başlı gelenekçi bi kadın değil nispeten yeni nesil yani 60 yaşındaki annelere göre, ama bu kızlar için hep der ki oğluma yapıştılar, bakın bir erkek anasının bakışı bu, bunu bildiğim için şimdiki eşimle 9 sene çıktım evlerine 1 kere gittim oda arkadaşlarla, çünkü eşim ameliyat olmuştu geçmiş olsuna gittik, 9 sene sonunda evlenicez dedik aileler tanıştı 8 ay sonrada evlendik nişanlıykende ailemden bağımsız zırt pırt gitmedim evlerine, tavsiye tabi bu uyan uyar uymayan uymaz
canım senden 10 yaş büyüğüm ablan yaşındayım. ben de ufacık şeyi kafama takarım, eskiden böyleydi şimdi böyle değil demek ki birşeyler değişti diye çok üzüldüğüm olmuştur. ama canım daha dün onlarlaymışsın zaten. bayramlaşmışsınız oturmuşsunuz sevgilinle de görüşmüşsünüz. ailesiyle de görüşmüşsün yeteri kadar.ilişkinizin bu aşamasında aileyle bu kadar görüşme bir bayram için yeterli bence. tekrar tekrar ertesi günü gitmenin bir anlamı yok. sen sevin ki seni ailesinin içine sokmuş.bayramda aile toplantısına götürmüş aralarına katmış. ertesi günü de çağırsa nolur çağırmasa nolur yani. ben de eski sevgilimle ailesinin bulunduğu ortamlara katıldım, düğün piknik vs. ama bir gün annesinin evinden bir şey alacaktı bana sen de gel demedi ben evin önünde arabada bekledim mesela. niye beni de götürmedin demedim. demem de yani. bekarım ama burdan ve çevremden duyduğum kadarıyla zaten nişan evlilik olmadan aileyle fazla yüz göz olmak iyi bir şey değil. bak bi arkadaş kendi annesinin oğlunun kız arkadaşlarına bakış açısını yazmış. sen ister misin hakkında böyle söylenilmesini? niye milletin anası benim hakkımda oğluma yapıştı desin ki?? değil mi?? ben anlıyorum seni derdin çağırıp çağırmaması değil ilgisi azaldı diye düşünüyorsun. ama azalsa dün götürmezdi seni ailesinin içine. bugünkü görüşmenizin olmaması da normal kavga etmişsiniz sonuçta kavgalı kavgalı görüşülmezki bayram günü. bahane falan aramamış merak etme hadi inşallah aradı diye haberlerini alırız burdan![]()
Yaa şu an bu yazdıklarına inanamıyorum. Aynıları benimde başımdan geçiyor. Sadece bayram değil her eve gidişinde.
Sana önerim takma onu ve bu konularda için içini yese de tartışma, laf söyleme, bir şeyler deme yani. Birazcık kendini geri çek ve soğuk davran. Gel gör bak sana koşacak o zaman. Koşmasa da kendisi bilir.
insanların burunlarından getirdiğin için çağırmamış olabilir mi
Konuyu okumadim ama tahmin edebiliyorum; konu sahibi olmayacak bir konuda kiskanclik yapmistir ve herkes ona "canim bu normal degil ki?" der. Konu sahibi de "ama..." ile baslayan cumlelerle uzatir durur. Surekli ayni muhabbet. Su an 30 kisinin bu konuyu okuyor olmasi garip, neyse bir gun sizi de bayar.
Ha birde biz kadinlar ne garibix evlenmeden aileye sizmak icin cabalar bayram ziyaretlerinde cicek gibi oluruz
Evlenince yok benim amcamin kixinda bi saat oturduk senin dedenin torununda iki saat once senin ailene gittik filan
Sonra neymis erkekler okuzmus biraz kendimizdede hata arayalim canim
evli olsaydın haklısın diyecektim ama evli değilmişsin. eşim bensiz asla akrabalarına gitmez.hep beraber gideriz akraba gezmelerine.sevgililerin böyle zorunluluğu yok sonuçta resmi aranızda bağ yok.ailenizle beraber gitseydiniz yanlız kalmazdınız diye düşünüyorum.
Benim bundan önce bir buçuk yıllık ilişkim olmuştu yaşlar daha 17-18 falandı bir küsür senenin sonunda annesi çağırdı evlerine gittim tanışmaya annesi, teyzesi, küçük kardeşleri falan gayet sevdiler. Sonra 1 ay sonra çocuk terketmişti beni veee annemden mükemmel tespit: "ben sana evlerine gitme dedim bak kesin annesi bi'şey dedi"Amcam da bugün bize geldi erkek kuzenimi anlatırken şöyle bi'cümle kurdu: "kızlar bi'garip oğlumdan çok onlar arıyo, soruyo, oğlumun telefonu susmuyo bi'de böbürlenerek onlarla evlendirecek değilim ya dedi
. Şimdi akıllandım erkek arkadaşım abisi ve eşiyle bi'şeyler yapalım vs dediğinde bile ne gerek var diyorum. (6 yaş var kızla aramızda yeni evli onlarda).
Uzun lafın kısası soruna gelince bu bayram ben sevgilimi görmedim çünkü memleketine gitti sırf buyüzden doğum gününü önceye alıp kutladık. Ki daha memleketten geleli bi'hafta olmamışken geri gitti ben de daha yeni gittin ya mı demeliydim? Telefonda az konuşup, mesajlaşabildik çünkü hep akraba gezmesindeydi bana göre normal yani bu.
Daha sevgiliyken senin dayı da ne işin var kadın nezaketen demiştir sen de gel diye arada ben arkadaşımı samimi olmadığım bi'arkadaşımla bile görünce dönüp ona da derim "sen de gel canım" diye bu sırf ayıp olmasın diyedir![]()