• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramda bile huzur yok bana

ortada sevgi filn yokkki ztn saatlerdir aramayan barışmak isemeyen bi insan var karşımda bitmiş herşey

kötü bi süreç bekliyo beni galiba

Sevgi yoksa niye sevgilisiniz ki hala
Ayrılmak gerekiyo sevgi yoksa

Belki de bardak doldu
Son damla buydu

evt belkide
dün akşam yarın görüşelim diye konuşmuştuk bide yani akşama doğru görüşcektik güya,galiba düşündü taşındı görüşmek içinden gelmeyince bi bahane bulup kavga çıkarıyım dedi e buldu da..

hayır tabiki can attığım filan yok,hatta istemem de gimeyi.
sadece şu dikkatimi çekti eskiden hep ısrar ederdi ben gitmezdim kavga ederdik bu yüzden şimdi hiç söylemedi bşyler değişti demek ki diye düşündüm,haftalardırda görüşemiyoruz zaten,ben artık sevilmiyorum istenmiyorum biliyorum yapıcak bşy yok kimi istiyosa onun yanında olsun artık

Bak ama o isterdi gitmemi ben istemezdim kavga ederdik demişsin yine istemezsin diye sana demedi demek ki hem zaten ilk gün annelsine gitmişsin onlarda ordalarmış tekrar senin bir de onların evine gitmene gerek yoktu sonuçta daha sevgilisiniz nişan filan olsa neyse yani sizin gitmenize gerçektne gerek yoktu ki önceki olaylardan dolayı da çağırmamış erkek arkadaşın bugünü de kendin geçirmek istersin diye ama arkadaşları ile görüşse tamam dersinde bu da bayram senin ailen yanında yok sen onlarla gitmedin diye onu kısıtlayamazsın dayısına elbette bauramlaşmaya gidecek bayram zamanı her anı senin yanında geçiremez ben sınava çalışmak için kaldım diyorsun ama her yere de sevgilinle gitmek istiyorsun e ama çocukta daha önce çağırmış bu seferde ziyaret mi yapıcaz diye kızmışsın ne yapsın. Yani takılacak birşey yok yarını da beraber geçirirdiniz. Şimdi sen bayram ziyaretine dayına gitsen sevgilin kızsa şaşırmaz mısın yani daha sevgililik dönemi için tüm akrabalarına gitmekte biraz fazla olur. Merak etme evlenince bıkarsın.

evt belkide
dün akşam yarın görüşelim diye konuşmuştuk bide yani akşama doğru görüşcektik güya,galiba düşündü taşındı görüşmek içinden gelmeyince bi bahane bulup kavga çıkarıyım dedi e buldu da..

ben ayrılamıyorum işte hala sevdiğim için bide acı çekmekten korktuğum için sanırım.ama o ayrıldı gibi zaten emin oldum ben bugün

Bence net olun birbirinize
Yok dayına niye beni çağırmadın diye kızacağına
Hani bu akşam buluşacaktık, neden erteledin ve beni haberdar etmedin diye sorman lazım
Hatta görüşmek istemiyosan açıkça söyle, bende bi daha aramam de

Sen niye hep kendini çantada keklik olarak sunuyosun ki
Adam söz veriyo gelmiyo, açıklama da yapmıyo, bu hepsinden daha önemli bence
Yoksa dayısına gitsne nolur gitmesen ne ?

Bak ama o isterdi gitmemi ben istemezdim kavga ederdik demişsin yine istemezsin diye sana demedi demek ki hem zaten ilk gün annelsine gitmişsin onlarda ordalarmış tekrar senin bir de onların evine gitmene gerek yoktu sonuçta daha sevgilisiniz nişan filan olsa neyse yani sizin gitmenize gerçektne gerek yoktu ki önceki olaylardan dolayı da çağırmamış erkek arkadaşın bugünü de kendin geçirmek istersin diye ama arkadaşları ile görüşse tamam dersinde bu da bayram senin ailen yanında yok sen onlarla gitmedin diye onu kısıtlayamazsın dayısına elbette bauramlaşmaya gidecek bayram zamanı her anı senin yanında geçiremez ben sınava çalışmak için kaldım diyorsun ama her yere de sevgilinle gitmek istiyorsun e ama çocukta daha önce çağırmış bu seferde ziyaret mi yapıcaz diye kızmışsın ne yapsın. Yani takılacak birşey yok yarını da beraber geçirirdiniz. Şimdi sen bayram ziyaretine dayına gitsen sevgilin kızsa şaşırmaz mısın yani daha sevgililik dönemi için tüm akrabalarına gitmekte biraz fazla olur. Merak etme evlenince bıkarsın.

yok ben sanmıyorum o yüzden söylemediğini,başka nedenler var sanırım kafam çok karışık:(

Bence net olun birbirinize
Yok dayına niye beni çağırmadın diye kızacağına
Hani bu akşam buluşacaktık, neden erteledin ve beni haberdar etmedin diye sorman lazım
Hatta görüşmek istemiyosan açıkça söyle, bende bi daha aramam de

Sen niye hep kendini çantada keklik olarak sunuyosun ki
Adam söz veriyo gelmiyo, açıklama da yapmıyo, bu hepsinden daha önemli bence
Yoksa dayısına gitsne nolur gitmesen ne ?

o dayısına gündüz gitti biz akşam 7-8 gibi görüşcektik,tabi kavga edince görüşmedik ama görüşmemeye bahane olamaz bu kavga bence..
onu sordum zaten madem içinden gelmiyo benimle olmak zorunda ddeğilsin ayrılalım dedim,bunu bu artışmadan çok çok önce sordum ilgisizdi çünkü,saçmalama dedi nasıl düşünüyosun böyle şeyler fln dedi konu kapandı..
haklısın çantada keklik görüyo demek ki

o dayısına gündüz gitti biz akşam 7-8 gibi görüşcektik,tabi kavga edince görüşmedik ama görüşmemeye bahane olamaz bu kavga bence..
onu sordum zaten madem içinden gelmiyo benimle olmak zorunda ddeğilsin ayrılalım dedim,bunu bu artışmadan çok çok önce sordum ilgisizdi çünkü,saçmalama dedi nasıl düşünüyosun böyle şeyler fln dedi konu kapandı..
haklısın çantada keklik görüyo demek ki

Bence sıkılmış
Ne yapsa kızıyosun zaten diye
Artık o kadar da sallamıyo

Adam tabi goturmez belki de ailesi de rahatsiz oluyor senden. GECEN sefer piknikte de sorun cikartmistin, en son gittiginizde de neymis efendim isik tutulmus yengeye...sorun ciksin istemedi sanirim.Sen surekli sorun cikariyorsun ama... Karsindaki kisiyi her mutsuz ettiginde baska birine sevgilini mutlu etmesi icin yer aciyorsun farkinda degilsin.Ayrilamiyorum diye birsey yk herkes sevgilisinden ayriliyor...Sizinki de oyle cok romantik hatasiz giden dillere destan ask hikayesi degil... kavga dovus kirik dokuk gidiyor iste..Ayrilmaniz ikiniz icinde en iyisi.Uygun degilsiniz birbirinize.

Bak bu konunda bile herkes bir doktora gorun hastasin diyorlar hic uzulmuyor musun ? Doktora git bencede .Duzelmeye calis.

Son düzenleme:
canım senden 10 yaş büyüğüm ablan yaşındayım. ben de ufacık şeyi kafama takarım, eskiden böyleydi şimdi böyle değil demek ki birşeyler değişti diye çok üzüldüğüm olmuştur. ama canım daha dün onlarlaymışsın zaten. bayramlaşmışsınız oturmuşsunuz sevgilinle de görüşmüşsünüz. ailesiyle de görüşmüşsün yeteri kadar.ilişkinizin bu aşamasında aileyle bu kadar görüşme bir bayram için yeterli bence. tekrar tekrar ertesi günü gitmenin bir anlamı yok. sen sevin ki seni ailesinin içine sokmuş.bayramda aile toplantısına götürmüş aralarına katmış. ertesi günü de çağırsa nolur çağırmasa nolur yani. ben de eski sevgilimle ailesinin bulunduğu ortamlara katıldım, düğün piknik vs. ama bir gün annesinin evinden bir şey alacaktı bana sen de gel demedi ben evin önünde arabada bekledim mesela. niye beni de götürmedin demedim. demem de yani. bekarım ama burdan ve çevremden duyduğum kadarıyla zaten nişan evlilik olmadan aileyle fazla yüz göz olmak iyi bir şey değil. bak bi arkadaş kendi annesinin oğlunun kız arkadaşlarına bakış açısını yazmış. sen ister misin hakkında böyle söylenilmesini? niye milletin anası benim hakkımda oğluma yapıştı desin ki?? değil mi?? ben anlıyorum seni derdin çağırıp çağırmaması değil ilgisi azaldı diye düşünüyorsun. ama azalsa dün götürmezdi seni ailesinin içine. bugünkü görüşmenizin olmaması da normal kavga etmişsiniz sonuçta kavgalı kavgalı görüşülmezki bayram günü. bahane falan aramamış merak etme hadi inşallah aradı diye haberlerini alırız burdan :34::34:

Son düzenleme:
Konuyu okumadim ama tahmin edebiliyorum; konu sahibi olmayacak bir konuda kiskanclik yapmistir ve herkes ona "canim bu normal degil ki?" der. Konu sahibi de "ama..." ile baslayan cumlelerle uzatir durur. Surekli ayni muhabbet. Su an 30 kisinin bu konuyu okuyor olmasi garip, neyse bir gun sizi de bayar.

Lorena inan bana butun kadinlar omur boyu ayni tripteler

Ha birde biz kadinlar ne garibix evlenmeden aileye sizmak icin cabalar bayram ziyaretlerinde cicek gibi oluruz
Evlenince yok benim amcamin kixinda bi saat oturduk senin dedenin torununda iki saat once senin ailene gittik filan
Sonra neymis erkekler okuzmus biraz kendimizdede hata arayalim canim

evli olsaydın haklısın diyecektim ama evli değilmişsin. eşim bensiz asla akrabalarına gitmez.hep beraber gideriz akraba gezmelerine.sevgililerin böyle zorunluluğu yok sonuçta resmi aranızda bağ yok.ailenizle beraber gitseydiniz yanlız kalmazdınız diye düşünüyorum.

insanların burunlarından getirdiğin için çağırmamış olabilir mi

valla kızlar bakın benim 22 yaşında erkek kardeşim var tabiki kız arkadaşları oluyo hemde kaaaaç tane, eve gelirler giderler ikramlarımızı yaparız annem olsun ben olayım güleryüzümüzü eksik etmeyiz, bakın benim annem 44 yaşında yani öyle yaşlı başlı gelenekçi bi kadın değil nispeten yeni nesil yani 60 yaşındaki annelere göre, ama bu kızlar için hep der ki oğluma yapıştılar, bakın bir erkek anasının bakışı bu, bunu bildiğim için şimdiki eşimle 9 sene çıktım evlerine 1 kere gittim oda arkadaşlarla, çünkü eşim ameliyat olmuştu geçmiş olsuna gittik, 9 sene sonunda evlenicez dedik aileler tanıştı 8 ay sonrada evlendik nişanlıykende ailemden bağımsız zırt pırt gitmedim evlerine, tavsiye tabi bu uyan uyar uymayan uymaz

Benim bundan önce bir buçuk yıllık ilişkim olmuştu yaşlar daha 17-18 falandı bir küsür senenin sonunda annesi çağırdı evlerine gittim tanışmaya annesi, teyzesi, küçük kardeşleri falan gayet sevdiler. Sonra 1 ay sonra çocuk terketmişti beni veee annemden mükemmel tespit: "ben sana evlerine gitme dedim bak kesin annesi bi'şey dedi":27: Amcam da bugün bize geldi erkek kuzenimi anlatırken şöyle bi'cümle kurdu: "kızlar bi'garip oğlumdan çok onlar arıyo, soruyo, oğlumun telefonu susmuyo bi'de böbürlenerek onlarla evlendirecek değilim ya dedi:19:. Şimdi akıllandım erkek arkadaşım abisi ve eşiyle bi'şeyler yapalım vs dediğinde bile ne gerek var diyorum. (6 yaş var kızla aramızda yeni evli onlarda).

Uzun lafın kısası soruna gelince bu bayram ben sevgilimi görmedim çünkü memleketine gitti sırf buyüzden doğum gününü önceye alıp kutladık. Ki daha memleketten geleli bi'hafta olmamışken geri gitti ben de daha yeni gittin ya mı demeliydim? Telefonda az konuşup, mesajlaşabildik çünkü hep akraba gezmesindeydi bana göre normal yani bu.

Daha sevgiliyken senin dayı da ne işin var kadın nezaketen demiştir sen de gel diye arada ben arkadaşımı samimi olmadığım bi'arkadaşımla bile görünce dönüp ona da derim "sen de gel canım" diye bu sırf ayıp olmasın diyedir:110:

Yaa şu an bu yazdıklarına inanamıyorum. Aynıları benimde başımdan geçiyor. Sadece bayram değil her eve gidişinde.

Sana önerim takma onu ve bu konularda için içini yese de tartışma, laf söyleme, bir şeyler deme yani. Birazcık kendini geri çek ve soğuk davran. Gel gör bak sana koşacak o zaman. Koşmasa da kendisi bilir.

canım senden 10 yaş büyüğüm ablan yaşındayım. ben de ufacık şeyi kafama takarım, eskiden böyleydi şimdi böyle değil demek ki birşeyler değişti diye çok üzüldüğüm olmuştur. ama canım daha dün onlarlaymışsın zaten. bayramlaşmışsınız oturmuşsunuz sevgilinle de görüşmüşsünüz. ailesiyle de görüşmüşsün yeteri kadar.ilişkinizin bu aşamasında aileyle bu kadar görüşme bir bayram için yeterli bence. tekrar tekrar ertesi günü gitmenin bir anlamı yok. sen sevin ki seni ailesinin içine sokmuş.bayramda aile toplantısına götürmüş aralarına katmış. ertesi günü de çağırsa nolur çağırmasa nolur yani. ben de eski sevgilimle ailesinin bulunduğu ortamlara katıldım, düğün piknik vs. ama bir gün annesinin evinden bir şey alacaktı bana sen de gel demedi ben evin önünde arabada bekledim mesela. niye beni de götürmedin demedim. demem de yani. bekarım ama burdan ve çevremden duyduğum kadarıyla zaten nişan evlilik olmadan aileyle fazla yüz göz olmak iyi bir şey değil. bak bi arkadaş kendi annesinin oğlunun kız arkadaşlarına bakış açısını yazmış. sen ister misin hakkında böyle söylenilmesini? niye milletin anası benim hakkımda oğluma yapıştı desin ki?? değil mi?? ben anlıyorum seni derdin çağırıp çağırmaması değil ilgisi azaldı diye düşünüyorsun. ama azalsa dün götürmezdi seni ailesinin içine. bugünkü görüşmenizin olmaması da normal kavga etmişsiniz sonuçta kavgalı kavgalı görüşülmezki bayram günü. bahane falan aramamış merak etme hadi inşallah aradı diye haberlerini alırız burdan :34::34:

çok teşekkür edrim yorumunuz için
evet benim derdim oraya gitmek değil zaten,ama orada geçirdiği vaktin bi kısmını da bana ayırabilirdi..yapmadı değerim o kadarmış demek ki.
az önce konuştuk,ama bşy değişmedi sen bugün görüşmemek için bahane aradın beni almaya gelecektin gelmedin dedim
oda hayır dedi o lafından dolayı sana çok kızdım yokda tabi gelecektim dedi
öyle tartıştk biraz
snra geç cevap geldi brz
en son ben şöyle yazdım:bu yanıma gelmemen için bahane olamaz.sen bana neler neler söylüyosun kızdığında ben bunları unutuyorum yine geliyorum yanına dedim
ben bu akşam herşeyden emin oldum,yerimi kiminle kimlerle dolduruyosan onlarla mutlu ol dedim.
cvp gelmedi bilmiyorum o kadar umursamaz ki uyumuş bile olabilir.
bide benim gözleerimi görseniz şu an:((((
ben artık cevap vermem ona gerçekten bi çabasını görürsem belki yoksa bitti herşey..
ztn bugün kavga ederken yanlız kalacağını biliyodun niye gitmedin dedi,insan nasıl böyle bşy söyler

Son düzenleme:
Yaa şu an bu yazdıklarına inanamıyorum. Aynıları benimde başımdan geçiyor. Sadece bayram değil her eve gidişinde.

Sana önerim takma onu ve bu konularda için içini yese de tartışma, laf söyleme, bir şeyler deme yani. Birazcık kendini geri çek ve soğuk davran. Gel gör bak sana koşacak o zaman. Koşmasa da kendisi bilir.

keske takmasam saatlerdir ağlıyorum ya:(((

insanların burunlarından getirdiğin için çağırmamış olabilir mi

insanların burnundan getirdiğimi kim söyledi acaba,çokbilmişlik yapmak için yapılan yorumlara ihtiyacım yok

Konuyu okumadim ama tahmin edebiliyorum; konu sahibi olmayacak bir konuda kiskanclik yapmistir ve herkes ona "canim bu normal degil ki?" der. Konu sahibi de "ama..." ile baslayan cumlelerle uzatir durur. Surekli ayni muhabbet. Su an 30 kisinin bu konuyu okuyor olmasi garip, neyse bir gun sizi de bayar.

insanların sıkıntılarıyla dalga geçme hakkını kim veriyo sana,yazma baydıysaa uzak dur konumdan.

Ha birde biz kadinlar ne garibix evlenmeden aileye sizmak icin cabalar bayram ziyaretlerinde cicek gibi oluruz
Evlenince yok benim amcamin kixinda bi saat oturduk senin dedenin torununda iki saat once senin ailene gittik filan
Sonra neymis erkekler okuzmus biraz kendimizdede hata arayalim canim

gerçekten onun akrabalarına gitmeye filan meraklı değilim cnm,bu güne kadar hep onlar zorladılar beni defalarca çağırdılar gitmediğimde küstüler.ben sevgilimin tavrına takıldım gidemediğim için üzülmedim üzülmemde

evli olsaydın haklısın diyecektim ama evli değilmişsin. eşim bensiz asla akrabalarına gitmez.hep beraber gideriz akraba gezmelerine.sevgililerin böyle zorunluluğu yok sonuçta resmi aranızda bağ yok.ailenizle beraber gitseydiniz yanlız kalmazdınız diye düşünüyorum.

evt keske gitseydim,yazıklar olsun onaa,aptal gibi kaldım burda

Benim bundan önce bir buçuk yıllık ilişkim olmuştu yaşlar daha 17-18 falandı bir küsür senenin sonunda annesi çağırdı evlerine gittim tanışmaya annesi, teyzesi, küçük kardeşleri falan gayet sevdiler. Sonra 1 ay sonra çocuk terketmişti beni veee annemden mükemmel tespit: "ben sana evlerine gitme dedim bak kesin annesi bi'şey dedi":27: Amcam da bugün bize geldi erkek kuzenimi anlatırken şöyle bi'cümle kurdu: "kızlar bi'garip oğlumdan çok onlar arıyo, soruyo, oğlumun telefonu susmuyo bi'de böbürlenerek onlarla evlendirecek değilim ya dedi:19:. Şimdi akıllandım erkek arkadaşım abisi ve eşiyle bi'şeyler yapalım vs dediğinde bile ne gerek var diyorum. (6 yaş var kızla aramızda yeni evli onlarda).

Uzun lafın kısası soruna gelince bu bayram ben sevgilimi görmedim çünkü memleketine gitti sırf buyüzden doğum gününü önceye alıp kutladık. Ki daha memleketten geleli bi'hafta olmamışken geri gitti ben de daha yeni gittin ya mı demeliydim? Telefonda az konuşup, mesajlaşabildik çünkü hep akraba gezmesindeydi bana göre normal yani bu.

Daha sevgiliyken senin dayı da ne işin var kadın nezaketen demiştir sen de gel diye arada ben arkadaşımı samimi olmadığım bi'arkadaşımla bile görünce dönüp ona da derim "sen de gel canım" diye bu sırf ayıp olmasın diyedir:110:

açıkladım ama yorum yapan hemen hemen herkes benim onlara gitmeye meraklı olduğumu sanmış,oysa açıkladım hep bayramın ilk günü zaten dayısıyla v.s herkesle bayramlaşmıştı,bugün yemeğe gittiler bayram görmesine değil orda geçirdiği vaktin üçe birini de bana ayırsaydı keske yok çok değer veriyomuşta bilmem ne de hepsi lafmışş,iki gündür zaten onlarla beraber ya ben onlarla olmasın diyemem ama bana da ilgi göstermesi lazım,o beni bu kadar ağlattı dilerim onlarda onu ağlatırlar.

Back
X