• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramda geldi geçti neler oldu neler

sana bir tek soru soracağım. bu kızı sevmemen çin sana ne yaptı görümcen. bu kadar kin güdecek kadar.

BUNU DAHA ÖNCE 1000000 KEZ SORANLARA YAZDIM tekrar yazayım bu kızı taaaaaaaaaaaaaaa evlerine ilk taşınmaya gittiğimden beridir sevmedim, hatta eşimle çıkarken bile dedim hem kendisine hemde ailesine daha nişanlı bile değildim, ben onla eşimle nişanlandığımdan beridir konuşmuyorum , aşırı kıskanç, sinsi, iki yüzlü, çıkarcı, menfaatçi, lafçı, sözcü, sağ gösterip sol vuran, melek gözüküp şeytanlıkla peşinde koşan, bunları ailesine yutturur ama bana ASLA , aileside kızının huyunu biliyorlar hatta sülalesi bile beni kendi kızlarından daha çok seviyorlar, ben adamına göre muamele ediyorum, herkes beni kötü zannediyor ama tanısalar tam tersiyim siz anlamıyorsunuz siz derken k.k üyeleri ben ADAMINA GÖRE MUAMELE EDENLERDENİM bu benim kişiliğimi değil NABZA GÖRE ŞERBET verme denir, kişiliğimle ölçülemez ölçülmemelide.

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil,ama onlar eşinin ailesi olduğu için saygı duymalısın.
Bir insana nasıl seni sevmiyorum kızım diyip hakaret edebiliyorsun.
Sana çok ağır iftira atması lazım,evliliğini bozmak için aranıza kadın falan sokmaya çalışması lazım.
Kendi iyiliğin için bu kadar nefret dolu olma,o karnında ki bebeğe yüklüyorsun tüm bunları.
Eşin de ağaçta yetişmedi,ne olursa olsun ailesiyle arasına soğukluk sokma.
Yarın öbür gün evladından görürsün.Şahsen kendim çok ciddi ilişkimi ailesi nedeniyle bitirmek durumunda kalmış biri olarak tekrar ve tekrar diyorum.Karı koca sevgili nişanlı gelip geçicidir.
Gün gelir bu tavırların yüzünden mahkemeyi boylayabilirsin.
Kendine dikkat et,bebeği düşün ve ılımlı olmaya çalış .:50:

Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun öncelikle sevgili vede çok değerli k.k üyeleri :39: malüm bayramdı bayramda gitmek zorunda değildim ama neyse insanlık bende kalsın dedim bayramda gittim eşimin ailesinin evine, bilenler bilir, sinsi, şeytan, ikiyüzlü, yüzsüz, görgüsüz, kıskanç bir eşimin kız kardeşi var onuda orda görücem diye gitmek istemiyorum her bayram ama ne zaman gtisek orda olacagı için kaçış yok, neyse gittim, benimki yoksa benim aileme gitmez diye yoksa çokda meraklı değilim yani :35: gittim oturdum ne yedim ne içtim muhatap bilem olmadım, zaten hamileyim kusa kusa gittim yollarda, birde orda o kızı görücem diye iyicede sinirliyim, neysem ben hayatımda benim eşimin kız kardeşi kadar yüzsüz bir insan görmediğim için dünya alemde başka varsa lütfen yazın, hakaretlermi etmedim, seni sevmiyorum kızım benle muhatap olma, seni ilk tanıştıgımdan günden beri sevemedim neler neler, evime geldi yüzüne bakmadım vs vs neyse, bayramda gelmiş yanıma iyi bayramlar diyip öpmeye kalkmazmı, bir sürüde insan vardı ama ben otudugum koltukdan kalkmadan mecburen bende karşılık verdim ama bana sorun ben kaçtıkça kız zoraki benle iletişim sağlıyor neyse, 2 saat oturup hadi dedim gidek çıktık geldik, ben hiçmi hiç muhatap olmadım ne konuştum ne bişey sordular cevapladım, anlasınlar, kaynana şimdi 2 günde bir arıyor beni cepden kadına sırf gıcık kızından dolayı tavır aldım ilk zamanlar ve sonrası geldi bazen düşünüyorumda ben ne kadar iyi insanım eşim öyle söyler :nazar: tek kötü yanım başkalarına göre ama bana göre iyi yanım DOBRACI olmam, başkaları gibi korkup kendimi ezdirmem, aman büyüktür diye işim olmaz, büyükse oda büyüklüğünü bilicek yoksa böyle ben gibi dobra konuşarak hadlerini bilir herkes, şimdi beni 2 günde bir arası benim için bişey ifade etmiyor ağzıyla kuş tutsalar birkere sıtkımsıyrıldı o tarafdan

Aferim sana ,alkış:46::46:

Yanlız her konunda bu insanlara küfür ediyosun ,şunu yaptım,bi daha görüşmiycem diyosun,her seferindede görüşüyosun natlus.:51:

Biraz yüksekten mi atıyosun ne:ssz:

Natlus, sen burada atıyorsun atıyorsun ama paşa paşa da gidiyorsun oraya.. aslında senin bütün gösterişin kk'ya, normal hayatında söyleyemediğin şeyleri burada söylemiş gibi göstererek kendini rahatlatıyorsun.. Ha ettiğin küfürler de zaten ne kadar haklı olduğumuzu gösteriyor :ssz:

BUNU DAHA ÖNCE 1000000 KEZ SORANLARA YAZDIM tekrar yazayım bu kızı taaaaaaaaaaaaaaa evlerine ilk taşınmaya gittiğimden beridir sevmedim, hatta eşimle çıkarken bile dedim hem kendisine hemde ailesine daha nişanlı bile değildim, ben onla eşimle nişanlandığımdan beridir konuşmuyorum , aşırı kıskanç, sinsi, iki yüzlü, çıkarcı, menfaatçi, lafçı, sözcü, sağ gösterip sol vuran, melek gözüküp şeytanlıkla peşinde koşan, bunları ailesine yutturur ama bana ASLA , aileside kızının huyunu biliyorlar hatta sülalesi bile beni kendi kızlarından daha çok seviyorlar, ben adamına göre muamele ediyorum, herkes beni kötü zannediyor ama tanısalar tam tersiyim siz anlamıyorsunuz siz derken k.k üyeleri ben ADAMINA GÖRE MUAMELE EDENLERDENİM bu benim kişiliğimi değil NABZA GÖRE ŞERBET verme denir, kişiliğimle ölçülemez ölçülmemelide.
yazdıklarında haklıysan,yanılmıyorsan,ve yaşadığın örnekler varsa tabbiki uzak durman senin için doğru olan.

Şimdiye kadar konularınıza yazmak istemedimde dayanamadım bu sefer. Eşinin ailesine bu kadar kin tutman bence senden kaynaklı bir problem. Çoğu kez denk geliyorum konularına. Hep kayınvalidenlerle ilgili problemler. Burda neler neler yaşayanlar var yinede çizgilerini bozmadan devam ediyorlar hayatlarına. Evet buraya yazıp bizimle paylaşabilirsin dertleşebilirsin elbette ama bu kadar sert laflar hoş olmuyo. Sen iyi olduktan sonra onlar 5 yaparlar 10 yaparlar en sonunda bıkıp susarlar. Ama sende zıt gittiğin için bu sorunlar. Eşininde yanında olması biraz şımartılmanıza sebep olmuş bence. Ama ailesinden nefret bile etse yinede bir süre sonra sizin bu yaptıklarınıza tepki göstericektir. Kimse kaldıramaz ailesine yapılan böyle şeyleri. Evliliğiniz hasar görücektir ilerleyen zamanlarda. Neticede kötü bile olsa ailedir. Ters bi üslubunuz var. Eşinizin ailesine karşıda , Burda yorum yapan arkadaşlarıma karşıda bu şekilde konuşmanız hatanın başlıca sebebi olduğunuzu gösterir bence. Allah ıslah etsin. İyi günler.

Kusura bakmayin ama ben hayatimda bu kadar hadsiz,bu kadar bayagi konusan bir kadina daha rastlamadim.Yaziktir esinizin ailesinin giyabinda atip tutuyosunuz gunah ya bi de hamileymissiniz bence enerjinizi bebeginize harcayin birakin bu insanlarin yakasini..Bir de bayramda gitmeseydiniz eminim daha memnun kalacaklardi..Allah islah etsin ne diyim..

bana bak ağzını topla yoksa toplamasını bilirim

Konunuz kapandı, sırf şu mahalle ağzı yazılarınız yüzünden.
Bir kere daha demiştim yine diyorum, burası bir site, yorum yapanlar görümceniz, kayınvalideniz değil, söz geçiremediğiniz eşiniz hiç değil.
Ya sitenin adabına uyarsınız ya uyarsınız, uymama gibi bir seçenek yok, uymazsanız ceza alırsınız, uymazsanız konularınız kapanır.

Back
X