emin ol canım bende aynen söylediğin gibi yaptım,canımın yanması eşimin canını yakmalarından kaynaklı,yoksa yoklukları benim için birşey ifade etmiyor.ama yinede çok teşekkürler güzel ve doğru tanımların için.rabbimden tek istediğim yaptıklarının pişmanlıklarını bir gün yaşamaları sadece bu kimseye kötü birşey olmasını istemem pişmanlıklarını dile getirsinler yeter benim için.kul görmezse ALLAH görür !
siz size düşeni yapmışsınız aranızdaki husumet her ne ise yine de derim ki:affetmek büyüklüktür ve biz küçükler el öpmekle dil aşınmaz diyelim ve allah rızasıiçin bunu yapalım!
ayrıca bak eşin senden şu anda çok daha kötü durumda bence eşinle aranızda bu konuşmayı asla yapmayın ve ona sen yinede belki işleri vrdır gibi teselli sözcükleri ile onu teselli etmelisin .sen el kızı iken bu kadar kızyorsan eşin napsın be güzelim ya...lütfen eşine destek ol eğer olmazsan inan ki kendini çok daha yalnız ve hatalı hisseder.işte biz eşler bu zamnalrda kendimizi böylece kanıtlamış bile oluruz onlara!
canınızı sıkmayın herşey birgün unutulur ve et tırnaktan hiç bir zaman ayrılmaz onlar yarın yine barışır ve araları düzelir ama sen şimdi ters bi söz sölesen senin başına ömrünce tapa olur ...aman ha sakın sende bu konularda dikkatli ol eşine ve ailesine karşı ...
umaım akıl vermek gibi ters bi uüslub yazmamaışımdır işine karışmak gibi olmasın ama ben olsam bunları yapardım diim sana cnm...
hayatında sevgilere ve seni sevenlere,seni sevmeyenlere seni sevmeleri için her zaman izin ver ki :bu pnların pişmanlıkları olsun!
ii geceler...:hooray: