bayramda hala küsmüsünüz?

kul görmezse ALLAH görür !
siz size düşeni yapmışsınız aranızdaki husumet her ne ise yine de derim ki:affetmek büyüklüktür ve biz küçükler el öpmekle dil aşınmaz diyelim ve allah rızasıiçin bunu yapalım!
ayrıca bak eşin senden şu anda çok daha kötü durumda bence eşinle aranızda bu konuşmayı asla yapmayın ve ona sen yinede belki işleri vrdır gibi teselli sözcükleri ile onu teselli etmelisin .sen el kızı iken bu kadar kızyorsan eşin napsın be güzelim ya...lütfen eşine destek ol eğer olmazsan inan ki kendini çok daha yalnız ve hatalı hisseder.işte biz eşler bu zamnalrda kendimizi böylece kanıtlamış bile oluruz onlara!
canınızı sıkmayın herşey birgün unutulur ve et tırnaktan hiç bir zaman ayrılmaz onlar yarın yine barışır ve araları düzelir ama sen şimdi ters bi söz sölesen senin başına ömrünce tapa olur ...aman ha sakın sende bu konularda dikkatli ol eşine ve ailesine karşı ...
umaım akıl vermek gibi ters bi uüslub yazmamaışımdır işine karışmak gibi olmasın ama ben olsam bunları yapardım diim sana cnm...
hayatında sevgilere ve seni sevenlere,seni sevmeyenlere seni sevmeleri için her zaman izin ver ki :bu pnların pişmanlıkları olsun!
ii geceler...:hooray:
emin ol canım bende aynen söylediğin gibi yaptım,canımın yanması eşimin canını yakmalarından kaynaklı,yoksa yoklukları benim için birşey ifade etmiyor.ama yinede çok teşekkürler güzel ve doğru tanımların için.rabbimden tek istediğim yaptıklarının pişmanlıklarını bir gün yaşamaları sadece bu kimseye kötü birşey olmasını istemem pişmanlıklarını dile getirsinler yeter benim için.

TAKDİR EDİLECE BİR DAVRANIŞ BİÇİMİ KEŞKE OLMASAYDI DA SEN BU KADAR ÜZÜLMESEYDİN HEMDE ÖZ DAYIN TARAFINDAN...GÜÇLÜ OL BAZEN ELLER DAHA İNSANCIL VE FAYDALI OLABİLİYOR...
BİR SÖZ VAR :
-ALLAHIM SEN BENİ DOSTLARIMDAN KORU,BEN DÜŞMANLARIMLA BAŞA ÇIKABİLİRİM!
a.s.

ağzına sağlık valla çok doğru bi söz bu.
inan yabancılar bazı akrabalarımdan daha iyiler. Allah herkesin kalbine göre versin diyorum ben. benim için kim ne düşünürse Allah ona 1000 katını versin diom.

hayatımda kimseyle küs kalmadım, kalmayı da sevmiyorum ..
ama benimle görüşmeyenler aramayanlar (küs demek istemiyorum buna) oldu..
benim iftar davetimle tekrar görüşmeye başladık..ama eski sıcaklığı hissedemiyorum
bi kırgınlık güvensizlik var benneyaptımki

biz birilerie güvensizlik verecek yada onları darıltacka bişiler yapsakta yapmasakta bence dostluklar yada sevgiler kolay elde edilmiyor bunu yakalamak aslında en çok bizim elimizde ve biz her zaman bize yakışanaı yapalım...
aslımıza neyi verirsek bir gün mutlaka karşımızdakinide öyle buluruz ...:hooray:

emin ol canım bende aynen söylediğin gibi yaptım,canımın yanması eşimin canını yakmalarından kaynaklı,yoksa yoklukları benim için birşey ifade etmiyor.ama yinede çok teşekkürler güzel ve doğru tanımların için.rabbimden tek istediğim yaptıklarının pişmanlıklarını bir gün yaşamaları sadece bu kimseye kötü birşey olmasını istemem pişmanlıklarını dile getirsinler yeter benim için.

bir gün bu dileğin gerçek olacak ve eşin seni hiç gurula öpmediği kadar seni alnından öpecek sabrın ve onun hep yanında destekçisi olduğun için!

bir kaç kişi var.
araamdım. aklımdan sadece birini aramak geçti. Yanımdaki kıymeti cok farklıydı o ise o kıymeti resmen çiğnedi geçti.
eee banada aramak düşermi , verdiğim değeri çiğneyeni:1closedeyes:
tabiki düşmez.

diğerleride zaten faso fiso:delphin:

ya ben bu bayram cok pasiftim hiç kimseye ama hiç kimseye mesaj cekemedim nede arıyabildim:çok üzgünüm:
ha aşkıma cektim sadece... eee oda mecburi:asigim::1hug:

aseni seven kimse yanında olan odur sevdiğin kimse yanında olursun..
bellki dieleri dediin gibi faso fiso onlarda olmasada olur ama aşklar umarım hep aynı tazelikte seninle kalır!
dost olmadan aşkın anlamı oluo mu ben bilmiom çünkü iisi yada kötüsü sadece onlarsızda yaşanmıo!a.s

ben küsmem ki! bir arkadaşım bana küs ama ... kendi tercihi! kendi küstüğü için,önce kendi ile sonra benimle barışacağı, bunu arzulayacağı, yokluğumu özleyeceği anı beklemeli... sonra gelsin,kapım açık...eğer yokluğum onu rahatsız etmeyecek ise,beni özlemeyecek ise,kendime üzülürüm..

onu aramadığım için bana küsen bi arkadaşım var bana sitem edecek diye sonra ararım dedim erteledim aradan 8 sene geçti. çok özlüyorum yokluğunu çok hissediyorum ama bunca zamandan sonra da zor biraz..

onu aramadığım için bana küsen bi arkadaşım var bana sitem edecek diye sonra ararım dedim erteledim aradan 8 sene geçti. çok özlüyorum yokluğunu çok hissediyorum ama bunca zamandan sonra da zor biraz..

13 yıl aradan sonra facebooktan ablamın adresinden ben ortaokul arkadaşımla buluştum msndeydik birbirmizi gördük ağladık mutluluktan ve hiç bir iz bırakmadan gitmişti mecburdu cnm ve teyze bile oldu sayemde şimdi çok mutluyuz çok şükür!
ayrıca evlendikten sonra ilçe değişikliği yaptığım için ve hemen hamile kaldığım için kimselere vakit arıyamadığım için es geçmek gibi bi hata yaptım ve tam 20yıllık arkadaşımı ortak arkadaşlarımız sayesinde tekrardan bulduk.benim kızım ona teyze diyor onun kızı daha 2 aylık ama ben ona teyzemmmmm diorum.ve böle devam edecek.
nese şöle diim aradan yıllar geçsede telafisi olmayacak kadar büyük bir sorun yoksa aranızda kaybolan yıllarınıza inat ara arkadaşını!
eski dost düşman olmaz...a.s

Cok sükür Allahima hic kimseylen küslügüm yoktur.

Zaten küslügü de sevmem, illaki küs olursam barismam lazim.

Icim bir türlü rahat etmez, biriyle küs olunca.

Ama eger biriyle bir sorunum olursa, alirim onu karsima ve sorgu suale cekerim.

Yani yüz yüze meselegi halletmeye calisirim.

Iyi niyetimi anlayan zaten ister istemez barisir.

Ama anlamayan kendisi bilir. Günah benden gitmistir der ve görevimi böylelikle yapmis olurum.

Herkese küslük olmayan bir ömür diliyorum kaydirigubbakcemile5

Ve yine bayram geldi geçti küsler barıştı mı bakalım bu mübarek günde inşlallah barışmıştır!

Back
X