• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZCE NAPMALIYIM ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seni anlıyorum. Çevrende belki bu tarz adamlar çok yadirganmiyor ama bak burası toplumun aynası gibi. Burada bu kadar tepki görüyorsa bu durum, dışardaki hayatında da hep böyle olacak. Düşünsene komşuların, iş arkadaşların, ailen.. herkes sevgiline belki de müstakbel eşine hep bu gözle bakacak. Böyle bir hayat istemedigine eminim. Sabıkalı (hatta belki yüz kızartıcı bir suçtan dolayı) bir adamın karısı olmak ister misin?
Ya bak dediğim gibi amacım kimseyi kırmak değil ama şimdi bi düzgün yazmak var senin gibi bir de itici ben kimseye onlar gibi yaklaşmıyorum kadınlar kadının düşmanı bunu yansıtıyolar resmen
Seni anlıyorum. Çevrende belki bu tarz adamlar çok yadirganmiyor ama bak burası toplumun aynası gibi. Burada bu kadar tepki görüyorsa bu durum, dışardaki hayatında da hep böyle olacak. Düşünsene komşuların, iş arkadaşların, ailen.. herkes sevgiline belki de müstakbel eşine hep bu gözle bakacak. Böyle bir hayat istemedigine eminim. Sabıkalı (hatta belki yüz kızartıcı bir suçtan dolayı) bir adamın karısı olmak ister misin?

Sen gelirsin hayatım dert etme

Vasat altı bir trollsün. Böyle avam laflarla laf soktuğunu sanıyorsun. Şu uydursuğun konunun şeması bile insan olarak nasıl vasatı dahi yakalayamadığını gösteriyor. Eğitim lazım sana.

Vasat altı bir trollsün. Böyle avam laflarla laf soktuğunu sanıyorsun. Şu uydursuğun konunun şeması bile insan olarak nasıl vasatı dahi yakalayamadığını gösteriyor. Eğitim lazım sana.
Sensin nafsım

Ama böyle klavyeyi keleş gibi kullanmana müsade etmem haberin olsun
a8596e98cbe77588daa9e503f5b2dec8.webp

Şekerli parfüm kokusu buraya geldi.

Sabıkadan sonrasını okumadım. Birde "kelime yapmak" demişsin. Sanırım konuştuğumuz dilin yapısını çözecek kadar bile mantık becerini geliştirmek için ortam yaratmıyorsun kendine.

Sana diyeceğim şu; dürtüsel kızlar sabıkalı seçip 2 çocukla kocadan canını zor kurtarıyor bilgin olsun. Sonrada kök ailelerine 2 çocukla muhtaç oluyorlar.
images-2.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X