Ya bak dediğim gibi amacım kimseyi kırmak değil ama şimdi bi düzgün yazmak var senin gibi bir de itici ben kimseye onlar gibi yaklaşmıyorum kadınlar kadının düşmanı bunu yansıtıyolar resmenSeni anlıyorum. Çevrende belki bu tarz adamlar çok yadirganmiyor ama bak burası toplumun aynası gibi. Burada bu kadar tepki görüyorsa bu durum, dışardaki hayatında da hep böyle olacak. Düşünsene komşuların, iş arkadaşların, ailen.. herkes sevgiline belki de müstakbel eşine hep bu gözle bakacak. Böyle bir hayat istemedigine eminim. Sabıkalı (hatta belki yüz kızartıcı bir suçtan dolayı) bir adamın karısı olmak ister misin?
Seni anlıyorum. Çevrende belki bu tarz adamlar çok yadirganmiyor ama bak burası toplumun aynası gibi. Burada bu kadar tepki görüyorsa bu durum, dışardaki hayatında da hep böyle olacak. Düşünsene komşuların, iş arkadaşların, ailen.. herkes sevgiline belki de müstakbel eşine hep bu gözle bakacak. Böyle bir hayat istemedigine eminim. Sabıkalı (hatta belki yüz kızartıcı bir suçtan dolayı) bir adamın karısı olmak ister misin?