- 11 Aralık 2018
- 41.367
- 257.105
- 598
- Konu Sahibi EvluBayan000
Zaten sürekli eşinin ailesini görüyor 3 gün onlarla kalmak mantıksız.
Normal günlerde görmek ayrıdır bayramı birlikte geçirmek ayrı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten sürekli eşinin ailesini görüyor 3 gün onlarla kalmak mantıksız.
Sizi ailesi ayırdığı için konu açmıstınjz daha nasıl oluyorda o aile ile görünüyorsun üstelik bide bayram gecireceksinBayram yaklaşıyor ben gurbete eşimin ailesinin yanına gelin geldim. Eşim bayramda bayramın ilk 3gunu ailemle gecirrz 3 günü akşam yola çıkar senin ailenin yanına gideriz dedi zaten toplam 2 gün benim ailemin yanına gideriz bende ilk gün akşam yola çıkalım 2 günü ailemin yanına gidelim dedim hepsi böyle olucak bayramı ailemimin yanında gecirmiycekmiyiz diyor. Normalde eşimin ailesinin elini öpüp ilk gün yola cikiyorduk eşimi bu konu da doldurdukları belli. Tek başıma basıp gidemem bunu söylemeyin ne dediysem de anlamıyor kavgami cikartiyim yoksa susup dediğini mi yapiyim. Bu arada 3 günü yola çıkarsak ailemin yanına gitmiycem bayram bitmiş oluyor gitmemin bı anlamı yok
Her seferinde ellerini öpüp yola çıkıp ailenize gidiyorsanız bir kez de bayramı eşinizin ailesiyle geçirmek zor gelmemeli. Eşinizin de bayramda ailesiyle olmaya ihtiyacı var.
İnsan ne diye ailesine gitmek ister ki di mi? Hiç. Konu sahibi muhtemelen topraktan bitmiştir ot gibi, toprağı da her zaman görüyor zaten.Ne diye ailene gitmek istiyorsun ki? Eşinin dediğini yap, ailen niye bayram bitince geldiniz derse eşim, kv, kp böyle uygun gördüler dersin. Bence eşin yine iyiymiş hiç de gitmeyebilirdi.
İnsan ne diye ailesine gitmek ister ki di mi? Hiç. Konu sahibi muhtemelen topraktan bitmiştir ot gibi, toprağı da her zaman görüyor zaten.
Bayram yaklaşıyor ben gurbete eşimin ailesinin yanına gelin geldim. Eşim bayramda bayramın ilk 3gunu ailemle gecirrz 3 günü akşam yola çıkar senin ailenin yanına gideriz dedi zaten toplam 2 gün benim ailemin yanına gideriz bende ilk gün akşam yola çıkalım 2 günü ailemin yanına gidelim dedim hepsi böyle olucak bayramı ailemimin yanında gecirmiycekmiyiz diyor. Normalde eşimin ailesinin elini öpüp ilk gün yola cikiyorduk eşimi bu konu da doldurdukları belli. Tek başıma basıp gidemem bunu söylemeyin ne dediysem de anlamıyor kavgami cikartiyim yoksa susup dediğini mi yapiyim. Bu arada 3 günü yola çıkarsak ailemin yanına gitmiycem bayram bitmiş oluyor gitmemin bı anlamı yok
Eşinizi haklı buldum.
Bir kere de onun gönlü olsun, zaten hep ilk sizin ailenize gidiyormuşsunuz. Büyütülecek bir şey yok ki. Benim ablamla eniştem taş kağıt makas yaparak buldular çözümü![]()
Zaten kız gurbete gelin gelmiş sürekli onların yanında bayramıda onlarla geçirmeyversin bi zahmetHer seferinde ellerini öpüp yola çıkıp ailenize gidiyorsanız bir kez de bayramı eşinizin ailesiyle geçirmek zor gelmemeli. Eşinizin de bayramda ailesiyle olmaya ihtiyacı var.
Öyleyse müstahak.Konu sahibinin ailesi "kocandır yapar, idare et, kocandan izin almadan hareket etme" diyen, kızlarını el oğluna kul etmeye çalışan insanlar. Laf söylerlerse "kocam böyle uygun gördü, ben de arzu ettiğiniz gibi emirlerinden çıkmadım" demesi lazım.
Bak sen pasaya hem sürekli yılboyu kendi ailesindesiniz hemde taa bayramın 3.günü ne alaka zaten bayram 3 gün. 1.gün kayınvalidegile gidersnz hatta 1.gün aksamı yola cıkınBayram yaklaşıyor ben gurbete eşimin ailesinin yanına gelin geldim. Eşim bayramda bayramın ilk 3gunu ailemle gecirrz 3 günü akşam yola çıkar senin ailenin yanına gideriz dedi zaten toplam 2 gün benim ailemin yanına gideriz bende ilk gün akşam yola çıkalım 2 günü ailemin yanına gidelim dedim hepsi böyle olucak bayramı ailemimin yanında gecirmiycekmiyiz diyor. Normalde eşimin ailesinin elini öpüp ilk gün yola cikiyorduk eşimi bu konu da doldurdukları belli. Tek başıma basıp gidemem bunu söylemeyin ne dediysem de anlamıyor kavgami cikartiyim yoksa susup dediğini mi yapiyim. Bu arada 3 günü yola çıkarsak ailemin yanına gitmiycem bayram bitmiş oluyor gitmemin bı anlamı yok