Bayramda hangi aileye gitmek

Ayni sehirdeki kayin aile ile 3 gun ne bayramlasmasi yahu? Bir kere bayramlasinca anlamiyorlar mi da 2.3. Defa da gidiliyor?

Bayram yaklaşıyor ben gurbete eşimin ailesinin yanına gelin geldim. Eşim bayramda bayramın ilk 3gunu ailemle gecirrz 3 günü akşam yola çıkar senin ailenin yanına gideriz dedi zaten toplam 2 gün benim ailemin yanına gideriz bende ilk gün akşam yola çıkalım 2 günü ailemin yanına gidelim dedim hepsi böyle olucak bayramı ailemimin yanında gecirmiycekmiyiz diyor. Normalde eşimin ailesinin elini öpüp ilk gün yola cikiyorduk eşimi bu konu da doldurdukları belli. Tek başıma basıp gidemem bunu söylemeyin ne dediysem de anlamıyor kavgami cikartiyim yoksa susup dediğini mi yapiyim. Bu arada 3 günü yola çıkarsak ailemin yanına gitmiycem bayram bitmiş oluyor gitmemin bı anlamı yok
Ilk gunun aksami yola cikmaniz mantikli cunku zaten esinin ailesinin sehrinde oturuyorsnz bu ne bencillik yahu guzellikle soyle baktin anlamiyo anlayacagi seklde anlat

Çocuk var mı bilmiyorum ama çocuk olunca bazen hamilelikten bazen çocuk hasta olur vs derken zaten gidemediğiniz bile olacak. O yüzden yoksa böyle keyfi şeylerden gitmemezlik etmemeli eşiniz

Back
X